Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperado 25

Mam 25 lat i nigdy w życiu się nie całowałem

Polecane posty

Gość desperado 25

Ba, tylko raz w życiu trzymałem dziewczynę za rękę, było to na mojej studniówce kiedy tańczyliśmy poloneza... O seksie nawet nie wspomnę... I co z tym zrobić? Mam już tego dość, poradźcie mi coś

Gość pipedał
pedał?????????

Gość zieeeeeeeeeew
musisz być bardzo obleśny

Gość Nie wierze aby
było tak zle :D

Gość desperado 25
Niestety nie prowokacja i nie pedał :( Tak mi się jakoś ułożyło... Chciałbym mieć dziewczynę, ale jestem chorobliwie nieśmiały... Co robić?

Gość superowa
widać nie masz podejscia do kobiet, bo jeśli nawet facet jest mało urodziwy, ale ma dobry bajer, to potrafi zawrócic w głowie choćby małoletnim głupim gąskom.. chyba, ze ty jesteś idealistą i uważasz, że można całować tylko kogoś, kogo darzy się uczuciem, a nie spotkałeś dotąd kobiety na której by ci zależało..

Gość nie ma juz dla ciebie szans
co najwyżej jakąś tirówke możesz wynająć ale tylko na seks bo pprostytutek sie nie całuje więc najprawdopodobniej umrzesz nie znająć co to pocałunek :D

Gość desperado 25
Jedyne doświadczenie jakie posiadam dotyczy łykania ciepłego brązowego bobka z tyłka mojego kolegi Piotra. Ale to nie to samo co seks z kobietą :(

Gość asdre
choc ja ci sie pozwole pocalowac;)

Gość redakcja bravo
drogi czytelniku. tu nie chodzi o trzymanie za reke. na co dziewczynom chlopak,ktory jawnie na nie nie leci. zamiast macac rece skoncentruj sie na obszarach piersiowo-tylkowych. i zmien koniecznie uczesanie!!

Gość asdre
mam na imię andrzej :*

Gość desperado 25
Głupie teksty nie są moje. Dzięki za ofertę, ale oddam wszystkie wirtualne pocałunki za choćby jeden prawdziwy ....

Gość nie martw się desperado
wszystko jeszcze przed tobą, nie trac nadzieji! ja też miałam juz troche lat gdy sie pierwszy raz pocałowałam z facetem, mogło się to odbyc wcześniej, ale zawsze panikowałam, ze będzie sie smiał,że w moim wieku jesze nie umiem i robię to nieudolnie itd. a gdy się w końcu przemogłam i zdobyłam na odwagę, to usłyszałam, że ŚWIETNIE CAŁUJĘ!! myslałam, ze on poprostu tak mówi, bo wypada albo coś, ale każdy kolejny facet uważa.l, ze jestem super jeśli chodzi o całowanie i oderwać sie od moich ust nei chcieli :D bądź dobrej myśli!

Gość desperado 25
Jakoś ciężko w mojej sytuacji być dobrej myśli... Żeby nie było: nie mam jakichś znaczących defektów urody, nawet podobno troszkę przystojny... Nie jestem też impotentem... Tylko ta cholerna nieśmiałość...

Gość forget me
a czy mozesz dac linka do swojego zdjątka, ocemimy, co jest nie tak...a może nawet jakieś chętne ci się trafią :P:}

Gość desperado 25
Kiedy już się zmobilizuję, sprężę i zaprponuję lasce seks a ona zapyta, kiedy i gdzie, ja uciekam z płonącym wstydem licem :(

Gość Nie wierze aby
Ja też jestem nieśmiała i wiem jak ta wrodzona "wada" potrafi skutecznie utrudnić życie :( Lecz pocałunek już przyżełyłam więc jesteś większym przegrańcem ode mnie :D

Gość facet21
ja w podobnej sytuacji jak kolega,ale nie chce się wiązać.Boje się tego:P

Gość desperado 25
Juz mi przeszla zajawka na całowanie. Teraz szukam dziewczyny, która nasika mi do buzi.

No przyznam, że problem masz nietypowy. Bo w tym wieku to trochę dziwne. No ale na pocieszenie powiem Ci, że ja też późno zaczynałem te sprawy, bo w wieku 22 lat. Teraz też od ponad roku nie całowałem się z żadną dziewczyną, a o seksie nie mówiąc. Jakoś żyję, choć czasem jest cholernie ciężko bez tej uroczej ciał bliskości :)

Gość desperado 25
zapomniałem nadmienić że całuje mnie zawsze okoliczny mleczaż dostarczając nam za kazdym razem biały płyn w komunalnych butelkach :classic_cool: