Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BonAppetitt

Czy zdarzyło Wam się iść samej/samemu na wesele? z powodu braku partnera?

Polecane posty

Gość BonAppetitt

Da się przeżyć? :O

Gość Tomcio z Paluch2
da sie przezyc. Malo tego da sie poznac panienki ktore sa chetne do nocnych igraszek:D

Gość truflaaa
ja tez za dwa tygodnie ide...sama....ehhh

Gość bcxz
jak najbardziej da sie przezyć! powiedziałabym nawet, ze lepiej iść samemu niż ciągnąć ze sobą kogoś tylko dlatego, zeby nie być samej.

Gość BonAppetitt
Niestety mnie spotka taka "przyjemność " :O Obawiam się ze będe siedzieć przy stoliku całą noc gdy pary będą tańczyć. Poza tym na pewno ludzie będą się pytać gdzie moj partner :D

Gość BonAppetitt
trufllaaa--> łączą się w "bólu" :D

Gość BonAppetitt
Tomcio Paluch --> ty chyba wesele pomyliłes z "remizą do tanczenia " :P Na weslelu raczej chętnej do lozka nie zjadziesz bo przewaga jest zajętych panieniek :P

Gość BonAppetitt
qwert--> Miałas dobrze bo byli inni single :D Z tego co wiem na "moim " wesleu nie będzie singli mężczyn!

pewnie, że się da. Po co brać na siłę kogoś (kumpla czy coś w tym stylu), później wstydzić się za jego zachowanie jak się upije (bo przecież nie wiesz jak ta osoba się zachowuje po alkoholu, chyba ze az tak sie dobrze znacie) i męczyć się, gdy na przykład zobaczysz jakiegoś samotnego przystojniaka i będzie Ci głupio zagadać, bo wszyscy będą myśleli, że jesteś ze swoim facetem. Lepiej już iść samemu, nie wiem czemu to takie straszny wstyd... pozdrawiam 🌼

Gość BonAppetitt
qwert--> To mnie troche podniosłas na duchu :)

Gość Tomcio z Paluch2
BonAppetitt To chyba sie Tobie wesele myli z innymi okolicznosciami. Na 300 osob conajmniej 50 jest wolna. Nie mowie tu o zalosnych osobach ktore zapraszaja kogos tylko dlatego zeby nie przyjsc na wesele samemu.Po 24 wszystko widac...ktore pary sie kochaja i nie powinno sie ich rozdzielac...a ktore kobiety chca kogos poznac albo ewentualnie sie pokochac.Taka prawda jak ktos jest samotny i szuka byle kogo na wesele to i tak sie z nim nie zwiaze, jest tez sporo osob ktore ida na wesele sami- bo co to za ujma? wesele to swietowanie szczescia mlodej pary a nie okazywanie szczescia bycia z kims lub niebycia, czy moze Ty masz inne zdanie?

Gość ja chodzilam na wesela sama
dopoki nie poznalam mojego narzeczonego nie wiedzilam senssu w ciagnieciu kogos byle tylko nie byc sama raz zaprosilam kolege i nigdy wiecej nie powtorzylam tego bledu zwykle na weselu jest mnostwo mlodych ludzi bez par wiec nie ma sie czego obawiac

Gość BonAppetitt
Tomcio Paluch--> Niech Ci będzie. Masz racje :) oczywiscie jeśli chodzi ze to swięto młodej pary a nie moje....

Gość naturalna................
ojej pojsc samemu na wesele to zadna tragedia, po co ciagnac piate kolo u wozu , z ktorym bedziesz sie jeszcze zle bawic;-). a jak zapytaj gdzie partner-powiedz, ze nie moglas sie zdecydowac na jednego i przyszlas sama-to dla tych wscibskich;-)

Gość BonAppetitt
Widzę ze nie potrzebnie sie przejmuję zbędnymi sprawami :) No ale cóz taka czasem kobieca natura. Naturalna--dziekuję za poradę dla wścibskich :P

Gość guta
trzeba iść, moja sąsiadka jako singiel poznala na weselu tez singla- są od roku parą!