Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kociaq 94

Krostki na Twarzy

Polecane posty

Go艣膰 kociaq 94

Moim problemem s膮 kroski na twarzy .. jedne s膮 z rop膮..jedne bez ... a tag偶e mam w膮gry :/ Niekt贸re kroski wyduszam i s膮 czerwone, lecz to znika ... Nie wiem co mam zrobi膰 :( Nie ma mi kto doradzi膰 .. wi臋c prosze WAS o POMOC ! U偶ywa艂am Ju偶 wiele 艣rodk贸w zapobiegawczych .. np. myd艂o szare, siarkowe, tonik under twenty,偶el nivea .. itd :/ Mo偶e kto艣 z Was U偶ywa jaki艣 kosmetyk贸w i to pomaga .. ch臋tni prosze o podzielenie si臋 ze mn膮 swoimi informacjami ..

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 stokri
ja walczylam przez kilka lat z tradzikiem rozne mikstruy zel Vichy- mial byc dobry ale nie pomogl. Teraz uzywam kremu na noc oczysczajacego z serii SVR, zapomnialam sie jak nazywa Lactyvas czy cos takiego, goraco polecam bo skutkuje:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kociaq 94
a co do tego kremu czy trzeba konsultowa膰 si臋 z lekarzem ? czy mo偶na samemu go u偶ywa膰 .. i w jakiej cenie jest ? ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stokri
ja nie konsultowalam bylam w sklepie inter coco i tam mi Pani polecila kosztuje okolo 40-45 zl , pewnie go w aptece mozna znalezc. Slyszlam ze teraz wlasnie go dermatolodzy polecaja;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stokri
ahaa i co mi sie wydaje wazne to nie uzywaj zadnego mydla ani zeli lepiej myc twarza mleczkiem do demakijazu. Z doswiadczenia wiem ze uzywanie wody do mycia twazry zle wplywa na cere

