Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uspokojcie mnie ludziska

Facet dran nie przyznal sie ze ma dziecko !

Polecane posty

Sluchajcie , zaraz wyjde z siebie i stane obok. Mam 30 lat , nie chce miec dzieci , jak spotykam facetow mowie o tym jasno i od poczatku znajomosci.Od maja spotykalam sie z facetem , niby fajny , poukladany , na wszystkie swietosci przysiegal ze on dzieci nie lubi i nie chce. Poznalam go z moimi rodzicami 3 tyg temu , im tez sie spodobal.Sielanka. Cholera wlasnie sie dowiedzialam,ze on MA dziecko !!!! Nic mi o tym nie powiedzial! Nie mieszka z ta dziewczyna , nie byli po slubie. Teraz jak puzzle skladaja mi sie jego wypady Bog wie gdzie i spotkania po pracy. Jak mu powiedziec ze wiem ??? Rozstanie jest raczej przesadzone. Nie moglabym byc z facetem ktory nie dosc ze klamie to jeszcze wlasnego dziecka sie wypiera!!!!

Gość jker
no co .Chcial cie zaliczyc.GDyby od razu powiedzial ze ma dziecko to moze tak szybko bys mu sie nie oddała.

palancie nie zaliczyl mnie

Gość Podła_gadzina___
A mój facet nie powiedział mi, że ma dziecko....i żonę :)

Gość gdyby powiedział ci prawde
a zna twój stosunek do dzieci to nawet pobzykać za darmu by cie nie mógł :o a tak to przynajmniej sobie pouzuywał do woli

Gość jker
a tak przeleci cie i pojdzie zapylac inne kwiatki

Gość Podła_gadzina___
A mój facet nie powiedział mi, że ma dziecko....i żonę :) Aha...na pytanie czemu mi nie powiedział, odpowiedział "bo nie pytałaś" hahaha :)

Gość facet z którym ja
się spotykałam zapomniał powiedzieć mi, że ma żonę i dziecko :P To jest dopiero dramat :P Kopnij kłamcę w dupę - nie mam litości dla kłamczuchów :P

Gość a czemu nie chcesz miec
dzieci? a normalnego faceta ciezko będzie znaleźć w wieku zblizonym do twojego... i jeszcze takiego, ktory nie chce dzieci.

Niewazne czemu nie chce ...jak mozna NIE PRZYZNAC SIE do wlasnego dziecka???? No bez przesadY!

Gość jker
ile razy mam powtarzac ,ze chcial cie zapylic jak najszybciej i isc do innego kwiatka.Gdyby ci powiedzial o dziecku ,to moze bys byla do niego inaczej nastawiona .NIe oddala sie ,a on chcial cie tlyko na jedna noc.

Gość jker
chyba zgadzasz sie ze kobieta ktora wie o dziecku tak szybko sie nie odda lub nawet wcale sie nie odda.

Gość jker
Logiczne jest ze jesli jestes z kims dla lozka pragniesz jak najszybciej do niego wejsc .

Gość aleale
dziewczyny on pewnie w swoim poczuciu mowil prawde nie lubi dzieci i nie chce miec a ze ma- moj Boze, wszak wlasnie o tym rozmowy nie bylo....

Gość maly ujek
Juz wiem dlaczego ryczaca to zawsze 30 tka ;-)

Skoro znal Twoj stosunek do dzieci to widocznie bal sie na poczatku powiedziec,ze ma dziecko.....a skad wiesz,ze ma dziecko? Porozmawiaj z Nim jak najszybciej .. oczywiscie na spokojnie:) Teraz Toba wladaja emocje:O Moj ex tez mi nie powiedzial,ze ma DZIECI i ZONE...ale to juz inna sytuacja niz Twoja

O matko, nie przeżyję tego!!! własnie sie dowiedziałam, że on ma jeszcze drugie dziecko z inna kobietą!!! chyba nie wytrzymam 😭

Gość maly ujek
Jaja sobie robisz a ja Ciebie komentuje

Poprzedni wpis to podzyw.Zadzwonilam do niego. Puscil mi jakas tandetna bajeczke o oropnej dziewczynie co to go na dziecko zlapala! No listosci !!! Czy ja kosmitka jestem czy on jest pojebany ?!

Chce sie spotkac i porozmawiac. O czym tu rozmawiac ???

Bibelotka - bo swiat jest maly! Moja kuzynka pracuje z sasiadka jego rodzicow. i od slowa do slowa wyszlo , ze to ja spotykam sie z dupkiem ktory dziecko dziewczynie zrobil i poniewaz nie czul sie dojrzaly do bycia tatusiem wyprowadzil sie z domu!!!! I zostawil ja sama!

Gość Ula_24
no to daj mu kopa w dupę, nie wiem o czym tu gadać i co rozważac w ogóle.i po co ten topik? chcialas sie wyżalić?

dziewczyno nawet się nie oglądaj uciekaj od takiego faceta jak najdalej... poważnie... życia sobie nie niszcz jeszcze jestes młoda i wszystko przed tobą....

Gość nananananana
ja mam tyle lat co Ty i tez nie chce miec dzieci,zwiedzilam juz pol Europy i marzy mi sie swiat...mam szczescie do zonatych ale to i dobrze bo nie szukam meza,a faceci wszyscy sa na jedno kopyto i tyle...jestem szczesliwa

Ula - a co nie moge sie wyzalic ???? Zabroniono ? Tylko kochanki moga tu pisac i te zakochane w ksiedzu???

no ale pisalas,ze \"Teraz jak puzzle skladaja mi sie jego wypady Bog wie gdzie i spotkania po pracy.\" wiec jednak az tak calkiem jej nie zostawil...a raczej dziecka..widocznie jej nie kocha to po co ma meczyc sie..trudno \"wpadki \" sie zdarzaja:O Ja bym spotkala sie i pogadala z Nim...moze jest tak jak wczesniej pisalam ..spotkaj sie bo bedziesz zastanawiala sie \"co by bylo gdyby...\" a gdybanie nic Ci nie da...no chyba,ze masz Go głęboko gdzieś to nbie spotykaj sie i zakoncz ta znajomosc...ten zwiazek..Twoje zycie, Twoj wybor

Gość jker
ale nie powiedzial jej o dziecku nie dlatego ,ze ma je gdzies czy nie pamieta o nim ,ale dlatego ,zeby mu sie szybko oddala.KObieta ktora wie ze facet ma dziecko i chce ja do lozka zaprowazdic moze pomyslec ze to jakis casanova i nici z seksu. Chcial cie przeleciec ,a wiadomosc o dziecku by tego nie ulatwila