Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdhfd

Piesek i suczka czy dwie suczki?

Polecane posty

Gość hdhfd

mam zamiar dokupić sobie pieska, mam sunie, jakie macie doświadczenia z psami? czy lepiej jest utrzymać w zgodzie psa z suczka czy dwie suczki? czy suczki się nie beda gryżć? pozdrawiam

Gość koko dzambo i do przodu
pies z suka beda zyc w zgodzie, tzn pies napewno nie bedzie atakowal suki. jeden warunek, suka musi byc wysterylizowana, chyba ze chcesz miec szczeniaki bo nie uda Ci sie ich upilnowac jak bezdie miala cieczke. Duzo wieksze prawdopodobienstwo ze dwie suki sie nie polubia

Gość i tak i nie
moi sąsiedzi mieli dwie suczki i żyły w zgodzie :)...jadna była duża jedna mała (bokser i cziłała) p.s.nie wiem jak się pisze cziłała ;)

ale pewnie sie razem wychowywały a autorka postu, chce wziąśc teraz jakiegos psa. Prowadze domy tymczasowe dla psow i mialam juz wszystkie mozliwe zestawy i powiem wam ze najczesciej zdarzalo mi sie ze w zgodzie zyly dwa psy, jak byly dwie suki to raczej sie nie lubily, natomiast w zestawach pies-suka, suka czasem sie wkurzala ale pies schodzil jej z drogi:)

dlatego do suni zdecydowanie doradzam psa, byle tylko jedno z nich bylo wysterylizowane

Gość i tak i nie
właśnie nie były razem od początku...ta bokserka miała około 9 lat jak kupili tą cziłałe...

Gość hdhfd
rozumiem, czyli lepiej w czasei cieczki trzymac suczke z dala od psa bo nie planuje szczeniat jeszcze przez rok conajmniej pies jest jeszcze mlody, waham sie bo psy są bardziej szczekliwe i glosne suczki są spokojne hmm a jesli szczeniak suczka bedzie od malego z wieksza to chyba jest wieksza szansa ze sie zaakceptuja hmm