Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bravo poradzi

piszcie o swoich problemach-redakcja bravo czeka w pootowiu!

Polecane posty

Gość dr Angela
piwoNiaa - proponuje abys czyscila ranki pumeksem namoczonym wczesniej cifem. to calkowicie powinno zniwelowac pieczenie i swedzenie. gdyby jednak dalej doskwieral ci bol w okolicach odbytniczych, radze sprawdzic wielkosc wesz lonowych, ktore traktowane szarym mydlem twojego kolegi janusza, mogly osiagnac juz srednice dojrzalej malzy. co do spirytusu radze nim polac deska i poczestowac ojca.

Gość dr Angela
Paweł W.- skoro tak bardzo denerwuje cie aktywnosc twego ptaka, oznaczac to musi ze twoj orzel pragnie wleciec do gniazda. na dzien dzisiejszy mozesz przywiazywac pracie do nogi sznurowka zwedzona z tenisowki 4letniego brata Janka, ale dobrym sposobem jest tez wlozenie sobie problemu w odbyt, jak to robila Miriam. jesli bedziesz sie do tego zabiram pierwszy raz, mozesz poprosic o pomoc bardziej doswiadczonych kolegow z szatni szkolnej przy ulicy Kalowej, tam gdzie uczeszczasz na kolko rozancowe z elementami aerobiku. Z kolezanka oczywiscie porozmawiaj, ale podejdz na odpowiednia odleglosc, tak zeby twoj nagle podniesiony kutas nie wybil ci zebow gdy bedzie osiagl erekcje

Gość pearl beauty
az milo poczytac kogos inteligentnego :)

Gość Adelajda z Sochaczewa
Dr Angelo jestem zrozpaczona i nie wiem co robić. Kilka dni temu odkryłam, że mój chłopak preferuje sado-maso. Dałam mu się namówić na taką jednorazową orgię, żeby zobaczyć jak to jest. Z żalem stwierdzam, że nie było aż tak przyjemnie a ja skończyłam z kilkoma siniakami na głowie, które nabił mi penisem i przewodem od prodiża. Już boję się na następne spotkanie bo ukradkiem zajrzałam mu do pudła gdzie chowa ekwipunek na te swoje zabawy i zobaczyłam, że ostatnio zakupił gaśnicę pianową, imadło oraz wiertarkę pneumatyczną. Boję się, że po następnej tego typu zabawie skończę z czymś więcej niż tylko z kilkoma siniakami. Czy powinnam z nim zerwać ?

Gość martyna z I gimnazjum
Ostatnio na korytarzu koleżanki z mojej klasy rozmawiały z dziewczynami z klasy równoległej na dosyć intymne tematy. Pojawiło się też tam określenie "stracić dziedzictwo". Czy możesz mi Angelo wytłumaczyć co to znaczy?

Gość dr Angela
dziecko kochane jak bedziesz miala na sobie mundurek i miala ochote stracic dziewictwo to nie zapomnij go zdjac. podczas twojego pierwszego stosunku facet bedzie probowal wlozyc ci fujare w miejsce gdzie za pewne sie nie golisz. ( nie mam na mysli nog). pamietaj zeby sie odpowiednio nawilzyc kremem garnier dla suchej skory badz litrowym maslem "luksysowym" z 'netto'.

droga Angelo, twoje porady są tak wyjebane w kosmos jak conajmniej dobry chleb! pozdrawiam cie!pa!

droga adelajdo, zupelnie nie rozumiem dlaczego widzisz w tym problem, powinnas jak najbardziej cieszyc sie z tych kilku siniakow przypomnajacych dorodne grusze. 3 centymetrowy ptak twojego partnera tylko w taki sposob bowiem moze zademonstrowac swoja obecnosc. przynajmniej go poczulas. co do reszty zabawek moge podeslac ci pełny asortyment urządzeń automatyki pneumatycznej, ktore przy odpowiednim nawilzeniu kremem do stop wujka mietka spod bralina, dadza niezapomniana rozkosz i zrobia z twojej pizdy dyszel,a z dupy wiadro.powodzenia

