Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile kosztuje milosc

Dlaczego u kobiet wyznacznikiem milosci sa pieniadze?

Polecane posty

Gość ile kosztuje milosc

Facet ma placic za wyjscia, kupowac prezenty, miec dom samochod itd... Faceci nie maja takiego podejscia...u nas milosc sie nie kalkuluje... Czesto te ktore sie wypieraja z czasem sie zmieniaja w takie wlasnie...

Gość prawda w oczy powiedziana
bo one je kochaja najbardziej na swiecie...ty jestes czyms co ma ta kase dostarczyc...u Polek to juz wogole tragedia pod tym wzgledem.... dlaczego na potege szukaja Anglika na chlopa ?

Gość B E A T K A _____B E A T K A
Kobieta rodzi dzieci chłop- zarabia pieniądze I CO W TYM TAKIEGO!!!! WY MęSCY SZOWINIśCI!!!!! MAMY RADZIć,SKAKAć KOłOWAS I MOżE JESZCZE ZARABIAć NA WAS!!!! WY KNURY śMIERDZąCE!!!

Gość Rzeczywiście alhemicum
sądząc po twoich wpisach na topiku o żonie - BYŁEJ prostytutce, czego jak czego, ale serca to ty na pewno nie masz :P

MIAłO BYć RODZIć. PRZEPRASZAM ZA LITERóWKę

Chyba jestem dziwna, bo mi takie cos nie pasuje. Jak gdzieś wychodzę z moim facetem to zazwyczaj płacimy \"na zmiane\". W zyciu nie pozwoliłabym, że mój zawsze za mnie płacił. Oboje pracujemy wiec nie widze problemu. Tak samo jest z wakacjami itp.

icetea CIEKAWE CZY DZIECKO TEż NA SPółę URODZICIE I RAZEM ZAJMIECIE SIę DOMEM!

eeeeee, to ja odbiegam od normy płacimy za \"wyjścia\" na przemian - kto ma akurat więcej kasy, ten płaci nie domagam się prezentów facet nie musi mieć domu i samochodu nienormalna czy co?

Gość swoja racje maja

pfff mam styczność z młodymi kobietami i taki oto mam obraz...może co piąta umie coś ugotować, w domu nie sprzątają albo tylko swój pokój, prasować nie umieją, ciężka praca też nie, tylko za biurkiem siedzieć... Rodzić dzieci ? Śmiech coraz więcej młodych facetów nie chce dzieci, a rodzisz ile ? Statystyczna Polka raz w życiu! Pracujecie ale tylko dlatego by wydawać na siebie...nie znam dziewczyny która by odkładała na mieszkania itp..bo łatwiej do faceta się wprowadzić nie ?

to fakt że więcej kobie leci na zamożnych facetów... to jet nawet udowodnione naukowo np. samica lwa wybierze największego samca bo ten ma prawdopodobnie najlepsze geny... kobieta wybierze najbogatszego bo ten zapewni najlepszy byt jej dzieciom... wiem że dużo kobiet nie leci na kase, ja tez wybierałam miłośc niż pieniądze...

hellishbloodystorm ZGADZAM SIę ALE POTEM SA TAKIE RODZINY BEZ DZIECI, DOM ZANIEDBANY, ZDRADA I ROZWóD.

prawda w oczy powiedziana RODZI RAZ ALE ZA TO PRZEZ CAłę żYCIE TRZEBA SIE OPIEKOWAC DZIECKIEM!!!

Gość beata wyłącz caps locka

Dziecko urodze ja :P Natomiast wiem, że obowiązki domowe przejmiemy razem. Już teraz jest tak, że to nie ja robię wszystko (czyli zakupy, pranie, sprzatanie gotowanie iyp). Mój facet tez wykonuje te czynnosci. I jest ok.

A ZA TO FACECI LECą NA łąDNE KOBIETY I NIKT Z TEGO NIC WIELKIEGO NIE ROBI, TYLKO KAżDA BABKA DAłABY SIE POCIąć ZEBY BYć PIEKNIEJSZA I SPODOBAć SIE FACETOWI! ALE ZA TO FACET!!!!!! JAK CZEGOś SIE OD NIEGO WYMAGA TO WIELCE OBURZONY!!!!!!!!!!!

