Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezle idiotki

Sweet 16.Czy nastolatki w USA na prawde są aż TAK rozpieszczone?

Polecane posty

Gość niezle idiotki

Program tak samo głupawy jak inne w MTV. Rozbija mnie samolubne zachowanie tych pustych panienek. Zastanawiam się czy one są takie w rzeczywistości (też debilni rodzice dają pokazywać w tv jak wychowali swoje dziecko:o) czy robia to wszystko dla kasy??:o

Gość sama bys taka byla
jakbys miala mozliwosc, zazdrosnico

Gość niezle idiotki
Czego mam zazdrościć? Głupoty? :o:o

Gość niezle idiotki
Pomijam jak ta impreza jest odstawiona, ale podejście tych nastolatek... Myślą, że są najpiękniejsze i najlepsze:o

Gość to niech se mysla ich strata

Trafiłam kiedyś na ten program. To fakt, że one chcą obchodzić 16-stkę tak chucznie jak my osiemnaste urodziny i pewnie każdy chciałby mieć super imprezę...ale to co tam widziałam to przesada:o W jednym odcinku, który miałam wątpliwe szczęście zobaczyć, dziewczynka krzycząc, wybiegła z sali balowej podczas próby, bo mama kupiła jej nie ten samochód, o którym marzyła:o Następnie, bo impreza oczywiście się odbyła, wyszła na parkiet w sukni podobnej do ślubnej i zdjęła ją zaraz po przejściu po parkiecie:| Idiotyzm.

trafilam ostatnio na ten program i bylam w szoku. matka dala dzien przed urodzinami samochod, a glupie dziecko zrobilo awanture, ze zepsula jej urodziny bo miala go dac w trakcie imprezy, ze ona w ogole odwoluje impreze, ze to mial byc zupelnie inny model, zaczela ryczec i wyzywac matke od kretynek SZOK! dla mnie to niepojete. pomijajac juz same imprez y :O

Gość trzeba miec nasrane we lbie
:O

Gość p2p
jacku powinienes zazdroscic nam znajomosci zasad ortografii :P

tez ogladam ten program czasami i ok, rozumiem ze dla nich 16 to tak samo jak dla nas 18 ale przepraszam czy kazdy na 18 urodziny dostaje samochod? czy kazdy robi jakies wielkie party na 2 dni? dla mnie to jest nie do pomyslenia raz bylo takie cos ze ojciec chcial kupic jakis samochod i byl w granicach 60tys a corka sie zezloscila i powiedziala ze ona takim szajsem nie bedzie jezdzic i ma byc za 100tys, no i dostala za 100tys...

może i stać ich na wiele rzeczy, ale zastanawia mnie jedno...dlaczego ich rodzice sa tacy? Przecież te dzieci nie wiedzą co to szcunek do drugiej osoby....przecież one nawet koleżanki i przyjaciółki traktują jak śmieci, uważają się za księżniczki, ale tak naprawdę mają nasrane we łbach, że aż z uszu śmierdzi...