Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlpejskieMleczko

Czy buty i torebka musza być w tym samym kolorze?

Polecane posty

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeee tam
A może linki, które nam przedstawiasz wcale nie są przykładem mody w dobrym guście? Nie pomyslałas o tym?

Gość do COŻ ZA RÓŻNICA -GURU MODY
chyba kilka postów wcześniej zgodziliśmy się,że niekoniecznie trzeba łączyć kolor buta z kolorem torebki?po co to w kółko wałkujesz?teraz bodajże była mowa o kolorze paznokci..:)

Gość COŻ ZA RÓŻNICA
NO Z PEWNOSCIA DLA KOGOS KTO ZAWSZE TRZYMA SIE REGUL BUCIKI TE SAME CO TOREBECZKA I DLA TYCH CO LUBUJA SIE W TOREBKACH TYPU SREBRNA Z ALLEGRO I TYCH CO LUBIA MIEC INNE PAZNOKIETKI U NOG I RAK....SKORO TO DLA WAS SA BEZNADZIEJNE ZESTAWY TO JA NIE MAM WIECEJ PYTAN I IDE DALEJ A WY DALEJ MYSLCIE ZE UBIERACIE SIE DOBRZE JAK ELLINKA KTORA MYSLI ZE UBERA SIE Z GUSTEM KIEDY UBIERZE CYTUJE "czarna bluzka,czarna torebka, bezowe spodenie,bezowe buty" "

Gość ech...co jak co ale
nie umiesz czytać ze zrozumieniem...

Gość COŻ ZA RÓŻNICA
WSZYSTKI JESTESCIE ZACOFANE. U MNIE W PGR- MAM NAJLEPSZE WZORCE, A MOJA SIOSTRA MIALA BYC KRAWCOWą, TO CHYBA WIEM LEPIEJ JAK SIE UBIERAC. I NIECH JUZ NIKT NIC NIE PISZE, JA WIEM ANJLEPIEJ. TRZEBA EKSPERYMENTOWAC

Gość no jak nie jak tak
hahahahahahahahahahaha....jezu....

o tak kolorowe paznokcie .... a jak komus(czyt.COŻ ZA RÓŻNICA) nie podoba sie polaczenie czerni z bezem...to juz jego problem;) ja przynajmniej wiem ze nie wygladam jak dodzia elektroda (nie, nie mam kompleksow) a niektorzy maja tyle w glowie ze ubiorem nie musza sie wyrozniac:D poza tym...wiekszosc lasek chodzi teraz tak samo ubrana wiec czym tu sie wyrozniac:D?

Gość COŻ ZA RÓŻNICA
MASZ PECHA MOJA SIOSTRA NIE JEST KRAWCOWA.MARNY PODSZYW

Gość COŻ ZA RÓŻNICA
ELLINKA JA NIE MOWIE ZE TO ZLE POLACZENIE KOLOROW.JA MOWIE ZE NIE MOZNA UBRAC SIE OD PASA W GORE W CZERN A OD PASA W DOL W BEZ!!

Gość COŻ ZA RÓŻNICA
TZN MOZNA JAK CHCE SIE BYC BEZNADZIEJNIE UBRANYM.aLE JAK CHCESZ BYC UBRANA DOBRZE TO NIE MOZNA.DLATEGO

.... akurat wszyscy ludzie mowia ze mam gust i jestem zawsze dobrze ubrana... no ale twoj argument tez jest calkiem niezly a co znaczy byc dobrze ubranym? tylko jakies mocniejszych konkretow uzyj niz ten powyzszy...:D

Gość COŻ ZA RÓŻNICA
WIESZ CO NIE POTRAFIE CI TEGO WYTLUMACZYC BO KTOS TAKI JAK TY CZYLI TAKI CO NIE MA GUSTU ZA GROSZ TEGO ZWYCZAJNIE W SWIECIE NIGDY NIE POJMIE

Gość COŻ ZA RÓŻNICA
JAK NIE WIESZ CO ZNACZY BYC DOBRZE UBRANYM TO POPATRZ NA LINKI KTORE WCZESNIEJ DAŁAM

Gość do COŻ ZA RÓŻNICA
WYLACZ CAPS LOCKA:p

modnie a dobrze to roznica. tak na marginesie. moda si ezmienia a pewne standardy zawsze beda obowiazywaly. torebki dopasowane sa ,nie do butow ale do calosci. a jesli tak bardzo podobaja ci sie za krotkie spodnie do szpileczek...to dosyc dziwne skoro uwazasz sie za \"znajaca sie na rzeczy\".

