Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brodkaon

wiece, nigdy jeszcze nie bylam w zwiazku ale ostatanio

Polecane posty

Gość brodkaon

z taka tesknota ptrze na pary i na to co je laczy i sobie mysle, ze to naprawde piekne uczucie. wszystko na temat;)

Gość cccccccccccc
Jeśli masz ponad 25lat to przegrałaś życie.

to znaczy ze zbliza sie Twój czas:P chociaz trzeba być aktywnym badz pieknym by tego dokonać

Gość brodkaon
mam 19 :P co to znaczy, ze trzeba byc pieknym badz aktywnym by tego dokonac?zeby byc w zwiazku? nie wydaje mi sie;)zresta moze sie nie znam

no takie sa moje spostrzezenia i albo jestes piekny- wtedy nie musisz robic nic. ubiegaja o Ciebie. zaczepiasz juz wygladem i zwracasz na siebie uwage. I po prostu przebierasz i wybierasz albo jestes aktywny- przejmujesz lekko inicjatywe. potrafisz zdobyc sie np na pierwszy usmiech czy cos w tym stylu, Albo najlepiej zagadac do kogos.

Gość brodkaon
a ja bym chciala w koncu kogos pokochac i zeby ten ktos oczywista mnie pokochal.ale jak jest sie w wieku 19 lat ciagle sama to nie widac szans.

Rozejrzyj się. Widzisz kogoś? Nie, siedzisz przy kompie. Idź tam gdzie są LUDZIE a nie nicki na ekranie.

Na pewno jeszcze nie wszystko stracone, ale polecałabym po prostu uśmiech i spontaniczność. Faceci nie lubią nadętych, sztywnych panien... Imprezy i jeszcze raz imprezy, a na którejś kogoś spotkasz. A jeśli nie szukasz amatora silnych wrażeń, można szukać np. na necie

Gość brodkaon
ale moje zycie nie polega na siedzeniu na necie, ale chyba moge tu zajrzec na troche codziennie? juz bez przesady nie bede latala z jezorem na wierzchu tylko, zeby kogos poznac.