Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miszalka

Tłusta i zarazem sucha skóra - strupki, łuszczenie - CO ROBIĆ??

Polecane posty

Gość miszalka

Jest tłusta a "suszy" sie na nosie co jakis czas, nos mam jak jeden twardy strupek!!!

Gość troczek
znaczy skora odwodniona - musisz ja dobrze nawilzac, to takze pomoze zahamowac lojotok

też tak miałam :O peelingi i maseczki różne nic nie pomagały :O któregoś dnia zaszalałam ;) i kupiłam krem nawilżający Garniera Czysta Skóra A :) skusiło mnie to pozbywanie się niedoskonałości jak w reklamie :P niestety niedoskonałości zostały, ale skóra przestała mi się łuszczyć :D więc zakup nie był wyrzuceniem pieniędzy w błoto :) przynajmniej dla mnie :D

Gość ghhmmjg
Jest tłusta, ale odwodniona. Musisz dużo pić, przede wszystkim wody.

Gość nietykalna
zrob piling i uzywaj poprostu kremu normalizujacego... dla mnie rewelacyjne efekty - najlepiej zainwestowac w LOREAL'a garnier tez jest spoko ;)

Tlusta cera,a jednak luszczy sie...nawilzanie nic nie pomaga...ze strupkow saczy sie tak jakby woda-Ja mialam taki problem,ale glownie na policzkach i p.dermatolog dala mi krem PIMAFUCORT.Jest na recepte,ale efekt juz po pierwszym dniu.Mozna go stosowac max 4 dni. Ceny niestety nie znam poniewaz dostalam go w prezencie :) Ale naprawde polecam.