Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinka12345

dlaczego tak jest???????

Polecane posty

Gość paulinka12345

nie wiem jak mam sobie poradzic. Miesiac temu zerwal ze mna narzeczony bo zaczal sie spotykac z byla dziewczyna swojego przyjaciela ktora jak sie teraz dowiaduje zawsze mu sie podobala. Nie wiem co mam robic co myslec. Moj swiat sie zawalil. Juz bylo dobrze probowalam zapomniec juz nie plakalam na kazda mysl o nim ale jak wczoraj go zobaczylam, to wszytsko wrocilo. Teraz siedze i placze nie moge przestac. Dlaczego on mi to zrobil w tym miesiacu mial byc slub a on teraz siedzi z ta.... :(((((((((((((( pomozcie co mam zrobic???

Gość madzia--
ja bym kurwe gnebiła do tej pory za by z nim zerwała.jemu bym chyba jaja urwała,a ona mialaby lima pod oczami.jeju jaka ja wredna.

Gość inna całkiem inna ...
paulinka12345 --- wiesz lepiej teraz ... Wiem, że to Cię nie przekona, ale powinnaś się cieszyć, ze tak wyszło .... Naprawdę chciałabyś mieć za męża kogoś, przy okazji porzucił narzeczoną na rzecz innej? ... A jakby to było miesiąc po ślubie? Albo jakby jednak Cię nie porzucił, ale cały czas marzył o niej? Myślę, że to jednak mniejsze zło ...

Gość paulinka12345
wiecie co mnie najbardziej boli?? ze mimo ze nam sie od poczatku lipca juz nie ukladalo .20 mial swoj koncert bo jest gitarzysta ona byla na nim a mi powiedzial ze gra o 11godz (byl o 17) wiedzac ze gdybym wiedziala ze bedzie o 17 przyjechalabym. Potem byl u mnie 21 22 lipca bylo cudownie a 23 juz chodzil z ta aska wiecie moj swiat sie poprostu zawalil. Caly czas plakalam nie moglam dojsc do siebie. Minal miesiac staralam sie zyc normalnie, ale wczoraj go zobaczylam i wszystko zaczelo sie na nowo. Ja juz nie mam sily

Gość paulinka12345
jak myslicie co powinnam zrobic?/// teraz mam taki metlik w glowie. On dzwoni pisze zebysmy zostali przyjaciolmi ale czy po czyms takim mozna mowic o przyjazni???????