Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adarka

ekspres cisnieniowy

Polecane posty

Gość idzie wiosnaa
czy ktoś mi może polecić ekspres, który ma młynek do kawy i pojemnik na mleko żeby nie trzeba było osobno spieniać mleka dyszą, tylko od razu żeby serwował late , cappucino itp najlepiej gdyby był w stylu retro szukałam, ale na nic ciekawego nie natrafiłam

Gość Bork Polska
Witam serdecznie! Wszystkich zainteresowanych zakupem ekspresu ciśnieniowego zapraszam do zapoznania się z naszą stroną internetową www.bork.com.pl Obecnie mamy w promocji dwa wysokiej jakości modele ekspresów. Co wyróżnia ekspresy firmy Bork? Przede wszystkim wysoka - niemiecka jakość. Oba ekspresy zostały wykonane (w całości!) ze stali nierdzewnej - najtrwalszego materiału dostępnego na rynku. Urządzenia są przeznaczone dla "smakoszy kawy" i dlatego są to ekspresy manualne - dzięki temu mamy wpływ na proces powstawania kawy, a co za tym idzie na samą esencję. Pytania proszę kierować na maila: biuro@bork.com.pl. Pozdrawiam, Aldona Cwynar.

Gość kawiarka domowa
Sam ekspres to jedynie część sukcesy pysznej kawy. Warto pomyśleć również o dobrym sposobie przechowywania kawy. W prezencie dostałam niedawno: http://goo.gl/kodRS i jestem bardzo zadowolona. Wcześniej kawę trzymałam w opakowaniu, w którym ją kupiłam. Niby wszystko było OK, ale dopiero teraz zobaczyłam różnicę. Fajny gadżet, ładnie wygląda, a kawka dłużej jest świeżutka.

Wszystkim poszukującym super okazji polecam internetowy outlet www.takoui.pl. Właśnie ruszyła sprzedaż ekskluzywnych ekspresów ciśnieniowych marki Krups. Proponowane ceny to do 50% taniej niż w sklepach. Zachęcam do rejestracji na stronie:)

Gość ANsiEJ
benvenuto - Witaj! Dzień Dobry, Kawa, ogólnie z ekspresów ciśnieniowych jest bardzo smaczna. Bardzo duże znaczenie dla smaku i aromatu napoju, ma kawa sama w sobie. Świeżo zmielona jest dużo bardziej aromatyczna i posiada pełniejszy smak. Najlepszym rozwiązaniem jest ekspres ciśnieniowy z wbudowanym młynkiem. Ale co zrobić jak przychodzą goście i będą chcieli zwykłej sypanej kawy. Mam w domu ekspres ciśnieniowy jak w temacie. Posiada fajne rozwiązanie. Dwa wbudowane pojemniki umożliwiają stosowanie kawy ziarnistej i sypanej. Jest to model z 2008 roku (poniżej link do opisu) http://www.dworek.jaroslaw.pl/bosch/tca6701.h tm W tym roku w sprzedaży jest (niemalże niezmieniony) TCA 6801 http://www.kupujemy.pl/tca6801-cena-sklep.htm l Cena nie jest mała ale mam propozycję. Ponieważ muszę wyjechać chcę sprzedać swój ekspres. Podaję adres poczty elektronicznej dla zainteresowanych osób (latermane@wp.pl). Pozdrawiam i życzę miłego dnia, Andrzej (woj. Zachodniopomorskie)

Mam dolce gusto od 2 stycznia i jestem zachwycona. Kawki przeróżne, wypróbowałam już różne smaki. Też nie przepadam za chemią z kapsułem więc najchętniej piję Lungo - w kapsułce jest tylko palona kawa mielona. Ja wkładam filiżankę z gorącym własnym już posłodzonym mlekiem a ekspres kończy dzieło i pyszna kawka gotowa. Latte i cappuccino też lubię, smakują ok, nie piję ich jednak za często. Na gościach robi wrażenie. mam czarny model, wygląda rewelacyjnie w mojej małej kuchni! Pozdrawiam kawoszy i polecam krupsa!

Mnie się wymarzył Ekspres SIEMENS TK 58001 surpresso compact. W magicznej planecie jest za 1700 złotych niecałe, widnieje jako bestseller, ale może Wy macie jakieś opinie o tej zabaweczce? Warto zainwestować, czy może lepiej kupić coś tańszego?

Gość 3kropek
Ja polecam profesjonalne ekspresy gastronomiczne dla osoby która posiada trochę więcej gotówki będzie to najlepsze rozwiązanie, są to praktycznie niezniszczalne ekspresy które robią dużo lepszą kawę od zwykłych ekspresów. Najlepsze można znaleźć tutaj: http://sklep.multigastro.pl/kategoria,22,Profesjonalne-ekspresy-do-kawy

Ja bym bardzo chciała wygrać ekspres, który jest narodą tygodniową tutaj http://historieprzykawie.pl/ Sama jakoś nie mam ochoty wydawać pieniędzy na taki gadżet ;) ale przyznam, że wkręciłam się w konkurs. Co myślicie o tym modelu? Może ktoś z Was go posiada?

Gość *jula*
Ja mam delonghi bean to cup i jest swietny, kawa jest naprawde super, polecam.

Gość Refik
U mnie w pracy był HLF i teraz chciałabym coś takiego kupić tylko najlepiej jakby było na moją kieszeń. Może wiecie gdzie mogę go kupić i ile będzie mnie to kosztowało?

Gość gość
a ja chyba nie kupię więcej DeLongi. Trzeci mi się zepsuł, i każdy po czterech latach. Przecieka woda i zbiera się pod ekspresem. Zainwestuję w coś innego, ciekawe ile wytrzyma.

Gość gość
Niedawno zakupiłam ekspres do kawy do swojego domu. Poszukując odpowiedniego ekspresu trafiłam na stronę www.ekspresydokawy.pl i polecam ją również wam. Znajdziecie tam szeroki wybór świetnych ekspresów do kawy.