Gość Joasia-załamana
Postanowiłam napisać do Ciebie dr Angelo bo mój przypadek jest nie cierpiący zwłoki. Otóż zakochałam się. Na tyle, że ofiarowałam mu całą siebie i to był mój pierwszy raz. On był dużo starszy ode mnie i niesamowicie mi imponował. Wszystko miało miejsce w te wakacje. Miesiąc później dowiedziałam się, że mój ukochany ma żonę i trójkę dzieci oraz niespłacony kredyt za samochód i jamniczkę w ciąży. A wierzyłam, że będziemy razem do końca życia . I teraz mam pytanie – czy są jakieś sposoby aby odtworzyć przerwaną błonę dziewiczą? Bo chciałabym wszystko naprawić i ofiarować siebie komuś, kto na to zasłuży i mnie nie oszuka. Poradź coś.

droga Joasiu, twoj list przyprawil mnie o drzenie malego palca u prawej stopy. zle zrobilas puszczajac sie z wlascicielem burdelu przy ulicy kielbasniczej, ale rozumiem to z racji jego suki bedacej przy nadzieji. powinnas mu tez pomoc przy splacie kredytu, sprzedajac na allegro recznie robione wydmuszki z ubieglorocznej wyprzedazy wielkanocnej. co do blony zas, mysle ze najlepszym sposobem bedzie calkowita sterylizacja pila motorowa. ale jesli az tak bardzo zalezy ci na jej odzyskaniu to zaszyj sobie cipsko stara nicia welny babki jozki i zamocz wczesniej igle w sosie musztardowym, co by ci przyjemniej pachnialo z krocza. pozdrawiam.

Gość Darek N.
Droga redakcjo pokrótce chciałbym opisać swój problem. Otóż jestem gimnazjalistą i w te wakacje strasznie mi się nudziło. Postanowiłem więc policzyć wszystkie liście na dębie, który stoi w moim ogrodzie. Wpadłem na pomysł, że te liście, które już policzyłem (żeby mi się nie pomyliły z niepoliczonymi) będę oznaczać białą kropką z korektora. Wdrapałem się na drzewo, zacząłem liczyć i stawiać białe kropki. Niestety gdy doszedłem do 1822 liścia przyszła burza i zmyła mi wszystkie kropki. Czy są jakieś sposoby, by w bardziej trwały sposób oznaczyć liście?

Gość zboczona starucha
Droga redakcjo Czytając powyższe porady o mało nie posikałam się ze śmiechu. Czy powinnam sobie usunąć pęcherz na wszelki wypadek?

Gość gość
Hehehehe, topik roku:D Dawno sie tak nie usmiałam:D🖐️

drogi Dariuszu, mysle ze jakos dziecko ze szczegolnym uposledzeniem gruczolu krokowego, mogles wymyslic sobie mniej przyjazna zabawe. mogles zapytac wczesniej pani od srodowiska, pod wplywem jakich czynnikow atmosferycznych zmywa sie korektor. lepszym sposobem byloby obcinanie wszystkich lisci nozyczkami do paznokci zastawionymi w lombardzie przed ciocie gienie z wąsem, a potem przyklejanie ich z porotem klejem do protez z telezakupow mango. jednak kochane dziecko, nie stresuj sie i nie obawiaj moczen nocnych i atakow masturbacji malym widelczykiem do deserow z prywatnego serwisu kuzynki joli, tylko zacznij liczyc od tego miejsca przy korze gdzie ostatnio przerwales.

Gość z topiku obok
Otóż od dłuższego czasu przymierzamy się z dziewczyną do eksperymentów w tym zakresie. Piss mamy za sobą i teraz czas na mocniejsze eksperymenty. W związku z powyższym mam kilka pytań technicznych, bo przeglądając to forum da się zauważyć sporą grupę (zarówno kobiet jak i facetów) zainteresowanych tą formą seksu. Po pierwsze jak zabezpieczacie łóżko, a może robicie to w łazience lub na kaflach w przedpokoju? Po drugie robicie to przy otwartym oknie, przeciągu, czy po wszystkim wietrzycie? No i najważniejsze, w którym momencie dokonujecie namiętnego wypróżnienia na partnera/partnerkę? Za poważne odpowiedzi z góry dziekujemy

Gość Myszka z Kalisza
Droga pani doktor mam pewien problem. Za tydzień wyjeżdżam ze swoją klasą na pięciodniowy pobyt w góry. Niestety w te dni przypada mi okres, a jak wiadomo po drodze długo nie będzie się można gdzie załatwić. Chciałam się zapytać czy w takim razie mogę sobie zaaplikować naraz dwa tampony, żeby mi na dłużej starczyły? Czy zrobić tak jak inna koleżanka – zaaplikować jeden tampon a drugi przechować w pupie do czasu postoju i w toalecie włożyć go we właściwe miejsce, bo jakby mnie zobaczył któryś z kolegów, że idąc do toalety ukrywam w ręce tampon to chyba bym umarła ze wstydu. Proszę o pomoc.

