Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlpejskieMleczko

Czy buty i torebka musza być w tym samym kolorze?

Polecane posty

Gość nojak
czerwone,niebieskie dodatki jak najbardziej pasują do tego płaszcza..i chyba tylko te kolory

Na pewno swietnie wygladaja wszelkie odcienie ecri.Dobrze rowniez sie komponuja rudosci,pudrowy roz (ale tylko jedna rzecz w tym kolorze)czerwien tylko jako akcent nie kolor dominujacy

Gość COŻ ZA RÓŻNICA
QWERTZ ZGADZAM SIE....OGOLNIE UTARLO SIE ZE CZARNY PASUJE DO WSZYTSKIEGO...TYLE TYLKO ZE TO TAKIE OKLEPANE!!!I NUDNE....BADZCIE BARDZIEJ SZALONE W SWOICH LACZENIACH!!!NIE BOJCIE SIE KOLOROW...

Gość bbbaaaska
tuli pani ecru sie pisze

Gość COŻ ZA RÓŻNICA
DALCZEGO TYLKO CZERWONY I NIEBIESKI???A FIOLET???A POMARANCZ???A BIALY???nAPRAWDE MNOSTWO MOŻLIWOŚCI...

Gość a ja bym dała szarą skórzana
torbe

Gość nojak
fiolet ujdzie ale biały i pomarańcz to nie..ale to dlatego ze ja po prostu nie lubię tych kolorów:)

Gość bbbaaaska
to nie jest gramatyka slowa tylko ortografia

ubieranie się \"w kratkę\" jest już passe:P:D torebka powinna stylwem pasować do butów ale ten sam kolor nie jest wymogiem chociaż ten sam kolor w innych odcieniach wyglada bardzo ładnie:) ja poluję teraz na dużą, pojemną, szarą, najlepiej skórzaną torbę:) ale to mój wymysł i kaprys, bo niegdzie do tej pory takiej nie widziałam

Gość COŻ ZA RÓŻNICA
CO DO TEJ TORBY TO MAM WATPLIWOSCI....SKORO PLASZCZ WZORZASTY TO TORBA MUSI BYC ZWYKLA A NIE Z JAKIMIS UDZIWNIENIAMI TYPU KLODDKA...MOZE BYC W INNYM KOLORZE ALE MUSI BYC PROSTO SKROJONA I BEZ ZADNYCH DODATKOW CZY OZDOB

Gość COŻ ZA RÓŻNICA
NIC NIE MOZE BYC JUZ PRZY TAKIM PLASZCZY WZORZASTE....

Gość COŻ ZA RÓŻNICA
A CO TO??CHLEBAK??WCALE MI SIE TA TOREBKA Z ALLEGRO NIE PODOBA

Gość nojak
okropna ta torebka...taka dla starej babci...

Gość no to nie znasz się na modzie
bo teraz wszystko co jest VINTAGE jest modne...

Gość właśnie to jest moda
ubranie starej torebki...

A zwroc uwage na dlugosc paska..95cm!Kto dzisiaj nosi torebki na dluuuuugim pasku?No chyba ze tkz.listonoszke ale ona mi na takowa nie wyglada.I jest ponura...A szary to taki piekny kolor

Gość COŻ ZA RÓŻNICA
POZA TYM SZARA TOREBKA PRZY TYM ZESTAWIENIU NIE WNIESIE NIC DOBREGO...BEDZIE TO NUDNE!!POLKI ZAUWAZYLAM BOJA SIE EKSPERYMENTOWAC!!!

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeee tam
Polki maja gust- a eksperymenty wsystkimi barwami tęczy raczej powodują, że stajemy sie jak papugi, bądź pajace z cyrku

Gość Handzia---
---> Coż za różnica. Odpowiadam na temat paznokci. Ja mam na dłoniach french z białym wzorkiem obecnie, a na stopach bardzo ciemny brąz z tym samym wzorkiem tylko na dużym palcu. Miewam french na stopach, ale nigdy brązu na dłoniach- taka praca. O białym i czerwonym wcale nie wspominałam, nie wiem dlaczego ironizujesz na temat mojej wypowiedzi.

Gość COŻ ZA RÓŻNICA
EEEEEE TAM NIE ZNASZ SIE I TYLE I PEWNIE ZALICZASZ SIE DO TYCH OSOB CO NICZYM NIE YROZNIAJA SIE NA ULICY.... HANDZIA UWAZAM TO ZA TANDETNE....EKSPERYMENTOWAC TRZEBA Z KOLORAMI ALE NIE PRZESADZIC BO MOZNA STAC SIE SMIESZNYM.TRZEBA MIEC WYCZUCIE BO INACZEJ MOZNA Z SIEBIE ZROBIC POSMIEWISKO.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeee tam
CÓŻ ZA RÓŻNICA Ty zaś uważasz się za GURU w sprawach stylu, mody i gustu?

Gość Handzia---
dawno nie spotkałam tak niefajnej jak ty osoby. Nikt się nie zna, wszyscy są głupsi on ciebie. Akurat paznokcie robię u takiej manikiurzystki, która jest w swoim zawodzie najlepsza w dużym mieśie, pozwól więc, że na ten temat jej zdanie będę cenić wyżej niż twoje dziecinne przemyślenia. Pozdrawiam PS I wyłącz Caps Locka. Chyba, że z czcionką też trzeba eksperymentować :o 🖐️

Gość Handzia---
To było do co za różnica

Gość COŻ ZA RÓŻNICA
MOZECIE MOWIC CO CHCECIE.WIEM ZE MAM BARDZO DOBRY GUST I UMIEM SIE BARDZO DOBRZE UBRAC.A SKORO KTOS NIE MA GUSTU I NP MALUJE SOBIE ROZNOKOLOROWE PAZNOKIETKI TO GRATULUJE POMYSLU NA SIEBIE.