Gość COŻ ZA RÓŻNICA
ELLINKA W TWOIM PRZYPADKU NIE BIORE POD UWAGE MODY ALE SPOSOB NA ŁĄCZENIE UBRAN!!CHYBA NIE TYLKO JA STWIERDZILAM ZE TWOJE POLACZENIE JEST ZŁE WIEC SIE NIE OBURZAJ BO NAPRAWDE TO POŁACZENIE JEST TRAGICZNE

Gość COŻ ZA RÓŻNICA
SPODENKI NIE SA ZA KROTKIE.TAKA OBECNIE MODA. POZA TYM DO SZPILEK TO WYGLADA SUPER.A NIBY JAKIE BY MIALY BYC???PODWINIETE CZY NACHODZIĆ NA SZPILKI???

Gość sumując all
każdy ma swój gust (lepszy lub gorszy) a o gustach się nie dyskutuje:)

Gość biliyorum
Powiedzcie mi w takim razie w jakim kolorze bluzkę mam założyć do czarnej dłuższej szerokiej spódnicy? Tylko białą lub biało-czarną? Ta spódnica ma mało widoczne czarne cekinki na samym dole i szeroki stan ze szlufkami na pasek. Myślałam żeby zrobić sobie taki pasek z materiału jaki teraz dodaje się do spódnic czy spodni. Jeśli pasek zrobię biało-czarny to czy bluzka mogłaby być również czarna? Mam tez białą krótką spódniczkę ale do niej to chyba wszystkie kolorki co? Ostatnio ubrałam czarną bluzkę na guziki i było ok. A czy mogłabym do tego zestawu doać turkusowe lub czerwone korale i do tego bransoletkę?

Gość COŻ ZA RÓŻNICA
NNIEMODNE Są TAKIE SPóDNICE. WYWAL TO, NIE RółB SIARY

no coz...niektorzy zajmuja sie moda a inni bardziej pozytecznimi i waznymi sprawami:D ja do czerni zakladam wszystkie kolory,spokojnie mozesz takze zalozyc korale w jakims kolorze,byleby ze soba wszystko wspolgralo;)co do paska...hm...nie bedzie jakis stylowy,ale niekrzykliwy;)

ja nigdzie nie pisalam ze nie ubieram sie w kolorach. ale np fiolet z czerwienia jest okropny albo zolc z pomarancza... rozowego wogole nie cierpie. a ze najbardzoiej lubie czern i biel to inna sprawa. do tego lubie sie wyrozniac ale niekoniecznie tym samym co inni;)

nawet jesli chodzi o odcienie takich polaczen nie lubie. od kilku lat mam swoj styl,na razie nic sie nie zmienilo. na kolorowo owszem ubieram sie ale bez przesady nie kolorowe pasiaste spodnie+bluzeczka w kwiatuszki itp itd jesli jedna kolorowa rzecz, wyrozniajaca sie to reszta stonowana.

Gość biliyorum
Dzięki :) Bluzka na pewno bedzie dopasowana bo spódnica szeroka i poza tym mam ładną talię, którą lubię podkreślać ;) Wiecie, właśnie oglądam Franię i widzę, że ona ma czerwoną spódnicę, czarną spódnicę i do tego biały szeroki pasek, buty białe i białą torebkę. Trochę to pokecone, ale na pewno jakieś stylistki ją ubierają, prawda? TO zestawienie jednak wogóle mi się nie podoba.

Gość biliyorum
Nie, nie ta spodnica to nie lata 60-te. To jest taki styl na wieczorny spacer, przy ładnej pogodzie. Lekka i powiewna (jest z lnu). Tak ją raczej widzę :) Wyżej trochę pokręciłam miało być czerwona spódnica i czarna bluzka ;)

Gość biliyorum
Mam i białe lekkie japonki i czarne klapeczki na takiej 3 cm koturnie. brązowe, czerwone, beżowe jasne, ciemne, czarne ...butów Ci u mnie dostatek ...hi..hi...zawsze coś znajdę

Gość biliyorum
Oj na obcasie to raczej odpada, bo mam problemy z kręgosłupem i już nie mogę raczej, kiedyś bardzo lubiłam. Teraz szalenie podobają mi się te buty typu peep toe , ale one są ładne tylko te na obcasie niestety. Te na płaskim średnio. Ostatnio mierzyłam i są sexy, ale po takich 2-3 godzinach musiałabym odchorować kolejne 2 dni :o Poza tym jestem wysoka a lubię jak moj facet jest dużo wyższy ode mnie a nie tylko troszkę.