Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adc

Jak to widzicie

Polecane posty

Gość adc

Ma dziewczyna powiedziala mi ze to koniec. Chce odpoczac od tego wszystkiego.Ale mam jeszcze szanse to naprawic.Spotykamy sie nadal ale jako przyjaciele.Co robic zakonczyc to wszystko czy walczyc az do momentu az sama powie dosc

Gość poszukaj sobie nowej dziewczyn
y

Gość no ale co zepsules ...

Jak chce/postanowiła od ciebie odpocząć,to może tylko oznaczać to że testuje nowego fagasa.Przykro mi. ;( Albo jest się z kimś,albo żegnaj,a nie jakieś przerwy.:O

Gość adc
poprostu chce odpoczac

Nie poprostu,ona od ciebie i tak odejdzie do innego/lepszego.Taka prawda,większosc związków tak kończy,jeśli jedna ze ston chce przerw. :O

mowie ci to najlepsze wyjscie. jak cie kocha to zaraz zrobi sie zazdrosna o ciebie i bedzie chciala wrocic. sam sie zdziwisz

Gość adc
mowi ze jeszcze mnie kocha ale potrzebuje czasu

Carinio nie doluj ludzi.

Po pierwsze nie daj sobie wmówić, że to tylko Ty ponosisz winę za wszystko i Ty musisz wszystko naprawiać. Za rozpad związku odpowiedzialne są zawsze obie strony, chyba, że chodzi o zdradę, przemoc fizyczną, czy uzależnienie. Mnie osobiście wydaje się, że powinieneś się rozglądnąć za inną kobietą, bo takie \"odpoczynki od siebie\" i inne tego typu bzdury są, właśnie, bzdurami. Albo się wie czego się chce (zostajemy ze sobą/rozstajemy się) albo nie i szkoda się katować.

No,jeszcze Cie kocha,ale być może innego,może tak nie będzie ale się lepiej na to przygotuj. poszukaj nowej dziewczyny->nie dołuje,ale tak jest,chyba mało jeszcze o tym wiesz.

Gość destinyyy
Glowa do gory:) Moj chłopak tez mowil ze potrzebuje czasu i po tygodniu sam do mnie przyszedl i przeprosill i teraz jest dobrze:P Jesli kochasz pusc to wolno jesli wroci jest twoje a jesli nie nigdy nie bylo:)