Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zły na siebie

ktoś miał taki problem?? i jak sobie z nim poradzic

Polecane posty

Gość zły na siebie

Witam!! Pomimo że mam dopiero 26 lat ostatnio miałem problem z wzodem Raz stał twardy a za chwile koniec i znowu tak w kółko. Moja partnerka jest niezwykle atrakcyjna samo trzymanie za rękę powodowało namiot w spodniach to skąd taka reakcja w najgorętszych momentach?? To chyba ważne że codzień towarzyszy mi duzy stres do tego papierosy i jedzenie obiadu raz na dwa dni brak czasu z powodu pracy. Proszę o pisanie poważnych ludi. To dla mnie bardzo ważne. Pozdrawiam

moze to byc przemeczenie, stres zycia codziennego, przeciez przeklada sie to na kazda sfere zycia, zwolnij troche tempo, odpocznij ....

Gość hahahaczyk...
kochaliście się już? czy jesteście przed waszym pierwszym razem? bo jeśli przed to może to być też wynikiem tego, że za bardzo chcesz udowodnić, że dasz radę :) zagmatwanie wyszło ale mam nadzieję, że zrozumiesz

Gość zły na siebie
Witam!! Dzięki za sensowne opowieśi wiem jak niebezpieczne może byc kombinowanie czy dam rade czy nie jak wszystko wyjdzie jestem jej pierwszym partnerem i ten pierwszy raz miał byc niedawno ale własnie małe problemy no i mój penis często mdleje na widok gumki chyba sie boi że mu powietrza braknie:) jakie byscie polecili gumki z środkiem na na utrzymanie erekcji jesli w ogole takie istnieja?? I zamierzam sie ostro wziasc za siebie nie moge sobie pozwolc na strate mojego kochania mam na msysli zmiane stylu zycia od poniedziałku papierosy ida w odstawkę Pozdrawiam