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pani kog
ta ma艣膰 jest straszna uzywalam ja 2 miesiace twarz mi wypali艂o nie kupuj jej dziecko ... lepiej kup sobie benzacne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 baaaa
a ja mam strasznie dziwne krostki...wychodz膮 g艂贸wnie w okolicach ust i brwi. s膮 drobne, z bia艂膮 ko艅c贸wk膮 i mam wra偶enie, 偶e si臋 "siej膮" jeden od drugiego. I cho膰 walcz臋 z nimi na okr膮g艂o, one wracaj膮. Najsilniejszy wysyp mam w po艂owie cyklu. Jak my艣licie, czy to tr膮dzik czy mo偶e jakie艣 alergiczne reakcje sk贸ry? m贸wi臋 wam, mam do艣膰 tej walki z cer膮!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kociaq 94
Czy chodzisz do dermatologa ? "Baa"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dingora
Ja te偶 tak mam mam 16 lat i nie wiem czy i艣膰 do dermatologa hm . ? najbardziej mam gdy mam miesi膮czke I wog贸le to ja wyciskam te krostki nie wiem czy dobrze robie ? ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dermatologgg
ja my艣le, 偶e krost sie nie powinno wydusza膰.. ale mo偶na a co do wypowiedzi BAAAA to my艣le, 偶e to s膮 normalne krostki..id藕 lepiej do dermatologa niech Ci przepsze jak膮艣 ma艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 baaaa
a ja mam strasznie dziwne krostki...wychodz膮 g艂贸wnie w okolicach ust i brwi. s膮 drobne, z bia艂膮 ko艅c贸wk膮 i mam wra偶enie, 偶e si臋 "siej膮" jeden od drugiego. I cho膰 walcz臋 z nimi na okr膮g艂o, one wracaj膮. Najsilniejszy wysyp mam w po艂owie cyklu. Jak my艣licie, czy to tr膮dzik czy mo偶e jakie艣 alergiczne reakcje sk贸ry? m贸wi臋 wam, mam do艣膰 tej walki z cer膮!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 munianka
kto z was wydusza w膮gry ? Prosze o odpowied偶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pysia22221
Ja mam 10 lat i mam te偶 krosty na twarzy jak obci臋艂am sobie grzywk臋 to mi wysz艂y krosty na twarzy i mam je na nosie troch臋 na policzkach i na czole najwi臋cej na policzku mam jedn膮 ale du偶膮 krost臋 i nie wiem co mam robi膰 ma kto艣 na to rade?? A jak p贸jd臋 do Dermatologa i jak zejd膮 mi te krosty to napisze jakich krem贸w mo偶na u偶y膰 do twarzy 偶eby te偶 nie pozosta艂y krosty i nie zosta艂y po nich plamy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zenio
Ja tez mam krostki na twarzy sa ochydne kur*a Nie chce ju偶 ich wi臋cej widziec ale one ciagle wyskakuj膮 nie chodze do dermatolologa.. Bo moja mama m贸wi 偶e to nic nie daje...W艂a艣nie szuka艂em jakiej艣 ma艣ci kremu ale nic nie znalaz艂em...mo偶e wy mi powiecie czy oplaca si臋 i艣c do dermatolologa..Bo nie wiem....Co mam robic mam jaki艣 p艂yn ale on nic nie daje...Mam z tym problem od 11 lat..a mam 14...i nie wiem co robi膰......Prosz臋 o odpowiedz..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sibi
ja tez mia艂am,juz je prawie zlikwidowa艂am niekiedy 1 lub 2 si臋 pojawi膮:)sk贸r臋 mia艂am mieszana zanieczyszczon膮 ale to ju偶 przesz艂o艣膰,teraz w miar臋 ma艂o si臋 nawet przet艂uszcza.przerzui艂am sie na kosmetyki naturalne,to pomog艂o,bowiem nie uzywam chemii ani rzeczy kt贸re mnie zapychaj膮,nie uzywam juz podk艂adu bo mam 艂adna promienna cer臋,kosmetyki naturalne da艂y odpocz膮膰 mej sk贸rze i pozwalaja mi ja 艂adnie oczyszcza膰.wi臋cej poczytacie tutaj na kafeterii topik natura g贸r膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sibi
aha pij臋 duzo wody i zielonej herbaty i pokrzyw臋 kt贸ra oczyszcza organizm,bo to tak偶e wodoczne jest na twarzy je艣li jest zanieczyszczony.u偶ywam hydrolat贸w,oleji,maseczek naturalnych i olejku myj膮cego i tyle.aha,na pocz膮tku uzywa艂am myd艂a alep mo偶ecie spr贸bowa膰 to myd艂o naturalne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ChrisXl
Cze艣膰 wszystkim,potrzebuje pomocy na ten temat,otu偶 zrobily mi sie dziwne krosty na czole ,kolo nosa troche i za uszami ,sa one bezbarwne,niwidoczne z oddali ,a pod swiatlem je widac.ale jak r臋k膮 sobie dotkne czola to jest ono chropowate od tych krost,mam juz to od 3 dni,i niewiem co robic zeby mi to zniknelo.smaroje mascia i zazywam nawet wapno i nic.prosze napiszcie czy ktos z was cos takiego mial i co w tym przypadku najlepiej robic?bo do lekarza jestem dopiero um贸wiony w nastepny czwartek.z g贸ry dzi臋kuje.Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bellisima22
ja wybr贸bowa艂am takie krople psorinohel i mi pomog艂y

