Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bravo poradzi

piszcie o swoich problemach-redakcja bravo czeka w pootowiu!

Polecane posty

Gość honoratka agatka
doktor Angelo! Gdzie się podziałaś? Oczekujemy na twoje wsparcie i nietypowe rozwiązywanie problemów! :(

drogi Karolu, twoj list bardzo mnie zaintrygowal i sprawil ze na wpol przytomna z lekko uchylonym odbytem musialam podejsc do okna nakarmic kanarka cioci gieni, co tlumaczy moja pozna odpowiedz. to nie milosc, jesli nie myslisz o niej w trakcie sikania, walenia konia a takze gdy w stroju harrego pottera ze specjalnym wycieciem na lekko zgrzybialy row, biegasz po targu staroci okradajac staruszki z drobnych monet ukrytych w kolorowych pantalonach.

Gość redakcja bravo
Dr. Angela proszona pilnie do pok. 26- kukurydza sie rozlupala"w srodku" czytelniczki!

Gość redakcja_bravo
wybaczcie mi mój brak ortografii a do was nic nie mam. Po prostu dzisiaj mam gorszy dzień i się dlatego trochę uniosłam. Doktor Angelo dobra robota, tak trzymać! Trzeba pomagać młodym!

a-ha! mam cie podszywaczu. prawdziwa redakcja ma ograniczony budzet, wzwiazku ztym stry sprzet i klawiatura sie zacina! po tym mozna poznac prwdziwych redaktorow bravo!!

Gość Kamil z Rzeszowa
Moja sytuacja przedstawia się następująco - w niektórych sytuacjach "staje" mi członek. Zdarza się to przede wszystkim gdy czarny kot przebiegnie mi drogę, gdy zobaczę klucz ptakow na niebie, w ważniejsze święta państwowe i pierwszy dzień jesieni (już nawet czuję jak zaczyna mi drętwieć bi się zbliża 23). Czy już zawsze będzie mi sterczeć pała w takich okolicznościach?

Gość redakcja_bravo
no tak, mamy ograniczony budzet i dlatego z otwartymi ramionami pzyjmuje e e my kazdego, kto chce pp pp ppp omóc mlodziezy

Tak! co prawda mozesz miec problemy z kotem(jak sam mowisz- przebiega, a nie zostaje na maly seksik), ptak zrywa sie do kumpli ptakow- norma, swieta panstwowe tez ok- podnieca cie mundur,pradwa- a w tv zawsze w swieta pokazjua mundurowych. co do 1 dnia jesieni to wyczuwam,ze to nie chodzi o sam dzien, tylko typ urody- lubisz rude, co? wszystko w normie!

redakcja_bravo : oczywiscie dobro mlodziezy jest wazniejsze od literowek tym bardziej, ze np. sa tacy jak ty, czajacy sie ze swoimi problemami, podszywajacy sie pod innych. przyznaj sie drogi podszywacu- co ci dolega?

Gość Dorota_15
Droga redakcjo a raczej doktor Angelo! Zakochałam się w jednym z chłopaków z zespołu Tokio Hotel i codziennie onanizuję się pod jego zdjęcie. Czy myślisz, że jakby się o tym dowiedział, byłby zadowolony?

doktor angela wydlubuje kukurydze! co do tokio hotel,to mamy nadzieje,ze nie chodzi o billa- chlopak ma strasznie malego-- sama mysl,ze tyle dziewczyn o nim mysli moze spowodowac kurczenie przyrodzenia i w konsekwencji zmiane plci. zauwazylas juz pierwsze oznaki?(makijaz,dlugie wlosy)?

mysle ze ucieszylby go pomysl aby plakaty z jego podobizna sluzyly do wycierania miejsc intymnych, po ich wczesniejszym storturowaniu miotla kuchenna. nie chce cie martwic... ale uwazam ze mimo wszystko wieksza przyjemnoscia byloby zaproponowanie mu trojkacika z jego bratem blizniakiem w roli etatowego obciagacza i z toba jako lizajdupka. moze napisz do niego maila? chlopak na pewno z radosci wlozy wszystkim stylistom rozgrzana prostownice miedzy ich zwietrzale poslady, a sam obciagnie sobie palke, zostawiajac na niej slady najnowszej miss sporty twinkle shine .

