Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to u was

ROZSTĘPY A BASEN

Polecane posty

Gość jak to u was

jak to z tym u Was? czy widzicie/ sami chodzicie na basen majac duzo rozstepow... ja nie bylam 6 lat... wstydze sie ... a mam wielka ochote:|

Gość o jaaaaaaaaaa
ja chodzilam na wodny aerobic, niestety rozstepy nie zniknely, mimo ze sa prawie niezauwazalne :(

sluchaj na basenie praktycznie caly czas jestes w wodzie i kto ci zobaczy ze masz rozstepy? poza tym duzo kobiet je ma i to nie jakas nowosc, kazdy sie wstydzi ale przeciez nie mozezs rezygnowac z czegos bo rozstepy..

Gość jak to u was
wiem wiem ale ja jestem mloda mam 19 lat :( kiedys z 3-4 lata temu basen nie do pomyslenia a teraz sie powoli przekonuje no i chce sie jakos przygotować, a to ze nie znikna przez wode... wiem :( ale chociaz troche sie cialko chyba ujedrni ..

Gość jak to u was
i wiem ze nie znikna.. choc na piersiach mi zniknely!... ale zeby byly niezauwazalne ojj chcialabym!

Gość pytankooo
uuu ;( u mnie na basenie takim zwyklym kolo 4,50 godzinka.

Ja mam trochę rozstępów na udach, pozostało mi po ciążach i dla mnie są bardzo widoczne, ale co z tego? Nie krępuję się rozebrać na plaży, czy na basenie. Myślę, że są inne, gorsze wady, które bardziej rzucają się w oczy u innych kobiet i one się tym nie przejmują to dlaczego ja miałabym, tym bardziej, że rozstępy widać tylko z bliska, a inne rzeczy ( np.otyłość) z daleka. A schudnąć można, a rozstępów nie da się zlikwidować.

Gość dax cosmetix
serum na rozstepy jest dobre a niedrogie:)