Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda_nieladniepachnie

Brzydki zapach...

Polecane posty

Jestem po kąpieli godzinę, a już się na tyle spociłam, że mój pot rozklada się w ten obrzydliwy zapach, który tak mnie odrzuca. Kąpię się dwa razy dziennie, używam tyle antyperspirantu, że szkoda gadać, a i tak mi śmierdzi pod pachami :/ Wprawdzie nikt mi nigdy nie powiedział że ode mnie śmierdzi ale przeciez wiem jak jest :/

Gość chmaradzieci
Kup sobie Etiaxil - cena zbójcza, ale jest rewelacyjny :) Oczywiście jeśli to chodzi o ten pot spod pach. Jeśli pocisz sięcałym ciałem, przejdź się do lekarza.

Ojeje, 43 zł! Matko i córko :D:D

Gość blada klementyna
ja osobiscie wole Antidral od Etiaxilu. dzialanie to samo, a cena inna. Antidral to jakies 14zl. wyglada jak dezodorant w kulce. to byla moja ostatnia deska ratunku. uzywalam wszystkich mozliwych antyperspirantow dosptepnych na rynku. tony antyperspirantow, a zawsze wygladalam jak spocona swinia z wielkimi plamami od potu pod pachami. ile ja sie nacierpialam, ile nawstydzilam, ile obciachowych sytuacji zaliczylam... po antidralu nie poce sie w ogole. stosuje go 2 razy w tyg na noc i w koncu mam spokoj:)

Gość olamanola
jeżeli dla kogoś 43 złotew za 12 ml to jest mało, to gratuluje wysokiej pensji

blada klementyna, ja nie wiem od czego to zależy, ale mi ten antidral w ogóle nie działał w przeciwieństwie do etiaxila.

Gość chmaradzieci
mi etiaxil wystarcza raz na tydzień. Rewelka :) A pociłam się okropnie i..śmierdząco niestety

Gość blada klementyna
tak jak antidral. w upaly nakladam go 2 razy w tyg. w dni chlodniejsze czasem starcza raz np w niedziele wieczorem. oczywiscie czestotliwosc nakladania zalezy od tego jak bardzo sie pocisz. ale hamuje wydzielanie potu calkowicie

Gość blada klementyna
ja uzywalam i jednego i drugiego. kiedys pocilam sie bardzo. zawsze mialam mokre wielkie plamy pod pachami. zawsze. nie wazne czy bylo zimno czy goraco, ja spocona bylam zawsze :( oba dzialaly u mnie tak samo. a zostalam przy Antidralu, bo wiadomo 14zl brzmi duzo lepiej niz 43zl. w moim wypadku nie bylo po co przeplacac :)