Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smieska 1985

ile sie czeka na kuriera z umowa z mbanku??

Polecane posty

ehh glupota z tym kurierem jakby nie mogli tego wysylac listem poleconym i aktywowac na mijescu w siedzibie banku.....

Gość bcxz
z tego co pamiętam, to na samą umowę w miarę krótko czekałam. na kartę chyba dłużej. ale to było ponad dwa lata temu, moze teraz jest inaczej.

ja wypelnialam wniosek przez internet i omylkowo wizelam ze nie cche karty visa electron bo myslalam ze za nia sie placi....i czy moge tyo jeszcze jakos odwolac??czy wlansie jak bedzie kurier to moge wypelnic dodatkowo papier odnosnie karty??

no mi tez, 3 wrzesnia wyjezdzam i trudno mnie bedzie zlapac. na stronie mbanku jest napisane ze w ciagu KILKU dni skontaktuje sie z Toba kurier, wiec myslalam ze zdaze. jak oni traktuja klienta??? juz mi sie ten bank nie podoba:( jesli napisaliby ze w ciagu kilkunastu dni przyjedzie kurier to nie wysylalabym tego wniosku

Firma kurierska \"siodemka\" mialam 2razy z nia do czynienia m.in wlasnie jak czekalam na kuriera z mbanku totalna porazka ludzie kompletnie olewaja tam swoich kleintow zarowno kurierzy jak i panienki ktore tam pracuja i odbieraja telefony. Porazka Ogolnie na umowe czekalam okolo 2tyg;)

Gość izzykonto
W moim przypadku konto założyłam w sobotę, a już w poniedziałek rano dostałam smsa który informował, iż w ciągu 24h kurier się ze mną skontaktuje. Następnego dnia również z samego rana zadzwonił kurier, który był w stanie przyjechać od razu, jednak umówiłam się z nim na czwartek - zadzwonił godzinę przed czasem, wyrażając możliwość wcześniejszego przybycia, powiedział "za 5 minut", był po 3 minutach. Naprawdę solidna firma w moim odczuciu, nie ma co się martwić na zapas :) Jeśli wszystko trwa dłużej niż 5 dni roboczych, warto zadzwonić do mbanku, zorientować się co i jak :)

Gość iguana445
mBank wysyła umowy kurierem inpost , pracownicy tej firmy to głównie obcokrajowcy którzy nie potrafią ani dzwonic domofonem , ani telefonem , w czwartek i piątek twardo siedziałem w domu i w oba te dni ok godz 19 dostałem smsa od inpost : przesyłka nie mogła być dostarczona ……… kurier mocno zacofany chyba