Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bajeczka000

Pamiętacie to??

Polecane posty

tekst piosenki Kocham cię jak Irlandię - Kobranocka Mieszkalas gdzies w domu nad Wisla Pamietam to tak dokladnie Twoich czarnych oczu bliskosc Wciaz kocham Cie jak Irlandie A Ty sie temu nie dziwisz Wiesz dobrze co bylo by dalej Jakbysmy byli szczesliwi Gdybym nie kochal Cie wcale I przed szczesciem zywisz obawe Z nadzieja, ze mi ja skradniesz Wloke ten bol przez Wloclawek Kochajac Cie jak Irlandie A Ty sie temu nie dziwisz Wiesz dobrze co bylo by dalej Jakbysmy byli szczesliwi Gdybym nie kochal Cie wcale Gdzies na ulicy fabrycznej Spotkac nam sie wypadnie Lecz takie sa widac wytyczne By kochac Cie jak Irlandie A Ty sie temu nie dziwisz Wiesz dobrze co bylo by dalej Jakbysmy byli szczesliwi Gdybym nie kochal Cie wcale Czy mi to kiedys wybaczysz Dzialalem tak nieporadnie Czy to dla Ciebie cos znaczy Ze kocham Cie jak Irlandie A Ty sie temu nie dziwisz Wiesz dobrze co bylo by dalej Jakbysmy byli szczesliwi Gdybym nie kochal Cie wcale

muza jak tralala hehhheh slucham teraz tych hitów i juz kombinuje imprezke jutro utworze sobie osbny folder na te stare hity!!!i power dobrze ze niejestescie moimi sasiadami bo niebylo by za ciekawie!!!!!muza na fullllllllaaaaaaaaaaaaa;0:):):):):):):):):):):):)

koko jak zrobisz sobie folder to puścliste z muzą, może będziemy dopisywać wykonawca i tytuł utwory zamiast szukać na you tube? i tak sami stworzymy sobie swoją play listę :D

jasne ze puszcze liste!!!!!!!!!!!jutro ja wrzuce na topik!!!!!!a teraz lecem jutro sie odezwe papappa caluski dla wszystkich fanów tych przebojów!!!!!!!!!!:):):):):):):

Gość uksz
nie znam wszystkiej muzy ktora tutaj podajecie, moja pierwsza kaseta to kelly familly, jak pisalam juz wczesniej, sluchalam ja na okraglo, tez sie kochalam w paddym, ten glos..te wlosy... no a teraz sobie sciaglam omd kilkanascie pisoenek ktore mi sie kojarza z dziecinstwem:)

OMD-ENOLA GAY, DR.ALBAN-IT\'S MY LIFE, DR.ALBAN-SING HALLELUJAH, LOONA - BAILANDO, ACE OF BASE-LUCKY LOVE BLACK BOX-I DON\'T KNOW ANYBODY, CAPITAIN JACK-CAPITAIN JACK, DJ BOBO-love is all around GARCIA-BMBBOLEO, LA BOUCHE-BE MY LOVER, LA BOUCHE-THE RYTHM OF THE NIGHT, LOFT- MAJORKA, SCOTER, MASTERBOY-LOVE MESSAGE, MICHAEL JACKSON-SMOOTH CRIMINAL, VANILLA ICE- COOL AS ICE, MR. PRESIDENT- COCO JAMBO VANILLA ICE -ICE ICE BABY, ROXETTE-LISTEN TO YOUR HEART, SHAGGY-IN THE SUMMER TIME, SHAKIN STEWVENS- CRY JUST A LITTLE BIT, SNAP-I\'VE GOT THE POWER, SNAP-RHYTHM IS A DANCER, WHAM -WAKE ME UP, FUN FACTORY-CLOSE TO YOU, FUN FACTORY-I WANNA B WITH YOU, FUN FACTORY-CELEBRATION, FUN FACTORY-DON\'T GO AWAY, ALEXIA - ULALALAL, HADAWAY- WHAT IS LOVE, 2 UNLIMITED-NO LIMITS, NO MARCY- BABY COME BACK, KELLY FAMYLLY- AN ANGEL, Capella, Sabrina-Boys Samantha Fox-Nothing\'s Gonna Stop Me Now A-ha - Take on me Kaoma - Lambada limahl-never ending story DJ Bobo - Somebody Dance With Me Michael Jackson - \"Billie Jean\" Village people - YMCA Rednex - Cotton Eyed Joe Whitney houston-I Wanna dance with somebody ace Of Base - Beautiful life, Cruel Summer, Wheel of fortune ATC - Around The World Bad Boys Blue - Yoy Are a Woman los Del Rio - Macarena no kochani tyle pamietalam dopisujcie te ktore pominelam to sobie bede dlaej kolekcjonowac pozdrawiam !!!:):):):):):)):) najlepiej w postaci listy to latwiej kopiowac!!!! dzieki.....!!!1

Gość Agaaaanagaaaaa
ale mi dziewczyny poprawiłyście nastrój. Modern Talking to legenda, wszystkie kochałyśmy sie w tym czarnym. Teraz jak zobaczyłam ten teledysk to ze śmiechu sie turlałam . Przy dźwiękach you"re my heart you"re my soul to pierwszy powazny pocałunek przeżyłam na jakiejś szkolnej dyskotece w podstawówce.

Koko69 Dzięki za listę :) 🖐️ ja jeszcze dodam: BELLINI SAMBA DE JANEIRO VENGA BOYS BOOM BOOM BOOM BACKSTREET BOYS EVERYBODY MA HAMMER CAN\'T TOUCH THIS BOMFUNK MC\'S FREESTYLER MADONNA LA ISLA BONITA TRAVLOLTA & NEWTON JOHN SUMMER NIGHTS QUEEN SHOW MUST GO ON dopisywać dalej! :)

Aha - \"Take On Me\" Alice Cooper - \"Poison\" Alice in Chains - \"Would\" Alizee - \"Moi Lolita\" Alphaville - \"Big in Japan\" Dr Alban & Kicki D - Papaya Coconut Alphaville - Forever Young. Scorpions - Wind of Change Carl Douglas - Kung Fu Fighting Haddaway - What Is Love Desireless - Voyage Voyage Blue Lagoon - Heartbraker Madonna-Like a virgin, Martika-Toy soldiers :D

To jeszcze La Bamba, Los Lobos Twist and shout, The Beatles Moonlight Shadow, Mike Oldfield Hands up, Ottawan :)

Gość och d...
Koniec podstawowki i poczatek liceum to oczywiscie Kelly Family :) A Paddy to zdrobnienie od Patricka :) Wczesniej byli NKOTB i BB :)

Gość zuzuzu
ale się rozkleilam na dobre...gdzie są te czasy?a wydaje się jakby było to wczoraj.....

Gość hiacynta5
Dobre, dobre dawajcie wiecej. Ja niestety nie umiem wklejac linkow (nie znam sie na kompie) ale pomysl z tym topikiem SUPER; SUPER; SUPER. Szczere gratulacje. Czekam na jeszcze