Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasica________

Prezety dla instruktorow

Polecane posty

Gość Kasica________

Dajecie jakies prezenty instruktorom jazdy na zakonczenie kursu?

Kasica--- wlasnie przez takie typy jak Ty mamy korupcje w Polsce, i co z tego ze nie w formie pienieżnej i dla Ciebie to jako znak podziekowania, TAKIM ZACHOWANIEM PRZYZWYCZAJASZ INSTRUKTORA DO TEGO ZE NALEZY MU SIE PREZENT OD KURSANTA-- OPANUJ SIE DZIEWCZYNO, BO NIEDLUGO BEDZIEMY SPAWIAC PREZENTY PANIOM W MIęSNYM ZE NAM UKROJA KAWAłEK WEDLINY, TO ZE CIE UCZYL JEZDZIC TO JEGO PRACA ABEZINTERESOWNY WYJATEK KTORY ZROBIL DLA CIEBIE W RAMACH PRZYSLUGI

Gość alchemik .
samym prezentem dla niego powinno byc juz to ze przy tak ogromnej konkurencji na rynku wybralas akurat jego firme zeby cie nauczyl jezdzic, nie dawaj zadnych prezentow, juz nasi pradziadkowie przyzwyczaili lekarzy do prezentow "po"

Gość o matkoll
Prezent "przed" świadczy o korupcji, łapówce, coś za coś. "po" to już tylko wyraz wdzięczności.

dokładnie tak! zgadzam się z zuzką :) pogięło cię dziewczyno? po co mu chcesz tak w dupe wchodzić? nie lubię takich śmierdżacych dupcolizów jak ty. ;(

Gość Kasica________
mam nadzieję, że jak kupie mu coś ładnego to mi jeszcze wsadzi na zakończenie.......... :)

dzisiaj kurs na prawo jazdy kosztuje od 1000zł w zwyż a jesli chodzi o prezent "po" jako o wyrazie wdzięczności moja mama kiedyś komuś (klientowi, obcemu jej człowiekowi) bardzo ułatwiła załatwienie pewnej sprawy związanej z jej pracą, ten człowiek przyszedł później do niej z prezentem, który chciał dać w "wyrazie wdzięczności" ale podziękowała i go nie przyjęła, pomogła człowiekowi z własnej woli i dlatego, że poprosił a poza tym jest bardzo uczciwa