Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mogemogebo czekam

moge zrobic test ciazowy na 5dni przed okresem?

Polecane posty

Gość mogemogebo czekam

bo czekam i sie nie moge juz doczekac tej ciazy staralam sie caly tydz podczas owulacji czy test wykryje tak wczesna ciaze?

Gość mogemogebo czekam
chyba kupie jutro i zrobie bo nie wytrzymam pisza ze wykryja ciaze 6 dniowa

Gość ale jaki ma to sens
zrobisz i najpewniej wynik bedzie ujemny i po co Ci to? Bo może się później okazać, że rzeczywiście jesteś w ciąży a robiąc test tyle wcześniej będziesz miała fałszywy wynik. Rozumiem niecierpliwość, ale bez przesady.

Gość co sadzicie
niekoniecznie wynik bedzie ujemny. u mnie byl jak najbardziej dodatni na kilka dni przed @, ktora nie przyszla :-)

Gość mogemogebo czekam
chyba zrobie D: :D

niby mozesz zrobic, ale licz się z tym ze nie wyjdzie mimo ze jesteś w ciaży. a jak juz tak bardzo sie nie mozesz doczekac ( coś wiem na ten temat :) ) to kup sobie test Bobotest STRUMIENIOWY(nie płytkowy) jest najczulszy. wszystkie inne wykrywaja ciazę 6 dniową, ponieważ wykrywaja obecnosc HCG przy stężeniu 25 mlU/ml, a bobo strumieniowy wykrywa hcg przy stęzeniu 10- czyli ponad 2 razy szybciej(ciąża 2-3 dniowa).a róznicy w cenie nie ma.działanie testu sprawdziłam na sobie :) tylko weź pod uwagę ze zapłodnienie nie następuje w tym samym dniu w którym sie kochałaś, a nawet do 7 dni pozniej. dopiero wtedy zarodek sie zagnieżdza i zaczyna się produkcja hcg. więc nie licz na to ze po tyg od owulacji test ci wyjdzie pozytywny.

Gość Salomonka
ja tez zrobilam na 4 dni i wynik byl pozytywny, ale mam kolezanki ktorym test pokazal wynik negatywny a byly juz w ciazy wg nie ma co sie spieszyc, bedzie co ma byc, takie czekanie tez moze byc przyjemne i ekscytujace ;)