Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcemisie

Chcę aby jęczał!!!!!!!

Polecane posty

Gość chcemisie

Uważam , że robię dobrze lodzika mojemu skarbowi, najpierw liżę jajeczka, deliktatnie je masuje w tym czasie liżąc trzon wacka, jeżdzę języczkiem od dołu do góry, aż wkońcu zaczynam liząc główkę, całuję drażnię wędzidełko, przesuwam w ustach samą górę, a na koniec gdy wiem że nidługo się spuści ( 3minuty robienia) wkładam całego do buzi i posuwam.... ALE ON NIGDY NIE JECZY!! sapie i oddycha głośno, widzę na twarzy duży grymas i jest zawsze czerwony i ma zamknięte oczy z wykończenia... no ale chcę usłyszeć jęki, PANOWIE JAK MOGę ZROBIć TO JESZCZE LEPIEJ :(

proponuje gryźć i przeżuwać może zajęczy

Gość chcemisie
:((

a probowalas dotknac go pod jadrami? moj facet jak go dotknelam to zaczal prawie krzyczec:)

Gość Do autorki topiku .
zacznij mruczec . To wprawia ze podniebienie zaczyna wibrowac i dziala tak jak wibrator na kobiety ... Ja zawsze przy tym krzycze :D mmmmmmrrrrrrrrrrrr

Gość Sama zacznij
jeczec jak mu robisz loda :)

Gość a12347
Przepis na pasztet zajęczy: Idziesz na imprezę. Wyrywasz tam pasztet. Bierzesz go na bok i piep.rzysz aż zajęczy.

Gość ale jajaaaaaa
Można też przywalić mu w łeb kijem baseballowym. W zależności od siły będzie jeczał długo lub krótko. Przy bardzo silnym walnięciu wcale ;)

Myślę, że jak go ściśniesz zębami, to na pewno zajęczy. A to to Ci przecież chodzi? :)