Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość węzełek

Powiększony węzeł chłonny-pomocy!!!

Polecane posty

Gość węzełek

Mam powiększony węzeł chłonny( to chyba węzel-przy samej żuchwie i troche boli), oprócz tego boli mnie troche ucho, myślałam że to może jakaś infekcja bo czuję się jakoś nienajlepiej-choć nie wykluczum i tego lub może po wycięciu migdałków bo niedawno miałam je usuwane, ale mam też zaczętego niezaleczonego zęba, który zaczął być lezony 4 miesiące temu, dentystka załozyła mi lekarstwo na 2 miesiące, ale ze względu na zabieg usunięcia migdałków i że ciągle chorowałam z 2 miesięcy zrobiły się 4 i szczerze to teraz mnie ten ząb boli.We wtorek idę z nim do dentysty.Moje pytanie jest takie: czy ten węzeł chłonny który jest powiększony i mnie boli oraz te ucho może być od tego zęba??? Dziekuję za wszelką pomoc.

Gość węzełek
ponawiam

Gość GGV
tak tak moze byc - to jest jakas infekcja. jedyne czego nie mozesz zignorowac teraz to klujacego bolu bo swiadczy o ropie,

Gość węzełek
ropa??????? a ja myślałm że to od zęba?????????????????

Gość GVV
ja tez mysle ze zwykla infekcja ale gdyby sie pojawil ostry klujacy bol to znaczy ze jest gdzies ropa. powiekszony migdal i ucho o tym nie swiadczy tylko o jakiej infekcji a do niej masz setki powodow i kazdy ktory wymienilas jest dobry

Gość węzełek
idę we wtorek do wyrwizęba i mam nadzieję że to pomoże a dziś najem się czosnku i herbatki z miodem.

Gość węzełek
kto jeszcze pomoże????

Gość węzełek
Dziś jakoś czuję się gorzej :(

Gość węzełek
;(