Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana_____

czy dla seksu 4 razy w miesiącu warto brać pigułki?

Polecane posty

Gość niezdecydowana_____

jak sądzicie? nie mam możlwiości częstszych spotkań z facetem a prezerwatywy są mało przyjemne - i dodatkowo mniej skuteczne, co powoduje niepotrzebny stres patentex odpada - mam paskudne podrażnienia i zero przyjemności

Gość kinga22
mi sie wydaje ze nie ma sensu faszerowc sie chemia pamietac o niej codziennie fakt ze gumki trudno porównac z pigułkami ja bym wybrała mniejsze zło czyli gumki ale decyzja nalezy do ciebie ja zazywam piguły juz od 3 lat ...

ja widuje swojego chlopaka tylko w weekendy, co za tym idzie tylko wtedy jest mozliwosc uprawiania seksu tez sie zastanawialam nad tym ale ja wole jednak faszerowac sie chemia niz za kazdym razem drzec czy moze tym przypadkiem prezerwatywa zawiodla a poza tym jak akurat mamy ochote tu i teraz, to to jest okropne kiedy musimy poczekac az on nalozy prezerwatywe..

Dziewczyny mam identyczny problem i teraz kiedy sa wakacje kochamy sie zazwyczaj 4 razy w miesiacu. Chcialabym brac tabletki,ale nie wiem czy jest sens, prezerewatywy nie przeszkadzaja mi,ale jezeli kochamy sie w dni plodne to obawiam sie czy czasem jakims tam sposobem... Jeszcze teraz bede miala maturke przygotowania itp, wiec nie sadze zebysmy sie tak czesto widywali i jeszcze mieli mozliwosc zeby oddac sie milosnym uniesieniom :) Jak sadzicie jest senes??

Gość aniuszka.....
jezeli macie przeciwskazania do brania to jasne ze nie ma sensu,wrecz nie wolno, natomiast warto tez poza tym "faszerowaniem sie chemia" zobaczyc jasne strony antykoncepcji hormonalnej-wyregulowane miesiaczki, mniejsze bole menstruacyjne, mniejsze objawy PMS, bardzo czesto poprawa paznokci, wlosow i cery, ale wyborv nalezy do was i przede wszystkim do dobrych lekarzy

moim zdaniem nie warto! dla czterech razów tyle chemi... kochana zastanów sie... a jak już koniecznie chcesz to novynette :-)