Gość Maciek z klanu69
droga redakcjo ostatnio o czym juz tu kilkakrotnie pisałem widziałem film, ktory mnie niesamowicie poruszył otoz pewien typ zapinał krowe w zadek i a lezącej na krowie dziewczynie lizał cipke w własnie tu pojawia sie moj problem gdyz zainspirowany tym filmikiem chciałbym wprowadzic go w zycie niestety brakuje mi dziewczyny ktora mogła by spełnic moje fantazje Pozdawiam

droga myszko, proponuje dzien przed wyjazdem ukradkiem podwedzic basen przenosny ze szpitala im. koszalaka opalka. w ten sposob bedziesz mogla podmyc swoj sflaczaly odbyt w szalecie miejskiej na postoju wycieczkowym pierwszym. jezeli przymierzasz sie do wsadzenia tamponu w zadek, pamietaj ze latwo moze on wyleciec i zasmrodzic caly bus, radze ci wiec wlozyc najpier jego,a pozniej korek po 6 litrowym winie marki wino - rocznik biezacy- za 2,14, sluzacym od razu jako podpalka pod grila. gdyby jednak w dalszym ciagu bylo cos nie tak, to zwin po prostu podpaske always big - max - mega na noc w rulon i wloz sobie w pipe zamiast tamponu, tuz przed uprzednim nasmarowaniem warg pasta colgate total plus, ktora uniemozliwi wydostanie sie moczu poza pantalony cioci Slawki, jakie bedziesz miala na sobie. pozdrawiam

drogi macku, mysle ze wiekszym problemem bedzie znalezienie odpowiednio jurnej i dorodnej krowy z pastwiska wujka mietka, dlatego proponuje abys w przebraniu robin hooda podwedzil z pola na zakrzowie byka z jednym rogiem, atakujacym dziewice od tej pamietnej powodzi ktora zalala wroclaw. dziewczyny chetne do takich zabaw jak mineta robiona czy to przez ciebie w tym wypadku, czy tez byka, znajdziesz na stronie fotki a takze innych randkowych portalach oferujacych tego typu atrakcji dla panow po 50tce posiadajacych krotkie pracie. mysle ze bozenka chetnie przylaczy sie do zabawy wspolnego przelykania nasienia wielkiej wlochatej besti. pozdrawiam serdecznie.

Gość Doktor Mengele
Droga dr Angelo - jak domowym sposobem wyprodukować syklon B?

Gość dominik z LO 27
Droga dr Angelo moj problem jest dosc nietypowy otoz moja dziewczyna lubi lizac moj odbyt od takie zboczenieale nie w tym problem a wiec zaraziłem sie tasiemcem i czesto robaki wychodza moim odbytem nie wiem co mam zrobic jak wytłumaczyc mojej lubej ze nie moge jej dac dupki do wylizania bardzo prosze o pomoc zbliza sie weekend i nie wiem co jej powiedziec

Gość Wstrząśnięta Magda
Doktor Angelo ! Bardzo martwię się o mojego chłopaka i jego rodzinę. On ma o rok starszą siostrę i ostatnio zaczął pożyczać ode mnie ubranie, żeby ona miała się w co się ubrać. Myślałam, że chodziło o kłopoty finansowe jego rodziny, więc kupiłam jej „w prezencie” dżinsową mini-spódniczkę, brzoskwiniową bieliznę i różowe klapki, żeby miała w czym chodzić po domu. Mi pieniędzy nie brakuje a i tak chciałam zrobić dobry uczynek. Ostatnio (w zeszły poniedziałek) wpadłam do mojego chłopaka bez zapowiedzi. Weszłam do jego mieszkania (jego rodziny nie było akurat w domu). Jakże wielkie było moje zdziwienie gdy w salonie zobaczyłam go ubranego w brzoskwiniowy stanik, mini-spódniczkę i różowe klapki, które miały być rzekomo dla jego siostry! W dodatku tańczył i śpiewał do piosenki „Like a virgin” ze sprzętem do karaoke i wymachiwał brzoskwiniowymi stringami. Jego pies wył przy tym smętnie, widząc swojego pana w takim stanie i próbując sobie zakryć oczy. Potem mi powiedział, że to całe ubranie było dla niego, a on tylko udawał, że dla jego siostry bo wstydził się, co sobie o nim pomyślę. Czy mój chłopak jest zboczony? Czy można mu jakoś pomóc?

