Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość love las

Nie wiem jak spedzic 2 rocznice slubu

Polecane posty

Gość love las

Poradzcie cos.

Gość love las
Wiem kiaty, kolacja itp. a jak jeszcze mozna spedzic czas w rocznice. Moze macie jakies fane pomysly??

kino , spacer, jakiś piknik ?? :) albo zrób takie bony ze swoim zdj i jej daj: -jeden na zmysłowy masaż -jeden na romantyczną kolację - jedne na gorącą noc :)

Gość colazione
Stary wątek a jak zawsze tematyka aktualna. Może na rocznicę warto zorganizować kąpiel przy świecach, romantyczną kolację i deser :))) Proste niedrogie i każdy kto ma wannę może sobie na taką rzecz pozwolić :)

Gość Agula:)
Możesz zabrać ją na weekendową wycieczkę. Niektóre pensjonaty, hotele organizuja tzw. ,, pakiet romantyczny,,. W cenie tego pakietu oprócz noclegu jest udekorowany pokój kwiatami, płatkami róż, świecami, kolacja przy świecach, niektóre hotele dodatkowo proponują np. masarz dla dwojga. Wpisz sobie w google pakiet romantyczny:)

Gość facet65
Po kapieli do lozka i wymarzone pozycje!

Gość pozycja to propozycja
skocz do burdelu

Gość walinn
W sumie to faktycznie takie pakiety dla dwojga są całkiem niezłym pomysłem :) Sama zaczęłam szukać czegoś fajnego i myślę, że takie coś w Głęboczku na rocznicę będzie odpowiednie http://bit.ly/ooElHC winne zabiegi są niezwykle kuszące :)

Weekend w SPA? Świetny pomysł. W ogóle jestem zwolenniczką takich niematerialnych prezentów - wspólnego wyjazdu czy wyjścia. Co do spa, to wiem, że fajne spa jest w Jastrzebiej Górze - Primavera się nazywa.