Gość U prostytutek tak
:(

Gość huba duba
Ja wiem jedno, tę gadkę z tym, że kobiety lecą na kasę wymyślili zakompleksienie faceci, którzy w ten sposób usprawiedliwiaja swoje niudacznictwo. Kobieta zawsze wybierze lepszego faceta, mądrzejszego, ciekawszego, z klasą! A jak ma do wyboru dwóch nieudaczników, to bierze tego z kasą;p

beatka - ale rodzenie czy nierodzenie dzieci nie jest wyznacznikiem dbałości o dom, meza, zwiazek i tak dalej :) poza tym wydaje mi sie, ze skoro ktos ma przeswiadczenie, ze baby tylko na kase leca, to po prostu w takim srodowisku sie obraca :)

Gość Durna prowokacja
Zapewne niechcianego faceta.

całe życie ? a mi się wydaje, że do czasu jak pojdzie w swiat czyli plus minus 20 lat teraz facet ma taki sam wklad o ile nie wiekszy bo teraz dla dzieci trzeba miec twardy charakter bo jak nie to ci na glowe wejda... poprostu zalezy ci na wygodnym zyciu i tyle..

ZGADZAM SIE Z POWYżSZYMI WPISAMI!!! TO WYMYśLIł ZAKOMPEKSIONY FACET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA :O

FACET NIGDY NIE ZROZUMIE CO TO ZNACZY URODZIC DZIECKO I JE WYCHOWAC!!! DLATEGO TAK PISZESZ,żEBY POSZłO W śWIAT W WIEKU 20 LAT!!!:O

dlaczego zawsze zakladacie ze facet musi byc nieudacznik ? bo nie ma klapek na oczach ? Czyli jesli kobieta powie ze faceci patrza na wyglad to jest zakompleksiona tak ? "wiem jedno, tę gadkę z tym, że faceciy lecą na wyglad wymyśliy zakompleksione kobiety, które w ten sposób usprawiedliwiaja swoje niudacznictwo. Facet zawsze wybierze lepsza kobiete, mądrzejsza, ciekawsza, z klasą! A jak ma do wyboru dwie nieudacznice to bierze ta ladniejsza" zgadzamy sie ?

HAHAHA!!!!!!!!!! TO CIEKAWE żE TYLKO FACECI ROZMAWIAJą I ZWRACAJą UWAGę TO NA CYCKI TO NA TYłEK, łADNą FIGURę ITP. WIęC NIE PIERDOL!!!!!!!!!!!!WIęC TO NIE JEST WYMYSł ZAKOMPLEKSIONYCH KOBIET IDIOTO

a kobiety gadaja , gdzie pracuje jaka szkole skonczyl, czy jest skapy i zaradny wiec to nie jest wymysl zakompleksionych facetow idiotko :) Beatka twoje zdanie sie nie liczy bo jestes albo utrzymanka albo szukasz takiego a bak mozliwosci znalezienia faceta z kasa wywolue u ciebie frustracje :)

Gość chyba toksyczna bardzo
Są też faceci których tak samo można kupić jak kobiety.To czy ktoś jest skończonym materialistą wcale nie zależy od płci,przynajmniej z moich obserwacji tak wynika.Nawet mój ociec zostawil moją mame 3 lata po ślubie z rocznym dzieckiem dla takiej bogatej lafiryndy, która mu wygodne życie ułozyła i trzyma się jej jak grzeczny piesek,bo wszystko jest jej,a jak ona sie z nim rozwiedzie to zostanie z niczym.Ja też zawsze trafiałam na takich kolesi,którym ciągle musiałam pomagać a nawet utrzymywać chociaż sama miałam ciężko,a jak już nie dawałam rady to milość się kończyła.A jak raz trafiłam na wydawałoby się normalnego faceta, który sobie radzi to szybko okazało się że jestem dla niego za biedna,już słuchać nie moge o tych jego bogatych koleżankach i miłości do pieniędzy.Więc jak widać pieniadze dla mezczyzn tez mogą byc wyznacznikiem miłosci.