droga Magdo, nie wiem skad przyszlo ci do glowy ze twoj chlopak ma jakies problemy. schizofrenia paranoidana jest rzecza wystepujaca co u drugiego chlopca i co piatego kota w okresie menopauzy. mysle ze odkad zaczelas spotykac sie z mlodszym od siebie o 30 lat kuzynem maurycym, twoj chlopak probuje zwrocic na siebie twoja uwage. zamiast zastanawiac sie nad jego zachowanie, kup mu paczke grzeskow w polewie rodzynkowej z nadzieniem pistacjowym, stara gasnice strazacka i zestaw mlodej barbinki ze specjalnym kompletem rajstop rozciagajacych sie na praciu. powodzenia!

drogi dominiku, twoja dziewczyna, jak za pewne sam to widzisz, nie umie trzymac jezyka za zebami, ale za to lubi robic to w odbycie. czy nie mialbys wyrzutow sumienia odbierajac siedmiolatce zabawe? nie wiem na ile tobie odpowiada, przyjemne pieczenie w kroczu, ale jesli chcialbys opowiedziec o dodatkowych zaletach posiadania robakow w pupie, zglos sie do programu \"rozmowy w kroku\" i ubierajac sie w stroj swinki pigi zademonstruj najdorodniejszy z twoich zylakow odbytniczych. przy pdrobinie szczescia fundacja charytyawna TiS - Tasiemiec i sprawiedliwosc zbierze dla ciebie pieniadze na leczenie , ktore zostana wplacone na specjalne konto ksiedza rydzyka, u ktorego bedziesz mogl ubiegac sie o pozyczke w programie \"wybacz mi\". powodzenia! mozesz wszystko!

Gość zrospaczony11
droga dr Angela mam dziewczyne jest ode mnie o 12 lat starsza mi jeszcze nie dyga wiec za wczesnie na uprawianie sexu ale ona chce zebym dał dowod swojej miłosci namawia mnie na lizanie patelni zgodziłem sie przyniosłem do niej do domu patelnie marki tefal ktorą po kryjomu wyniosłem z domu uzmazyłem na niej rybę poczym wylizałem do sucha cały olej strasznie mnie pozniej bolał brzuch chciałem jej zrobic przyjemnosc a ona powiedziała ze nie tego ode mnnie oczekiwała i zerwała ze mna nie wiem co mam poczac strasznie ja kocham prosz o porade :(

Gość Adam z Warszawy_
Droga redakcjo ! Zawsze byłem uśmiechniętym pogodnym chłopakiem ale ostatnio mój optymizm i radość z życia przesłonił mi jeden fakt. Często mi się śni, że jestem lesbijką pracującą w dziale cukierniczym hiperkamrketu Leclerc. Pomóż mi – czy to oznacza, że mój sen się kiedyś spełni ? Na samą myśl o tym drżę ze strachu, bo nienawidzę czekolady :-O

drogi zrozpaczony, w twoim wieku jeszcze nie wszyscy wiedza, ze patelnia powinna byc przede wszystkim z Korkmaz model Diva, masywna i duza. to ze sam wylizales tlusty olej rzepakowy na pewno zdenerwowalo twoja kobiete. za pewne tez nie robiles tego fachowo, na drugi raz pocwicz na kocie organisty koscielnego z parafi obok gimnazjum nr 4 w ustce. swojej pani kup draze orzechowe i pod oslona nocy przebrany za pinokia wbiegnij do niej do domu, rzuc ja na lozko i wloz w dziurki od nosa kilka kuleczek. z reszty zrob jajecznice na orzechach nastepnego dnia.

Gość Karol_16
Droga Angelo. Jestem młodym chłopakiem, który jak każdy marzy o miłości. Ostatnio spodobała mi się pewna dziewczyna . Prawie cały czas o niej myślę – gdy jadę autobusem, gdy gram w kapsle z kolegą, kupuję na lewo piwo w monopolowym, rzucam kamieniami w ptaki, stawiam klocka w toalecie, gdy z kolegą niszczymy śmietniki w parku i uciekamy przed patrolem – dosłownie zawsze o niej myślę. Czy to już miłość czy zwykłe zauroczenie?

Gość minia69
dr Angela proszę o twoje kolejne rady !!!

Gość asdasa
dzieki za poprawienie humoru :)