Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polewjka

Kazdy fajny facet jest juz zajety

Polecane posty

Gość On 36
dlaczego nie jesteś Justyną?;)

Gość On 36
tajemnicza jesteś

Nie. Konkretna tylko.:) Kim jesteś, trzydziestosześciolatku? I gdzie zauważyłeś braki atrakcyjnych wolnych kobiet? :)

Gość On 36
atrakcyjnych kobiet nie brak fajnych brak

Gość carlain
Hej,dziewczyny to jak jest z tymi fajnymi,facetami,ktorzy sa juz zajeci???

Miłego spaceru życzę.; Ale weź parasol, bo - będę złowróżebna - zaraz się rozpada.:P Też niebawem udaję się na zakupy - a ciemne chmury na niebie.:o

Gość carlain
czy,ktoras z dziewczynym ma przystojnego chlopaka?? Gdzie inne laski sie na niego slinia???Jest to dla mnie wazne,i jak wy reagujecie na takie cos??? :)

Gość carlain
odpowie mi ktos na moje pytanko :)

Gość rc
ej TQM czy ty czasem nie jestes cieplutki? taki troskliwy i niedoceniony? "hej dziewczyny czy ktoras mnie przytuli poglaszcze po glowce?" a moze tak naprawde marzy Ci sie wlochaty motocyklista w skorzanej czapce? Tzn tylko w czpce:)

Spotykałam się z paroma przystojnymi Panami, którzy byli również obiektem zainteresowań innych kobiet. (a nie, że laski się na nich śliniły:o) Reagowałam na to zadowoleniem, gorzej było, gdy ów Pan bardziej spoufalał się z którąś z kobiet. Wtedy raczej zadowolenia nie było, a czasem nawet scenkę zazdrości odstawiałam.:P Ech, wspomnienia.:D

Gość Lafirynda jestem haha
The Quite Man nie zapominaj że wszystkie dziewczyny to lafiryndy.

Gość Lafirynda jestem haha
masz obsesję

Moim zdaniem to nic innego, jak tylko tzw. końskie zaloty.:P TQM, co Ty na to? Ooo, a u mnie już słoneczko świeci.:D

Gość ppppppppppp
fajny facet zajęty a każdy wolny zakochany nieszczęsliwie!!! i jak tu poznac w 100% wonlego faceta????

Do autorki topiku: Co to za \"fajny facet\" który idzie sobie na dyskotekę i tańczy z obcymi dziewczynami podczas gdy jego kobieta zajmuje się w domu dzieckiem???? Chciałabyś być może na jej miejscu? Fajny facet by tego nie zrobił, więc nie pisz mi tu że każdy fajny facet jest już zajety. Ci naprawdę fajni pewnie nie łażą na tanie imprezy i dlatego tak trudno ich znaleźć.

a skąd wiesz, ze impreza była tania? :P oraz ja sie zgodze - fajni faceci są zajęci, i przechodzą tylko ze stanu zajętosci przez jedną kobiete do stanu zajętosci przez drugą...

Gość crazy froggy
typical girl, zgadzam sie z Toba. Porzadny facet nie zostawilby dziewczyny z dzieckiem i nie obsciskiwalby sie z inna, takze nie wiem o jakich fajnych facetach mowisz...

buahahahah.... co za debilizmy tak w ogole... nie mam dziecka, ale moja babka zostaje w domu (albo idzie do kolezanki) a my sobie zkumplami idziemy do klubu - czesto jakąś babke pobajeruje i z nią potancze... i tyle.. co to ma wspolnego z nie byciem porządnym?

Gość o własnie===
tak wam wierzyc, sam pisze, ze chodzi do klubu i bajeruje a ma kogos. Co za chamy az mi brak slow. A potem co, bajerujesz i zdradzasz?