Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieodpowiedzialne się wydają

Nie lubię dziewczyn, które straciły straciły cnotę jak nastolatki

Polecane posty

Gość Niech sobie znajdzie...
Nie chce miec dziewczyny kurwy. Lepiej byc samemu niz z kurwa. A 20latki co spaly z 6 facetami to kurwy i nic wiecej. Tak samo dziewczyny co uprwaily seks bez milosci

Chcialbym miec normalna, ciepla, wrazliwa, porzadna, wartosciowa, czula, szanujaca sie, uczuciowa dziewczyne, ktora niekoniecznie jest dziewica, ale np. mogla miec jednego chlopaka, z ktorym sie kochala

to ja tobie proponuje kupic sobie w sklepie nowiutka dmuchana lale, ale taka jeszcze na gwarancji, prosto z fabryki, zeby byla pewnosc, ze nikt jej nie dotknal, zanim ja odfoliowales i nadmuchales :) bedzie ona czysta i nieskalana :)

Pisalem, ze nie musi byc dziewica. Ma byc porzadna i cnotliwa, co nie wyklucza uprawiania seksu z milosci

Gość timbim
Anyżówka buchnełaś mi tekst, to ja kiedyś użyłam tego tekstu w stosunku do jakiegoś innego stoolejarza..... no ale nie mam pretensji...

Gość timbim
Jak czytam takie topiki to czuję się tak zużytaaaaaaa......

Atakujecie mnie za to, że chcę mieć wartościową dziewczynę... :(

A czy ja pisałem, że musi być dziewicą???? Gdzie to pisałem??? Ale sory bardzo, dziewczyna, która jest w moim wieku i spała z 10 facetami, dla zabawy napewno jest wartościowa. Jest płytka i ma siano w głowie

No to przynajmniej raz zrobiło mi się miło. Ja się szanuję i nie straciłam cnoty jako nastolatka. Zrobiłam to zwielkij miłości i miałam już wtedy 9 lat :D

A co ja takiego mówię??? Po prostu nie lubię nieporządnych dziewczyn

Ale co to za chore kryterium?! Kto powiedział, że dziewczyna, która straciła cnotę jako nastolatka jest nieodpowiedzialna?! A nawet jak w wieku nie wiem, 20-u lat spała z 10 facetami, to również nie świadczy o tym, że jest jakąś dziwką. MOŻE DO JASNEJ CHOLERY LUBI UPRAWIAĆ SEKS!!! Równie dobrze dziewczyna mogłaby powiedzieć, że na przykład, facet króry się masturbuje to jakiś obleśny zbok. Równie idiotyczne kryterium oceny człowieka. Puknij się w czoło gościu. Może kiedyś znajdziesz blond dziewicę, w białęj sukni i z wiankiem na głowie. A jak nie - to przykro mi bardzo, ale będziesz musiał zaakceptować te wszystkie \"dziwki\".

Ale ja nie pasuję to dziewczyny, która w tym wieku miała tylu partnerów. To są przeważnie lalunie z dyskotek, ćpają, dużą piją, wyzywająco się ubierają i mają wulgarny styl bycia. Tak się właśnie prezentują przeważnie młode dziewczyny mające wielu partnerów

i palą papierochy

Mam koleżanki, które mi się podobają, ale odtracą mnie to, że one prowadzą bujne życie seksualne i miały wielu partnerów. Porządne dziewczyny nie uprawiają seksu bez miłości Mi by nawet starczylo, zeby spac przez cale zycie z jedna kobieta, ale napewno nie z taka co spala przede mna z 10 facetami :(

Och to straszne. Ja na przykład nigdy w życiu nie byłam na dyskotece, nie ćpam, nie piję i nie uznaję przygodnego seksu. Ale nie jestem dziewicą i na dodatek palę papierosy. To wg Ciebie czyni mnie i miliony innych kobiet \"nieporzadnymi\"? A tak na marginesie - mam serdecznie w dupie co myślą sobie o mnie faceci, poza moim włąsnym. Ale NIENAIWDZĘ takich dupków, którym się wydaje, że facetom wolno wszystko, ale kiedy kobieta to robi, to się ją wkłąda do szufladki \"dziwka\".

