Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bravo poradzi

piszcie o swoich problemach-redakcja bravo czeka w pootowiu!

Polecane posty

Gość bravo poradzi

Gość bravo poradzi
no a gdzie? przeciez nie jestesmy na stronie bravo. nie wstydz sie. kasiu. mozesz uzyc nicka zamiast imienia. redakcja

Gość upupupupupupupup

Gość redakcja bravo
droga kasiu, redakcja, po glebokim namysle, stwierdza,ze twoj problem moze miec 2 przyczyny. pierwsza: pchalas do zlej dziurki. istotnie, cewka moczowa, mimo,ze cal od strategicznego miejsca, zdecydowanie nie zmiesci tampona, szczegolnie,gdy ten spuchnie. druga mozliwosc- nie wyjelas poprzednich tamponow. przemysl to. co do chlopaka, nie warto zrywac. jezeli nie da rady wejsc, masz przeciez jeszcze 2 dziurki w zapasie (pamietaj, nie do cewki moczowej) oraz stary,sprawdzony trik- powiedz mu,ze czekasz z tym o slubu. zawsze mozesz tez uzyc kaszanki, i przy okazji zaserwowac chlopakowi kolacje marzen- patrz porady brawo wyzej. powodzenia i smaczengo!

Gość redakcja bravo
nie wstydzcie sie drogie dzieci...redakcja niedlugo na urlop idzie i kto wtedy, k*rwa wam pomoze?

Gość Asiulllla
Drogie Bravo! Ostatnio strasznie mnie podnieca widok kochających się psów.Mam dziwne fantazje z tymi czworonogami! Czy ze mną jest coś nie tak?

Gość redakcja bravo
wszystko w porzadku, dopoki nie laczysz psa z kotem. to by moglo wskazywac na chorobe umyslowa lub niezdrowe dewiacje. HAU!

Gość redakcja bravo
drogi spierdalaj, tresc twojej wypowiedzi oznacza jednoznacznie,ze masz ze soba problemy spowodowane uciskiem jader w podstawe kregoslupa. powinienes jak najszybciej rozladowac zla enerie. niestety, ze wzgledu na znikoma kulture twoich wypowiedzi, nawet z prostytutka (60 letnia tajka) mozesz miec problem. bravo zaleca odnalezienie psow z posta innej czytelniczki bravo. dziekujemy za zaufanie!

Gość Darek ze stulejką
Kochane Bravo ! Znam na pamięć całego Pana Tadeusza a nigdy nie trzymałem dziewczyny za rękę ,czy jest dla mnie jakaś szansa?

Gość redakcja bravo
drogi darku, pana tadeusza nalezy nie tylko znac ale i rozsadnie uzywac. proponuje wybrance zaaplikowac dawke 4 krotnie wieksa niz twoja. 9cwiartka wystarczy) po takiej ilosci poezji kazda bedzie twoja! powodzenia.

Gość upupupupupuuu

Gość Ewelina_16
Drogie Bravo ! Ostatnio przeżyłam swój pierwszy raz. Kochaliśmy się z chłopkaiem bez prezerwatywy, bo moja koleżanka powiedziała mi, że podczas pierwszego razu nie można zajść w ciążę. Czy moja koleżanka miała rację? Dodam, że okres spóźnia mi się już dwa tygodnie.

Gość dr. Angela
nie masz sie czym martwic kochanie, co innego gdyby okres spoznial sie 8 miesiecy, wtedy mozesz isc zrobic sobie test. kolezanka oczywiscie miala racje, zapomniala jednak dodac ze jestem bezplodna takze w kazdy wtorek co drugiego tygodnia i w trakcie pelni ksiezyca

Gość dr. Angela
jestes*

Gość droga redakcjo
czy używanie prezerwatywy zmniejsza doznania chłopaka?

Gość małosia
Mój o rok starszy chłopak postawił mi ultimatum, że jak się z nim nie prześpię to ze mną zerwie. Co mam zrobić ? Tak bardzo go kocham i nie chcę go stracić. Chyba nie chce mnie wykorzystać i kocha mnie tak samo? Pomóż redakcjo!

Gość dr Angela
oczywiscie ze cie nie wykorzystuje, chce ci tylko pokazac ze im szybciej to z nim zrobisz tym bardziej bedzie cie kochal. faceci wlasnie w taki sposob okazuja swoja milosc i zaangazowanie. nie doluj sie, tylko jak najszybciej daj mu dupy i najlepiej obciagnij jeszcze, to wtedy bedziecie ze soba conajmniej tydzien dluzej.

droga dr.Angelo! mam poważny problem, co noc zasypiam z deską pod jedną kołdrą, czy od tego można zajść w ciążę? czasem czuję lekkie ukłucia w pupę.. dodam jeszcze ze mój tata jest stolarzem. czy to jest normalne? prosze pomóż!!

