Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlpejskieMleczko

Czy buty i torebka musza być w tym samym kolorze?

Polecane posty

Gość Genusia 2.0
po waszej jakże przyjaznej wymianie zdań... załamałam się. Wygląda na to, że kompletnie nie znam się na modzie, łączeniu ubrań, kolorów, butów i torebek. To jakas czarna magia! Jak kiedyś zoabczycie na ulicy osobę ubraną totalnie bez ładu i składu, tpyowo "wieś tańczy i śpiewa", to możecie mieć pewnośćm że to ja:classic_cool: 🖐️

Gość biliyorum
Też mi najbardziej te na koturnie pasują. Nie mają wykończenia na prosto przy palcach a są lekko ścięte - tzn tak dopasowane jak palce od największego do najmniejszego - i mają malutkiego też czarnego kwiatka też ze skóry i naprawdę są ładne. Jak mierzę te na całkiem płaskim to rzeczywiście tak "kapciowato" wyglądam.

Gość Genusia 2.0
a tak jeszcze przy okazji- co sądzicie o tych butach?: http://www.snobka.pl/artykul/1568/buty_h_m bo mi się cholernie podobają, za to moje kumpele twierdza, że są cyt."dziwkowate" I tak ich nie kupię, ale chciałam poznać zdanie innych ludzi;)

Gość wracajac do laczenia
czerni z czerwienia : zalezy to od typu rody: ja bardzo dobrze wygladam w tym polaczeninp: szare spodnie,czerwona bluzeczka i sweter czarny

Gość biliyorum
Jak dla mnie nie są jakieś najgorsze chociaż zupełnie nie w moim guście. Jednak kilka razy już sie przekonałam , ze to co na mnie źle lezy na innych wygląda super. Wszystko zależy od stylu jaki się nosi. Jeśli ja bym je ubrała to bym sie czuła nienaturalnie, ale np. moja filigranowa koleżanka już nie. One są w stylu Pameli Anderson i do takiej figury jak ona ma by pasowały.

Gość truflaaa
ja zawsze jestem do tylu z moda :( jakos nie nadazam i wogole nie umiem sie ubrac, chce byc i kobieca i zeby bylo mi wygodnie :) kurna no musze isc na zakupy pewnie musialabym czytac te wszystkie babskie gazety zeby cos lapas z tegp ale pomyslalam ze moze znajde stronki znanych projektantow i nimi bede sie inspirowac

Gość biliyorum
Nie dajmy się tak bardzo zwariować modzie. Nie wszystkim wszystko pasuje. Ja nie często mogę ubrać coś "modnego" bo albo się źle czuję w danym fasonie, albo mi się nie podoba po prostu. Najważniejsze to chyba dobrze się czuć. Wystarczy do jakiejś "klasyki" dołączyć jakiś dodatek typu modna duża bransoletka czy korale, koraliki, apaszka, duża torba w "widocznym" kolorze i już jest inaczej :)

Gość Genusia 2.0
mi się te kozaki nie podobają...

Gość truflaaa
Geniusia a dla mnie sa takie...energiczne :) wracajac do MC Quenn'a piekne u niego sa polaczenia turkusu ze zlotem

Gość truflaaa
no wiem takie troche dresiarskie ;)

Gość Wcale nie muszą !
Teraz jest taka frywolność w modzie i w łączeniu różnych stylów że wszystko może być , tylko Ty musisz się w tym dobrze czuć !

Gość ilona149
dziewczyny proszę was o poradę , mam czarną sukienkę buty bordo, jaki kolor torebki dobrać i jaką biżuterię