Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlpejskieMleczko

Czy buty i torebka musza być w tym samym kolorze?

Polecane posty

Gość AlpejskieMleczko

..zakupiłam eleganckie brazowe buty i usłyszałam "to musisz mniec tez brazowa torebke"..serio? A brazowy płaszcz nie wystarczy? Dziewczyny jak Wy łaczycie kolory?

Gość Kasikkkkkkkk
No niby tak ma byc,i kobitki tak kupuja ale ostatnio słyszałam ,ze kończa sie czasy kiedy torebka i buty maja byc w tym samamym kolorze.Teraz mozna experymentowac i dobierac różne kolory.To zalezy od Twojej odwagi i orginalnosci.

Gość no jasne że tak gdzie ty s
no jasne że tak!!!! gdzie ty się ubierasz? ?? na wsi??? buty i torebka - ten sam kolor. płaszcz czy tam sukienka jest w innym. buty i torebka to dodatki które muszę do siebie pasować

Gość no jasne że tak gdzie ty s
niekoniecznie moze ten sam klor - ale muszę do siebie pasować, być w tym samym stylu.

Gość Tuli pani
Na zasadzie kontrastow.Buty wcale nie musza byc w tym samym kolorze co torebka ale musza tworzyc sensowna calosc z reszta ubioru

Gość wystarcza buty i pasek w tym
samym kolorze Torebka juz nie musi byc

no jasne że tak gdzie ty s-> widac ze nie masz za grosz pojęcia o tym co jest teraz modne, popatrz na słynne gwiazdy, nie ma juz takich sztywnych regul ze buty musza idealnie pasowac do torebki

Jedyne co tak naprawdę musisz ....to kiedyś umrzeć..:P.....i nie przejmuj się aż tak modą i opinią ludzi....:P

Gość oczywiście że nie
byl taki program na tvn style, stylista komentowal sposób ubierania, i zawsze się wkurzal że to moda kościelna, wbita do głów naszym mamom ale czasy sie zmieniaja, stary zabobon nic wspólnego z dzisiejsza modą

Gość Tuli pani
Pracuje przy produkcji sesji mody wiec jestem w temacie biegla.Zasada doboru butow do torebki jest juz przestarzala.Jedno jest niezmienne jesli chodzi o kolor brazowy.NIGDY NIE LACZ GO Z CZARNYM!

Gość AlpejskieMleczko
No ok , nie trzeba w tym samym kolorze , ale czy wazniejsza jest zgodnosc kolorów czy materiałów...skoro buty sa zamszowe to torebka moze byc skórzana?

Gość AlpejskieMleczko
eeee biały i szary? chyba przesadzasz. A czerwony? ..w ogóle wyraziste kolory ładnie sie kąponują z czernia.

Gość AlpejskieMleczko
uuppss..komponują *

Gość a ta osoba od mody
to nie wie że stylisci każą łączyć tylko biały z czarnym a kolory z kolorami!!!

Gość Tuli pani
Z tym bialym i szarym to nie do konca prawda...Jest kilka odcieni bieli i kilka odcieni szarosci.Nie wszystkie dobrze wygladaja laczone z czernia.Blagam nie laczcie czerwonego z czarnym!Juz gorzej byc nie moze...No chyba ze jeszcze majtkowy roz z niebieskim

Gość COŻ ZA RÓŻNICA
CO?????W JAKICH TY CZASACH ZYJESZ????KIEDYS OBOWIAZKOWO , A TERAZ???TERAZ WIEŚNIACKO JESLI UBIERASZ TE SAME BUCIKI CO TOREBECZKE... KTOS WYZEJ CHYBA NIE WIE CO MODNE!!

Gość AlpejskieMleczko
ojej...troche sie namieszało....no to co załozyć do czerwonej bluzki...nie wyobrażam sobie nic innego niz czerń :-/

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeee tam
czarne spodnie i czerwona bluzka - super!!!!!!!!

Gość Tuli pani
A czern i biel to nie kolory?

Gość qwertz ma rację
nie wolno łączyć czarnego z innymi kolorami!!!chyba tylko z białym....reszta wygląda po prostu kiczowato

Gość COŻ ZA RÓŻNICA
DO CZERWONEGO IDEALNIE PASUJE SZAROŚĆ ALBO BIEL

Gość AlpejskieMleczko
Sorry...ale ja nie rozumiem .. jak to "nie wolno" ? kto twierdzi że to wyglada kiczowato?

Gość weewewew
a ja kupilam sobie wysokie drewniaki w kolorze stare zloto i dodatki zlote i nie mam do nich torebki :( np mam duża szarą i nie wiem czy pasuje:( ma ktos pomysl jaka torebka by pasowala?

Gość to zalezy
tuli pani niedawno jeszcze w topiku, w ktorym dziewczyna pytala o stroj na slub przedstawialas polaczenie czarnego z czerwonym jako swoje ulubione. osmieszasz sie

Gość Tuli pani
Oj to chyba pomylka.Na pewno nie bylam to ja.Na szczescie

wystarczy jak ogolnie ciuchy i dodatki do siebie pasuja. generalnie zazwyczaj mam buty,torebke dopasowane, ewentualnie np:czarna bluzka,czarna torebka, bezowe spodenie,bezowe buty.

Gość COŻ ZA RÓŻNICA
ELLINKA SORY ALE TEN ZETAW KTORY OPISALAS WEDLUG MNIE NIE JEST DOBRY

Gość qwertz ma rację
zapytaj się jakiegokolwiek stylisty czy kogoś związanego z modą-każdy stwierdzi że czerni nie należy łączyć z innymi kolorami!!!!Ja sama kiedyś ubierałam się "po kolor".wszystko musiało idealnie pasować do siebie kolorystycznie.Teraz na szczęście mi przeszło,eksperymentuję z kolorami i powiem szczerze - to jest to!!Mijają czasy kiedy kolor buta=kolor torebki.Trzeba się czymś wyróżniać,szaleć z kolorami.

Gość to zalezy
oj nie pomylka wcale nie trabilas ze czarna sukienke nosisz z czerwonymi szpilkami i apaszka