Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DVD

Czy można obejrzeć na kompie film DVD jeślimam tylko CD-ROM?

Polecane posty

Gość DVD

Nie mam w kompie DVD. Czy mogę ściągając odpowiedni program obejrzeć film DVD czy nie?

Gość dobra poczta
oczywiscie że można. Ale nie możesz wtedy wkładać płyty w CD - ROM tylko trzymac w odległosci 17 cm od oczu

Gość DVD
nie wyszedł Ci żart, bo nie pytałam czy mogę obejrzeć płytę, tylko czy mogę obejrzeć film :P

Gość tautu 8765
oj Zakochana Krysia czytaj a potem pisz pojebało Ci się nie wiesz co CD a co DVD nastepnym razem tylko czytaj a nie odpisuj

Gość nieprawda......
ściagasz plik iso z netu i montujesz na virtualu - nie ma z tym zadnych problemów , o mniejszych plikach nawet nie ma co wspominać - jesli masz to na dysku to odpalisz przy pomocy zwykłego programu typu vlc player czy power dvd :)

Gość nieprawda......
Zakochana krysia jestes debiką :D

Gość DVD
A czy mogłabym prosić o jakieś dokładniejsze wytłumaczenie, bo szczerze mówiąc nie bardzo wiem co to ten plik ISO

Gość tautu 8765
równie dobrze możesz tą płyte CD włożyć np. do pralki efekt będzie taki sam jakbyś ją włożył do DVD więc czemu ma włozyć płytę CD skoro ma DVD? Rozumiesz najmądrzejsza? Przepraszam sie mowi!

Gość Tomcio z Paluch2
no zesz kurwa...topik tak samo durny jak wypowiedzi- pewnie ze nie mozesz obejrzec. Co najwyzej mozesz sciagnac odpowiedni program i zmienic jakosc. Ale w tym Ci nie moge pomoc bo mi szkoda czasu:)

Gość DVD
A można zamienić DVD na inny format??

Gość tautu 8765
Tomcio z Paluch2 zamienić na inny format? Jaki ? Kwadratowy czy spiralny? Zamienic pzrez wlożenie doCD-ROM? Idiotyczna rada? Aby cokolwiek zrobić z ta DVD płytą to trzeba ją najpierw ODCZYTAĆ! A czym skoro ma tylko CD! Odpowiedż ostateczna dla autora: idź i kup sobie urządzenie odtwarzające DVD!

Gość DVD
MAsz rację, CD nawet nie rozpoznaję, że wkłądam płytę :o Ok zbłaźniłam się. Idę po DVD :P

Gość nieprawda......
jesli sciągasz ten film z netu to zwykle maja postać pliku .iso ale moga tez miec inny - musisz go wtedy zamontować na wirtualnym napedzie typu daemon tools albo magicdisk - obydwa freeware jak to jest jakis mniiejszy plik z rozrzerzeniem .vob to odpalasz bezpośredio w playerze typu vlc i nic nie musisz zmieniac stacja dvd na kompie jest ci potrzebna tylko i wyłacznie jak masz ten film na płycie dvd- jesli ściągniety z netu to nie jest ci to do niczego potrzebne

Gość prawdę pisze ...
" nieprawda...... " :) Można obejrzeć, choć trochę zabiegów to wymaga

Gość tautu 8765
nieprawda...... umiesz czytać? Autor ma PŁYTĘ a nie plik.

Gość nieprawda......
a gdzie ona to napisała?

Gość DVD
mam film na płycie!

Gość tautu 8765 jest spierdolona
tautu 8765 ale ty jetseś debilną idiotką! naucz się czytać ze zrozumieniem (!) gdzie ma DVD? jak napisał że nie ma właśnie DVD w kompie?? widać że jesteś tylko półmuzgiem. leżeć. i nie pyskuj więcej!!!!

Gość DVD
przestańcie się kłócić i wyzywać!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tautu 8765
dobrze. ja już nie będę. jestem tylko lesbijką z rosyjskiego zespołu.. musicie mi wybaczyć :)