Gość Taka jedna z pytaniem
Zauważyłam, że mój organizm potrzebuje dużo soli, a że ostatnio nie stać mnie na nią, bo wszystko wydałam na najnowszy model wibratora TURBO MAX EFFECT 2000 z alarmem i wymienianą końcówką, więc zaczęłam lizać sobie pachy. I mam pytanie - czy jakość tego minarału spod pachy dorównuje zwyczajnej soli ze sklepu?

widze ze redakcja bravo ma mnie dosc, ide porozmawiac z moim kotem waldkiem przez domofon, a potem zakladam wlasny pokoj zwierzen.

Gość chyba się zaraz
posikam ze śmiechu :D

Gość dominik z LO 27
dr Angelo nie odchodz potrzebujemy cie i mam problem kolejny zresztą moja ciocia kupiła ostatnio sobie suczke owczarka alzackiego strasznie mnie ona kreci ma taka gladziutka siersc i 10 fajnych sutkow ktore uwielbiam lizac ale ciotka zabronila mi spotykania sie z suczka i nie moge juz jej kryc co mam zrobic strasznie mi na niej zalezy :(

Gość misioooo
no redakcja slyszala o okresleniu pies na kobiety,ale zeby pies na suczki? drogi czytelniku, jedyna rada jest zaliczenie suczki. wtedy przekonasz sie,ze to nie to... ale uwazaj- nikt sie nie moze dowiedziec, bo bedziesz mial klopoty, nie tylko ze znalezieniem dziewczyny...

dominiku, uwazam ze mozesz od czasu do czasu pozyczyc suczke od cioci, w zamian za twoj domowy zestaw orgazmowy. starej zdezelowanej dupie cioteczki pomoc moze tylko bardzo gęsta konsystencja, zaprojektowana do długotrwałego nawilżenia stref analnych a takze metalowe kajdanki na nogi i rece polaczone lancuchem 382B i wibrator marki zepter ktory otrzymuje sie gratis za zakup garnka do zup i dwoch patelni ochronnych do smazenia plackow ziemniaczanych

Gość Diana z Włodawy
Droga redakcjo! Utknęły mi w odbycie dwie kulki analne. Po prostu jak je wyjmowałam okazało się, że dwie ostatnie urwały się i zostały mi w jelicie. Co mam zrobić? Poczekać na wypróżnienie, zgłosić się do lekarza czy złożyć reklamację? Dodam, że zostały wyprodukowane w Tajwanie w 2006 roku.

Gość Grzego
Czy utrata dziewictwa w bardzo młodym wieku grozi upośledzeniem ?

nie grzegorzu, jezeli na tydzien przed tym zdarzeniem zalozysz lateksowe, samonosne riostringi \"air control\" z regulacja przeplywu spermy

Gość zakręcony małolat
Droga Angelo z redakcji! Trzy dni temu otwierałem słoik z konfiturami. Słoik ku mojemu żalowi był zamknięty bardzo mocno. Siłowałem się znim pięć minut. Nagle pod wpływem siły dłoń wykręciła mi się o 180 stopni i schowała pod przegub i nie mogę jej wyprostować. Utrudnia mi to pisanie i inne codzienne czynności. Co mam zrobić?

Gość smutna Iwona
Czy mogłabyś mi doradzić jakieś miłosne zaklęcia? Zakochałam się w pewnym chłopaku. Mariusz (bo tak ma na imię) chodzi do równoległej klasy ale mnie jakoś nie zauważa. A może nie chce ? :( Znasz jakieś sosoby, żeby się on we mnie zakochał?

drogi malolacie, po prostu sprobuj odkrecic teraz drugi sloik, tym razem z dzemem jablkowym. mysle ze dlon wroci na swoje poprzednie miejsce. jesli sie tak jednak nie stanie, naucz sie korzystac z urokow takiego zycia z reka odchylona jak tepie grabie zastawione w lombardzie. mysle ze teraz seks analny stanie sie znacznie bardziej pociagajacy, dlatego polecam ci rowniez damskie zamszowe slipy z wycieciem na fiutka i jadra oraz zestaw babcinych podwiazek w kolorze fluorestencyjno - blekitnym.

