Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybcia2309

Mam ślicznego faceta, czy nie boicie się o swoich...

Polecane posty

Gość rybcia2309

Może jestem zakochana i to dlatego widzę w nim super..., ale mam pytanko, czy nie boicie się o swoich facetów, że jakaś flądra wam ich ukradnie, kobiety bywają okropnie podłe i potrafią zdobywać to co chcą :) No dobra ja też brzydka nie jestem :P ale jednak groza zostaje :) Proszę o opinię :)

Gość uchhhhhhhhhhh
może nie brzydka, ale głuuuupia?

oj rybciu, jeśli traktujesz swojego faceta jak auto, albo obraz, które może ci ktoś ukraść, to lepiej dla niego, żeby sam uciekał gdzie pieprz rośnie ;)

Gość rybcia2309
wiem, wiem, dzięki za opinię o mojej osobie, dziękuję za komentarz :) nie traktuję go jak samochód ... Narzucam po prostu własny temat... Moją siorę facet rzucił po 6 latach dla flądry z tąd się bierze niepokój...

Gość Do rybci....
Niedobrze miec ślicznego faceta bo: on ma sam tego świadomośc że jest atrakcyjny i zacznie to wykorzystywac, inne baby będą na niego leciały bo będzie się im podobał więc będą atakowac, i wreszcie on da ci kopa (nawet gdyby był brzydalem) bo chłopy takie są że mu sie kobieta nudzi i szuka nowości, ładniejszej, zgragniejszej albo po prostu innej....radzę uczucia trzymac na wodzy i nie rozkochiwac się w pięknisiach

no to musisz wybrać: albo niepokój i najdalej za dwa lata psychotropy, albo zaufanie i świety spokój i uśmiech na co dzień :) tak naprawdę nigdy nie wiesz: czy za rok rzuci cię facet, czy zachorujesz, czy piorun strzeli w twój dom.... więc po kiego czorta się zamartwiać? zmartwienie to jest wtedy jak nam dzieci chorują :( a cała reszta to nasze niepotrzebne wymysły :)

Gość kasakaska
ten temat delete