Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vanessaaa

spotkałam sie z byłym i...

Polecane posty

po ponad roku nie widzenia zdecydowaliśmy sie ze sie spotkamy, była tylko kawa u mnie w domu, on zostawił mnie bo miał poważne problemy, jak to mówił, potem znalazł sobie kobiete która ma 40 lat,i jest z nia nadal, on ma 30, ja mam 22. Po prostu jak sie spotkaliśmy widziałam taki zal w jego oczach, pocałował mnie nawet, powiedział ze chce sobie przypomnieć jak to było, natychmiast go odepchnęłam, ma swoją 40-sto latke to niech z nią sie całuje... zachowywałam sie do niego jak obca kobieta. Stwierdził, ze wyglądam wspaniale itp. jak myślicie czy tęskni za tym co było, dodam ze pozegnac to sie ze mną nie mógł..:-(

Gość ono123
dziewczynko mając do wyboru 40 a 22latkę nic dziwnego ze tęskni za tym co było ale czy wróciłby tak na stałe zebys nie cierpiałą hhhmmm nie sądzę...

ale ja go już nie chce, dodam ze powiedział mi ze ona wogóle nie chce z nim sypiać, a ze ze mną było mu najlepiej. mam teraz tylko satysfakcje z tego ze widział mnie barzdo atrakcyjna, usmiechniętą , promienną, ale nie dostępną już dla niego:-)

vanessa...a co Ty sobie myslisz? ze facet przyszedl do Ciebie na kawke i zacznie opowiadac jak mu dobrze i wspaniale z druga kobieta? chcial wziac Cie na litosc i zaczal opowiadac takie dyrdymaly ...

Gość i jest ok.
i co, masz pewnie satysfakcje teraz :D nawet nie wiesz jak ja bym chciala zeby moj byly tak skamlal u moich stop! ciesz sie zatem i glowa do gory :D

Gość lipkaa
ja tez mam niedlugo spotkanie ze swoim bylym. z tym ze i on i ja bylismy po rozstaniu w zwiazkach ale kazdemu z nas nie wyszo. on dalej cos do mnie czuje jak sie dowiedzialam od wspolnego znajomego, a ja...tez, ale nigdy nie zgodzilabym sie znowu z nim byc. i wlasnie troche sie bawiam tego spotkania co moze zaistniec, czy bedzie chcialmnie pocalowac czy co... (dodam ze on nie wie ze mi nie wyszlo w zwiazku, moze nawet dalej mysli ze z kims jestem)

a ja mysle ze on tylko liczy na seks ... jak 40-stka nie chciała to ma pecha:P buzka pozdrowienia 3maj się

ja już też byłam z związku po rozstaniu z nim, teraz zaczynam inny związek, on nawet widział mojego faceta na zdjęciu itp. byłam po prostu zadowolona;-) a na nim to już mi wogóle nie zalezy, dlatego teraz wie, że każde silne uczucie przejdzie z czasem jak sie nie ma kontaktu z tą osobą.

Gość ajdfaj
oj troche Ci zalezy,gdyby nie zalezalo nie pisalabys tu

gdyby mi zależało to już bym sie mu pewnie zapytała czy nie bylibyśmy razem...zreszta zalezy mi na kims innym i to chyba bardziej niż kiedyś na nim.

spotkalas sie z bylym i ....zobaczylas zal w jego oczach, to dalo Ci satysfakcje i pomimo sentymentu nic do niego nie czujesz......jednym slowem, niech tak pozostanie, to najlepsze zakonczenie....

Gość fgddsd
zazdroszczę ci :) tez bym chciala tak odegrac sie na swoim bylym :)

Gość do autorki NN
oj coś chyba drgnęło:P zależy Ci, aby wypaść przed nim dobrze, a więc nie jest Ci zupełnie obojętny. Przyznaj się przynajmniej tu, na forum, nie znamy się przecież:P

naprawde nie zalezy mi na nim, ale przynajmniej zobaczył co stracił :-) na rzecz, 40-sto latki

Gość jest od poczatku
nie nabieraj sie na BMI, to idiota :)