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jea8
Ja mam te偶 krostki na czole, to s膮 takie jakby zamkni臋te zask贸rniki, czy co艣 - w lustrze ma艂o widoczne, ale wyczuwalne pod palcami. Mam cer臋 mieszan膮 i policzki mam g艂adkie, ale na nosie mam sporo zask贸rnik贸w i w艂a艣nie na czole te krostki. Regularnie oczyszczam twarz dobrym 偶elem do mycia, stosuj臋 maseczki i peeling, ale my艣l臋, 偶e czas chyba p贸j艣膰 do kosmetyczki na oczyszczanie albo Diamond Peel. Rozwa偶am w艂a艣nie t臋 ostatni膮 metod臋 - mikrodermabrazja diamentowa jest do艣膰 popularnym zabiegiem, podobno dobrym w艂a艣nie gdy chce si臋 wyg艂adzi膰 cer臋 i pozby膰 tych zanieczyszcze艅. Ciekawa jestem tylko, czy to odpowiednia metoda przy moich wypryskach. Mia艂a mo偶e kt贸ra艣 z Was robion膮 mikrodermabrazj臋? Wiem, 偶e po tym zabiegu trzeba stosowa膰 kosmetyki z wysokim filtrem, zastanawiam si臋 tylko na jak d艂ugo pomaga taki zabieg.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 clinique
polecam wybrac sie do drogerii douglas i zrobic test cery(pomoze w tym konsultantka) potem kupic odpowiedni dla swojej cery zestaw(ze,tonik + krem nawilzajacy) z formy CLINIQUE za 95 z艂. efekty murowane!!! jeszcze nie dawno mia艂am kaszke na czole tj jakis 10 dni temu dzis nie ma sladu,sk贸ra g艂adka,j臋dra,mi艂a,aksamitna w dotyku polecam!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 clinique
polecam wybrac sie do drogerii douglas,zrobic test cery(pomoze w tym konsultantka) potem wybrac odpowiedni zestaw dla swojej cery tj zel,tonik + krem nawilzajacy w zaleznosci od rodzaju sk贸ry.nazywa si臋 to CLINIQUE 3 KROKI kosztuje 95 z艂 . efekty gwarantowane.ja mia艂am z jakies 10 dni temu ca艂臋 czo艂o w kaszce ,a dzis? sk贸ra g艂adka,j臋drna,mi艂a w dotyku. polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 laura9898
tez mam 10 lat i mi sie pojawi aja na czole, policzku i kolo ust niewiem co robic.... tez obcielam sobie grzywke i mi wyskoczyly niewiem moz e jak sie ma tyle lat to... moja mama mowi ze dojrzewam :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 samantata
ja polecam kostk臋 oczyszczaj膮c膮 Sebamed jest super przynajmniej dla mnie kosztuje ok 12 z艂 ale starcza na d艂ugo to wygl膮da jak myd艂o mo偶na kupi膰 np w Rossmannie tu link do strony http://www.sebamed.pl/pl/clearface.php

Udost臋pnij ten post

prosze pomo偶cie... wczoraj wyskoczyly mi po twarzy takie czerwone krostki i nawet nie ktore ropieja..niewiem co to by moglo byc... wygl膮dam okropnie!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 siesamosie
kup sobie w aptece zel benzacne, powinno si臋 go nak艂ada膰 punktowo na same pryszcze, farmaceutka powie ci czy potrzebny ci jest 5% czy 10%, ale on pomaga

Udost臋pnij ten post

a ja mam strasznie dziwne krostki...wychodz膮 g艂贸wnie w okolicach ust i brwi. s膮 drobne, z bia艂膮 ko艅c贸wk膮 i mam wra偶enie, 偶e si臋 \"siej膮\" jeden od drugiego. I cho膰 walcz臋 z nimi na okr膮g艂o, one wracaj膮. Najsilniejszy wysyp mam w po艂owie cyklu. Jak my艣licie, czy to tr膮dzik czy mo偶e jakie艣 alergiczne reakcje sk贸ry? m贸wi臋 wam, mam do艣膰 tej walki z cer膮! To sa prosaki , mo偶esz je \"ywdusi膰\", tak jak pryszcza , tam bedzie taka masa rogowo-艂ojowa

Udost臋pnij ten post

Ech g艂upie gadanie , bez dermatologa ani rusz :O Jesli chcesz co艣 bez recepty to tylko benzacne za 10 z艂 i Acne _der za 20 z艂 , dobre preparaty no ale... Mo偶esz te偶 p贸j艣膰 to apteki poprosci膰 o Chlorchinaldin lub Metronidazol , albo Ci sprzedaj膮 albo nie zale偶y od farmaceuty :O, chlorchinaldin - 6 z艂 mteronidazol 3 z艂 Oba bardzo dobre leki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Claudii
Ja np jak mi przed wakacjami wyskakuj膮 opalam sie fakt zostaja brazowe plamki ale to szybko znika w trakcie opalania kiedy koloryt sk贸ry sie wyr贸wnuje, i nie wyciskam ani nie drapie krostek tylko najpierw myje twarz zelem do twarzy potem wycieram w czysty recznik nastepnie przecieram twarz afronis-em a potem stosuje lorinden A lub C i po 2 tyg. znikaja. pozdrawiam

Udost臋pnij ten post