Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bajeczka000

Pamiętacie to??

Polecane posty

hm ale mam dobry humor jak slucham tych hitów!!!!polecam wszystkim aaaaaaa zapomnialabym a dirty dancing tez jest z tych czasow przeciez : by my baby, do you love my, i\'ve had the time of my life, hey baby, cdn.........

kylie minogue - locomotion Baloba - Susanna Corona - Baby Baby Emilia - Big Big World Jennifer Lopez - Waiting For Tonight Lighthouse Family - High Lutricia Mc Neal - 365 Days Gala \"Freed from desire\" Nana - lonely Alice Deejay - Will I Ever Antique - Opa Opa Paola e Chiara - Vamos a bailar Tyle sobie przypomniałam :)

zapomnielismy o polskich hitach: JUST 5 ;KOLOROWE SNY, A TAKZE przeboje disko polo bo wtedy bylo modne np LETNI WIATR,biale jarozy po polskiemu, STRACILAM CNOTE-(apropo ta piosenke spiewalam jak mialam jakies 7-9 lat i mama probowala mi przetlumaczyc ze niemozna jej spiewac - ze ja niepowinnam heheheh na nic tlumaczenia dla mnie to byl hit) BIERZ CO CHCESZ-SHAZA, PIEJO KURY PIEJO, MYDELKO FA, JAK SIE MASZ KOCHANIE, bylo ich troche co prawda nie sa moze ukochane ale tez cos przypominaja!!!! na wesela w sam raz!!!!!!

koko zapomniałaś i zreszta wszystkie zapomniałyśmy o Boysach. A przecież \"Jesteś szalona\" zna każdy czy mu sie to podoba czy nie ;)

a top one????????????to byly hity BIALY MIS DLA DZIEWCZYNY AAAAAAAA...........HEHEHHEHEHE, A BAJER FULL!!!!!!!!!!!!!

oooooooo no to byl hit aaaaaaaaa wez to do buzi to sie chociaz nie pobrudzisz!!!!!!!!!!!!hahahahahha ale wymyslali teksty!!!

wczoraj bylam na zajebistej dyskotece hity lat 90 nawet sie niespodziewalam ze puszcza no zaje...... muzyka i klimat do 4 rano szalalam !!!! zapraszam do kielc do Antiqu i Efektu motyla!!!!!!!!!!!!!!!!kielce góra!!!!!!!!

Gość ffgdfsggfvcxcvcxv