Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakra_18

CHYBA WPADLAM PRZY TABLETKACH!!!!!

Polecane posty

Gość masakra_18

kochane biore regulon baaaaardzo regularnie i dzisiaj mierze temperature a tu 37,9:O:O:O jestem zrospaczona....:(:(:(

Gość lllooolll
a moze chora jestes?:) masz @?

Gość majkaa1
skoro brałas regularnie to w jaki sposób wpadłas??nie panikuj

Gość Lady F
37,9? To trochę jakby jesteś chora a nie w ciąży =D

nie panikuj :/ to tylko temperatura..:| to o ciąży nei przesądza..zresztą przy tabletkach to się zdarza :|

Gość masakraa_18
no nie jestem chora wlansie.... buuuuuu nie wiem co jest grane:(:( bralam naprawde bardzo regularnie... chlopak konczyl \"w\" a tu dzisiaj taki szok.... mierzylam niedawno i wyszlo mi 37,2... wiec jakby opadla ale to juz nie ranek...:(

Gość .jolkaaa
tabletki nie zabezpieczaja na 100%. dla mnie nawet 0.1% to zbyt duze ryzyko. co z tego ze 999 na 1000 par nie wpadnie jak wpadne wlasnie ja:O

Gość masakraa_18
oooo wlasnie i tego sie strasznie boje .. ehhh madry polak po szkodzie.... kurcze ale moze faktycznie nie jest az tak zle.. jestem tak jakby w 2 czesci cyklu

Gość marli
Spoko temperatura to nie oznaka ciaży! Dziewczyno po co te głupoty piszesz... Aż przykro...

Gość masakraa_18
ehhhh no wlasnie czasem jak czytam topiki to tez zdaje mi sie ze glupoty a jak sama mam problem to juz mi to przez gardl nie przejdzie

Skoro brałaś regularnie i o żadnej pigułce nie zapomniałaś to w ciąży nie jesteś. Nie dostałaś okresu? Jeszcze nie, bo jeszcze nie czas. Nie rozumiem, na jakiej podstawie sądzisz, że wpadłaś? Na podstawie temperatury? Temperatura wcale nie jest oznaką ciąży! 37,9 ? To dość dużo i raczej za dużo, jak na drugą połowę cyklu. To już raczej stan podgorączkowy, czyli jesteś chora. I wcale nie musisz mieć kataru, bólu gardła, czy dreszczy żeby tak było. Twój organizm walczy z jakąś infekcją, a Ty wcale nie musisz tego zauważyć, poza trochę podniesioną temperaturą ciała.

Gość Lady F
Nie martw się jest ułamek procenta co zachodzi w ciążę to zazwyczaj błąd ludzki. Nie regularne branie tabletek, biegunka lub wymioty. Nie martw się na zapas, stres tylko pogarsza sytuację bo wstrzymuje okres.

Gość maasakra_18
no kurcze da;lej mnie to martwi dzisiaj znowu temperaturka w pochwie wynosila cos ponad 37 stopni... doklandie 37,3 stopnia... troszke mnie to martwi ale slyszalam ze w 2 czesci cyklu (o ile przy tabletkach o cyklu mozna mowic) temperaturka jest wyzsza...

podczas brania tabletek nie mozesz mowic o pierwszej polowie badz drugiej polowie cyklu gdyz nie wystepuje owulacja. A to podczas brania tabletekmierzysz temperature? Po co? I tak jest nieprawdziwa, bo owulacje mozesz sprawdzac temperaturami jezeli nie beirzesz tabletek.

Gość maasakra_18
nie nie nie.. nie mierze ale teraz to znaczy dzisiaj i wczoraj z ciekawosci zmierzylam atu taka wysoka...

Gość reset .......
moze mam szczescie?? moze jestem bezpodna-specjalnie nie sprawdzalam tego. z reguly bralam reglarnie pigulki ale zdarzalo mi sie nie wziasc 2-3 z tych 21 i nigdy nic sie nie zdazylo.

nie jesteś w ciąży - dam sobie rękę uciąć! mówi sie o skuteczności tabletek do 99,7% ale tak naprawdę jest ona 100% bo nie występuje owulacje więc powiedzcie mi ajk można zajść w ciąże! a z resztą nie jest tak łatwo zajść! i mówi sie o tej skuteczności 99,7% bo jakby jakaś baba wpadła przez swoją nieodpowiedzialność bo zapomniała tabletki albo ją wyrzygała to nie może podać tej firmy do sądu bo pisze że 99,7%.Ale jak bierze sie regularnie to jest 100% - mówią tak nawet ginekolodzy!

Gość maaasakra_18
uff noto chyba sie przestane bac:) ale jednak podobno zdazaja sie przypadki ze sie wpada przy tabletkach mimo ze sie dobrze zarzywalo.. moze to przez zle dobranie?? hmmm:)

bo to zazwyczaj te kobiety ktore mimo brania tabletek czegos nie zauwazyly i pozniej nie chca sie przyznac do bledu i zwalaja ze tabletki nie zdzialaly, heh :p

dokladnie dzisiaj trafilam na temat o tym ze dziewczyna zaszla w ciaze przy braniu cilest:O tylko kilka mies wczesniej zapomniala tabletki i tu... ups - 9 mis ciazy:O zdarza sie niestety:O

Gość biedrona w kropki zielone
bez paniki!! w czasie brania tabletek jesli tylko dzialaja prawidlowo to kobieta jest tak jakby przez caly czas w 2 polowie cyklu w ktorej fizlologicznie temp jest wyzsza(to efekt dzialania testosteronu).wiec albo wszystko ok albo to faktycznie jakas infekcja o torej nie wiesz wiec moze po prostu udaj sie do lekarza i zrob sobie morfologie.

Gość marla86
chyba wariuje !! Biore Regulon regulkarnie, o zadnej tabletce nie zapomnialam, kochalam sie z chlopakiem "do konca" a teraz swiruje... Jak czytam o wczesnych objawach ciazy to sporo rzeczy mi pasuje (zaparcia, wzdecia, zgaga i ten dziwny posmak w ustach, czasem boli mnie brzuch) Sama nie wiem czy sie naczytalam juz tego tyle, ze doszukuje sie objawow u siebie czy co innego ;(( Dziewczyny, jak to u Was jest? Przy tabletkach pozwalacie facetowi koncyc "w Was"? Boicie sie czy nie?