Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dżon

Kobieta która spała z więcej niż jednym facetem zawsze będzie skreślona

Polecane posty

Taka jest prawda kobiety. Nie macie szans u większości facetów jeśli puszczałyście z więcej niż jednym facetem. Na wykładach z marketingu zawsze nam wpajali, że towar lepszy to niezużyty. Zresztą to już nawet przedszkolak wie. I sprawdza się to zawsze. Jak kupujemy samochód to też tylko taki, który ma najmniejszy przebieg. To samo z kobietami. Im większy przebieg tym wasze szanse maleją. A potem się jedna z drugą dziwi że je olewam jak mi się przyznały o swoich byłych, z którymi się puszczały. A ja mówię wprost - puszczałaś się kobieto, to do widzenia. I jeszcze się złoszczą, że niby chamem jestem. Ale wiem jedno - w koncu trafię na taką co zjechana nie będzie i ona zostanie mą żoną.

Gość tak samo jak facet
który pukał więcej niż jedną panienkę. :P

Może i tak, ale ja właśnie tylko z jedną spałem. Byłem z nią 7 lat i ona też nie miała wcześniej żadnego. Dlatego nie interesują mnie zjechane dziewczyny.

Gość Dzonie a ty ile masz lat
i z iloma kobietami dotąd spałeś?

Gość Dzonie a dlaczego spałeś
ze swoją dziwczyną??? Skrzywdzi łeś ją, ty draniu !!!Pomyśl tylko sam: jeśli się teraz z kimś zwiąże i ten związek też nie wypali tak jak wasz, to dla następnego debila będzie już zuźyta :P

Dobra, dobra - wszystko wiemy, tyle tylko, że trochę się nam już znudziły te Wasze internetowe nudziarstwa, gimnazjaliści.

Gość Łowca lamerów
Dobra dobra nie podbijaj swojego własnego wątku nudna pierdoło.

Gość Łowca lamerów
A mnie się zdaje, że autor obu wątków to ta sama osoba. Kiedy w jednym został zignorowany, wtedy założył drugi pod innym nickiem (pomarańczowym - ciekawe dlaczego?). Kiedy w tamtym został zagoniony w kozi róg, wrócił podbić ten udając inną osobę o zadziwiająco zbieżnych poglądach. Powiedz, jaka jest szansa, że doskonale wiedział jaka jest tematyka tego wątku, który przecież już dawno zniknął z początku forum dlaczego wcześniej nie wpisał się poprostu tutaj?

A ja myślę, że było inaczej. Ten topik założył pewnie jakiś autentyczny rąbnięty prawiczek, a tamten jakaś panna, którą ten temat podkurwił. By the way - jak nie jesteś lamer, to nie gdybaj, tylko sprawdź IP założycieli obu topików. Sama chętnie się dowiem - a że nie liczę za bardzo na ciebie, to poproszę jednego z moich kochanków. Niezły z niego hakier, do maila mi się włamać potrafił to pewnie i z tym da radę :D

Gość i jak wyniki
śledztwa? Czekamy w napięciu.