Ja nikomu nic nie bronię, ale mam prawo nie być z dziewczyną, co już uprawiała przygodny sex. Jestem porządny, staram się szanować, nie poszedłem do łożka z moją byłą dziewczyną, bo bałem się ją skrzywdzić i dobrze, że do niczego nie doszło, bo związek i tak się rozpadł

A nieporządność kobiety to przede wszystkim puszczanie się. Nie chodzi o wygląd, tylko o puszczanie się, zmienianie partnerów seksualnych jak rękawiczki. Nie mam nic do palenia papierosów, ale nie lubię tego

Ja chce poznac dziewczyne na stale, interesuje mnie prawdziwa milosc. I nie wyobrazam sobie, ze ja przed kobieta mojego zycia nie bede spal z zadna, a ona z 10. 1-2 bym przebolal, ale zadnych przygod

Dobra, przestań już nudzić. Miłość, to bym zaakceptował, tamtego bym nie zaakceptował, dyskoteki, ćpanie, \"nie pasowałbym do takiej dziewczyny\" i inne bzdury. Przeżyj kolejne 10 lat życia (choć i tak nie wierzę, że masz ich już 20) i wtedy pogadamy. Na razie jesteś tylko sfrustrowanym, przynudzającym młodzieniaszkiem a do tego niezłym materiałem na mizogina i psychopatę.

Gość Koperkowe rozważania
bo pewnie i tak żadna nie chce ci dać :P

hehe, patrzcie, co napisal tutaj (to jest ten sam gosc, inny nick, ale przynudza identycznie, w tym samym czasie bedac na kafe, wiec na stowe to on): http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3552504&start=360 18:14 trochę to dziwne Trochę dziwne to jest to ..........to jeszcze zależy ile ten gościu miał partnerek sexualnych np prawiczek i dzi**a uważasz że to jest dobry układ (sprawiedliwy) albo niał 2 laski a ona napewno o wiele więcej i nie chodzi mi tu o to że ma mieć kompleksy jast to uczciwe wedlug niegoto jest... niesprawiedliwe!!! :D :D jak kobieta miala wielu partnerow, a on nie :D wyszlo szydlo z worka - jemu po prostu by zal dupe sciskal, jakby jego dziewczyna miala wielu facetow, a on bylby ciagle prawiczkiem :D oto caly idealizm, kompleksy i tyle 🖐️

Gość Nieodpowiedzialne się wydają
To nie ja pisałem, ale faktycznie to wg. mnie niesprawiedliwe. Ale głównie by mnie bolała nieporządność takiej dziewczyny, niecnotliwość, nieczystość. Ja lubię dziewczyny porządne i cnotliwe

BUHAHAHAHA, dobra, dobra, nie ty, tylko twoje alter ego :D kilka cytatow z tamtego topiku: 16:51 Niech sobie znajdzie... Normalny facet ma prawo mieć normalną kobietę, a nie panię po przejściach, co uprawiała jakikolwiek seks bez miłości. W przypadku kobiety 5 partnerów seksualnych to już za dużo, a co dopiero tylu ilu miała przeciętna prostytutka 17:04 Niech sobie znajdzie... ja uwazam, ze panie po przejsciach nie sa dla mnie :> 17:14 Niech sobie znajdzie... Nie jestem zasciankowy. Nie wymagam od kobiet dziewictwa, mimo, ze sam jestem prawiczkiem. Kobieta, ktora miala 6 partnerow jak ma np. 20 lat albo 20 i ciut to z k**wa mi sie kojarzy. Ani nie jest porzadna, ani cnotliwa, ani wstrzemiezliwa. Chodzi do lozka z facetami z czystej ochoty na seks, a nie tylko z milosci, bo tyle milosci to w krotkim okresie czasu przyezc nie mozna 17:25 Niech sobie znajdzie... Nie mowcie, ze jestem nietolerancyjny, bo jak prawiczek mialbym prawo wymagac dziewictwa od kobiet, a nie wymagam. Ale kobieta, ktora miala wielu partnerow, btla prostytuka albo uprawiala seks bez milosci nie ma w sobie juz nic z czystosci i niewinnosci potem zmienil nicka na \"trochę to dziwne\", gadka dalej w tym samym stylu :)