Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tantra

Ciąża a preejakulat

Polecane posty

Gość Tantra

Dziewczyny, czy któraś z Was zna taką osobę, bądź zaszła w ciąże z powodu tej niewielkiej ilości plemników w wydzielinie przed wytryskiem? Odpowiedzcie prosze...

Gość aniuszka.....
owszem znam, moja daleka kuzynka-nie wiem jak bylo naprawde ale ona twierdzi ze preejakulat ja zaplodnil-technicznie to jest wykonalne! przeciez jak kobieta ma dni plodne a mimo stosunku nie dojdzie do zaplodnienia to nie znaczy od razu ze on/ona jest nieplodny-ot, tak bywa, zdaza sie, rachunek prawdopodobienstwa ot co, z preejakulatem podbnie

Gość Tantra
W zasadzie masz rację. No cóż raczej nie miałam wtedy dni płodnych, tak, że powinno być jakieś inne wytłumaczenie spóźnienia @ Ale mnie interesuje, czy pojawiają się tu osoby z takimi przypadkami.

Gość aniuszka.....
stad m in tak wiele "wpadek": a to gumka poszla, a to ktoras myslal ze ma nieplodne a jednak byly plodne, zapomniala tabletki...czy np taki stosunek przerywany wlasnie-zaplodnienie przez preejakulat. Samo zycie.

Gość Tantra
Dzisiaj zrobiliśmy bobo-test, niby wszystko ok, brzuch mnie zaczyna boleć, tak, że okres może nastąpić wkrótce.