Gość niedoświadczona_ _
ostatnio słyszałam o czymś takim jak wibrator? Co to jest i czy chłopcy też tego używają ? :(

Gość *stała czytelniczka*
dr Angelo postanowiłam do ciebie napisać bo szukam pomocy. Mój chłopak ostatnio zaczął namawiać mnie do współżycia. Nie chciałam sie zgodzić, bo uważam, że jeszcze mam czas na tego typu doświadczenia a dodam, że jeszcze tego nie robiłam. W zamian chłopak powiedział mi,że skoro jeszcze nie jestem gotowa to może mu zrobić minetę a ja jemu loda. Nie chciałam wyjść na kompletnie zieloną w tych sprawach i sie zgodziłam. Sęk w tym, że nie wiem co to znaczy "robić minetę" albo "loda". Czy możesz mi wytłumaczyć o co w tym chodzi? Z góry dziękuję.

Gość mała mee
Pani dr Angelo nurtuje mnie jeden problem. Otóż często siedzę na Kafeterii i chciałam się zapytać czy z tego powodu przegrałam życie? :-O

Gość dr Angela
piwoNiu jezeli poczujesz nieprzyjemne zgrubienia w okolicach krocza moze to oznaczac ciaze pozamaciczna, na Twoim miejscu juz dawno dalabym deska do obrubki. Porozmawiaj z ojcem na temat twojego problemu i koniecznie zglos sie do slusarza w razie gdyby z twojego odbytu zaczely wypadac drzazgi. jestem pewna ze razem wybudujecie wspanialy domek dla lalek cioci klaudii. niedoświadczona_ _ - wibrator jest uzywany przez wszystkich, moze tez wykorzystac go na zwierzetach. sluzy on do zadawalania sie. mozesz wiec wkladac go we wszystkie czesci swojego ciala. licz sie jednak z ubytkami na szkliwie jezeli zdecydujesz sie na buzie. doodbytniczo dziala takze jako termometr. jesli jednak cie na niego nie stac, to osobiscie polecam banany i dorodne marchwie schabrowane z ogrodu wujka zdziszka.

Gość hubercik
Regularnie czytam wasze pismo i sam chciałbym się poradzić w pewnej sprawie. Dwa tygodnie temu zakochałem się w amstafie kolegi. Czy są dla nas jakieś szanse? Ile razy widzi mnie on na podwórku ochoczo macha ogonem. Wnioskuję z tego, że nie jestem mu obojętny i w odpowiedzi demonstracyjnie zaczynam lizać sobie łokieć. Czy z tego może coś być, jakieś głębsze uczucie? :(

Gość dr Angela
*stała czytelniczko -- twoj list bardzo mnie zmartwil. podejrzewam ze uczeszczasz juz do gimnazjum, wiec choc bardzo ci wspolczuje, to chce zebys wiedziela ze to prawdziwa kpina i zenada nie wiedziec czym jest seks oralny. po glebszym zastanowieniu dochodze jednak do wniosku ze robilas to do tej pory wylacznie analnie. przez zrobieniem loda, radze ci kupic karton chupa chupsow i starac sie tak ssac zeby jak najmniej uszkodzic patyczek. potem to samo co z lizakami zrobisz z fujarka swojego chlopca, tylko ze pamietaj ze po przegryzieniu, nie bedzie gumy. za pewne po tym zdarzeniu chlopak zapragnie zrobic ci minete, wlozy wtedy glowe miedzy twoje krocze, takze byloby dobrze gdybys wczesniej umyla piczke Ludwikiem albo domestosem z Biedronki na rogu i uwazala zeby jej nie pogryzl, bo zamiast warg sromowych bedziesz miala rekaw czarodzieja

droga dr Angelo, nurtuje mnie jeszcze jeden problem związany z moimi dewiacjami seksualnymi, otóż o tych drzazg mam niewielkie szczypiące ranki ma ciele, czy mam je odkażać spirytusem czy lepiej go wypić dla znieczulenia? pomóż...%

Gość dr Angela
mała mee -- nie przegralas zycia jesli systematycznie w trakcie czytania postow umieszczasz swojego palca w odbycie chomika sasiada. musisz to robic z czestotliwoscia conajmniej 20 ruchow na sekunde i predkoscia okolo 100 km na godzine. tylko nie dlub potem w nosie bo mozesz wyciagnac przez dziurke mozg.

Gość pearl beauty
Ale jestescie swiry :P

Gość dr Angela
hubercik - szkoda ze to nie pit bul, one szybciej sie spuszczaja gdy widza czyjs lokiec. nie wiem dokladnie co to za pies. nie napisales czy uprawial juz seks ze swoim wlascicielem a takze jak czesto lize sobie jaja po obiedzie. moja propozycja jest taka, abys porozmawial z kolega i zapytal go czy nie umowi cie na randke ze swoim podopiecznym. pojdz tez na uklad - trojkat, jezeli kolega pozwoli i nie zapomnij przyrzec mu ze nie bedziesz myl odbytu przez conajmniej 4 dni przed odbyciem stosunku.

Gość Paweł W.
Strasznie podoba mi się pewna dziewczyna z klasy i w jej obecności regularnie mi "stoi". Czy są jakieś sposoby, żeby nie dopuścić do tak krępującej sytuacji? Już wiele razy jak się zbliżał ten "moment" próbowałem sobie wyobrazić Zytę G. dla osłabienia efektu ale to nic nie daje :(