Gość zielony ludzik
Droga redakcjo. Zbliżają się urodziny mojej dziewczyny i chciałem jej kupić prezent. Czy lepsza będzie guma balonowa o smaku jabłkowym czy truskawkowym?

Gość wesoly wojtek ze Szczecina
Droga redakcjo! Nie mam problemów, czy to normalne ? :(

Gość fajny Daniel
Piszę do Was bo mam problem z dziewczyną. Wydaje mi się, że jest zbyt wymagająca. Poznaliśmy się na dyskotece i tak nam się fajnie rozmawiało, że postanowiliśmy zostać parą. Ona mieszka w mieście a ja w małej miejscowości pod tym miastem. Ostatnio kiedy do mnie przyjechała, poprosiła o jakiś mocny napój. Dałem jej sok z buraków. Tylko pokręciła oczami i nie wzięła go ode mnie, zupełnie nie wiem dlaczego. Poszliśmy potańczyć do salonu. Włączyłem najlepszą płytę z Disco Polo. Znowu popatrzyła na mnie zdegustowana i 10 minut później powiedziała, że jest późno i musi wracać do domu. Dla odmiany zaproponowałem, że jutro ja ją odwiedzę swoją bryką. Podjechałem punktualnie o 16 i zadzwoniłem po nią. Wyszła, popatrzyła się i powiedziała, że z nami koniec. Ja jej na to, żeby przestała odstawiać teatrzyk i wsiadła do mojego kombajnu. To weszła z powrotem do domu i zatrzasnęła drzwi. Jeszcze chwilę postałem nie wiedząc co robić, porozglądałem się i wyjąłem słomę, która mi wyłaziła z prawego buta. Co zrobiłem źle? Dlaczego tak się zachowała? Chyba zmienię dziewczynę na mniej wymagającą.

Gość Jolka14Jawiszowice
Droga dr Angelo Mam na imię Jolka, i chodzę obecnie do 2klasy gimnazjum i mam 15chłopaków w klasie i ze mną jest10 dziewczyn. Zastanawiam się troszkę nad swoim postępowianiem i coś mnie nurtuje. W pierwszej klasie, po raz pierwszy zrobiłam to przez przypadek w łazience na dyskotece szkolnej z kolegą z klasy. Strasznie mi sie to spodobało, i kolega zawołał znajomego z trzeciej klasy i robiliśmy to w trójkąciku. Było troszkę niewygodnie, ale jeszcze nigdy w życiu takiego czegoś nie przeżyłam. Zaczęłam się przyuczać w tym temacie, znaczy seksu, aby większą rozkosz uzyskiwać. I zaczęłam robić to pokolei z kolegami w klasie. Proponowałam im pomoc w nauce, ponieważ nie chcę się chwalić ale jestem prymuską. Oni bardzo chętnie się godzili, lecz i był wyjątek. I w sumie nie chciałam z nim tego robic taki Daniel, po prostu taki mol książkowy, ale muszę przyznać iż był najlepszy. Pod koniec roku zakończyłam się zaspokajać. Przez wakacje wyjechałam z koleżankami nad może na kolonię i pomyślałam, że zacznę zażywać tabletki antykoncepcyjne, no i zaczęłam. Obecnie jestem w drugiej klasie, i już nie robię tego tylko po lekcjach ale i zaciągam chłopaków do sztni czy do piwnicy w szkole. Oni bardzo chętnie idą ze mną, i ostatnio zaczęli mi płacić. I mam problem, obecnie mam 26kolegów ze szkoły z którymi współżyję i płacą mi po 30zł nie wiem dlaczego ale mówią "za numerek", ale i też mam chłopaka. Jak myślisz czy powinnam mu powiedzieć o tym, czyżby to była już zdrada? Czy seks może być hobby? No i najważniejsze czy ja przypadkiem nie stałam się dziwką? Przecież seks i robienie przyjemność sobie i chłopaką nie jest tym samym co stanie pod latarnią. Pomóż mi co mam zrobić?