Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieodpowiedzialne się wydają

Nie lubię dziewczyn, które straciły straciły cnotę jak nastolatki

Polecane posty

Stracenie dziewictwa w wieku kilkunastu lat nie pasuje mi do obrazu porządnej, ułożonej dziewczyny o nienagannych manierach, dobrym prowadzeniu się, z dobrego domu. Dziewczyna, która straciła dziewictwo jak nastoletnia pinda, młoda gówniara nie budzi we mnie zaufania

Gość no i co w zwiazku z tym
myslisz ze jakas dziewczyne na forum obchodzi twoje zdanie w tym temacie?

Gość toja13
każdy ma prawo zabłądzić ,nie sądzisz?

Gość MalaEwaaa
Przepraszamy, ale co nas to obchodzi?

oj tam zabladzic nie zabladzic, kogo to obchodzi co on mysli w tym temacie. niech sobie w realu szuka takiej dziewczyny a nie madrzy sie na jakims forum w internecie

toja13 - ale wczesna utrata dziewictwa nie pasuje mi do obrazu dobrze prowadzącej się dziewczyny z dobrego domu i tyle

to niech ci nie pasuje, przestań już mędrkować

Rekonstrukcja błony nic nie da. Porządne dziewczyny nie mają w takim wieku żadnych kontaktów seksualnych i wzorowo oraz nienagannie się prowadzą

Gość toja13
wystarczy złe towarzystwo i już po dziewictwie

Jak dziewczyna straciła dziewictwo bez miłości, na imprezie to bym jej kijem nie tknął, bo nie uznaję kobiet, które uprawiały już seks bez miłości i seks przygodny

ja mam 19 lat i jestem dziewica ale tez bym cie kijem nie tknela

Dziewczyny wcześnie dzisiaj tracą dziewictwo, a potem ich mężowie będą się dziwić, że żona przed nimi miała 10 partnerów. Dzisiaj ciężko o dobrą kandydatkę na żonę, dziewczyny przechodzą z rąk do rąk, zanim trafią do mężą, to będą już tak złym, używanym stanie, że mąż będzie ich kilkunastym partnerem w łóżku :(

Gość toja13
nie wybrzydzaj tak bo zostaniesz sam

Ty masz naprawdę nierówno pod sufitem :o A jak chcesz sie dowiedzieć czy dziewczyna z którą chodzisz jest dziewicą i ilu miała partnerów? Zapytasz sie jej na pierwszym spotkaniu i jak nie będzie ci pasowała odpowiedź to odejdziesz bez słowa, ewentualnie walniesz jej gadkę umoralniającą? :O

Gość Niech sobie znajdzie...
Z czasem sie zapytam, po jakim czasie "chodzenia" i jak mi sie ona nie bedzie miescic w "normach moralnych" to sie wykrece z tego zwiazku jakos

Nie uznaje kobiet, ktore uprawialy juz seks bez milosci i mialy zbyt wielu partnerow oraz wczesnie stracily dziewictwo

Kobieta, ktora spala z 10 facetami na zone sie nie nadaje, bo to kurwa juz jest

Wyzej to ja bylem

Jestem prawiczkiem, ale dziewictwa nie wymagam. Przebolalbym 2-3 partnerow z milosci, ale nie utrate dziewictwa w wieku 15 lat, ani seks bez milosci na koncie

Daj spokój Chinka, nie ma sensu kopać się z koniem. Ten człowiek to ewidentnie jakiś gimnazjalista albo, w najlepszym przypadku licealista, który nie ma pojęcia o życiu i z nudów wypisuje tutaj swoje dyrdymały.Cieszy się przy tym, że ludzie się z nim kłócą a do tego może sie dowartościować czując się (niesłusznie) \"ostatnim sprawiedliwym\" i \"obrońcą wartości\". Cóż można sądzić o facecie, który ni stąd ni zowąd wyciąga argument pt. \"materiał na żonę\". Może za jakiś czas, kiedy zasmakuje seksu, zmądrzeje i będzie mu głupio przez te głupstwa, które tu wypisywał (a może nawet wierzył).

Mam 20 lat i jestem nowoczesnym chlopakiem, ale pierwszy raz chce przezyc z kobieta, kotra naprawde pokocham. A prawdziwa kobieta jest rozsadna i porzadna, nie traci dziiewcta w wieku 14 lat, nie miala wielu partnerow w lozku i nie uprawiala seksu bez milosci

Nie mowcie, ze dizewczyny w moim wieku, ktore spaly np. z 6 facetami sa porzadne i wartosciowe... Jestem prawiczkiem i moglbym nawet miec prawo wymagac dziewictwa, ale nie wymagam, wiec nie mowcie, ze jestem nietolerancyjny

och, coz za tolerancja, a MOGLBYS NAWET MIEC PRAWO WYMAGAC DZIEWICTWA :D :D :D chyba z byka spadles, jesli sadzisz, ze jakakolwiek kobieta sie w ogole przejmie twoimi wymogami. poczekaj z tymi wymaganiami jeszcze pare latek..... jak w wieku 40 lat nadal bedziesz prawiczkiem, to moze cos do ciebie dotrze :classic_cool: