Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaasiek

Sprzedam suknię ślubną

Polecane posty

Gość mnie się bardzo podoba

Gość OBOGYRENKA
A wedlug mnie jest super i dodam jeszcze ze tez taka mam bp ja wlasnie na tym forum zobaczylam:) Wesele mam za 2 tyg i juz sie nie moge doczekac. A jeszcze tak z ciekawosci ile autorka chce za ta suknie? ja za swoja dalam 2700

Gość aaasiek
650 złotych,chcę za tą sukieneczkę,czy jest ktoś chętny?cena chyba nie jest wygórowana.

Gość OBOGYRENKA
NO PEWNIE ZE NIE JEST . jA TYLE ZA NIA ZAPLACILAM ZE AZ CHYBA KTOS POWIE ZE NA GLOWE UPADLAM:(

Gość Bo upadłaś
Za takie coś TYLE kasy...

Gość aaasiek
ja też za nią duzo zapłaciłam,a teraz chce ją sprzedać,bo miejsce mi w szafie zabiera,a im taniej tym szybciej ktoś ją kupi.jak nie będzie chętnego,to cene jeszcze obniże:)

Gość OBOGYRENKA
ALE MOGLAM SOBIE POZWOLIC I JUZ:) PEWNIE JEJ NIE SPRZEDAM ALE TYM BEDE SIE MARTWIC PO SLUBIE:)

Gość OBOGYRENKA
nO ALE POWIEM cI ZE 650 ZA TA SUKIENKE ZWLASZCZA ZE TYLE KOSZTOWALA TO NAPRAWDE SMIESZNA CENA. zYCZE TOBIE I SOBIE POWODZENIA

Gość aaasiek
słuchaj,czy tobie OBORYGENKO o coś chodzi,bo wyczuwam trosze kurestwa w twoich wypowiedziach????zapłaciłam za tą sukienkę 3000zł. i mam to w dupie,bo mnie na nią stać,a teraz mam kaprys i ją sprzedaję,za taką cenę jaką uważam za stosowną.może jakaś mniej zamozna dziewczyna zechce ją kupić.

Gość aaasiek
i będzie szczęśliwa,że ma taką kieckę,lafiryndo pierdolona!!!!!

Gość otoz to byc moze ta cena
pozwoli spelnic marzenia o takiej fajnej sukni dziewczynie, ktorej na nia nie stac w cenie pierwotnej! mysle, ze to bardzo ladny gest. ma ochote sprzedac za tyle to to robi i koniec ;)

Gość wesoła aleksandra123
ja ją chetnie kupię,jestem z Krakowa,wiec mogę umówić się z Tobą na przymiarke?

Gość aaasiek
ojojoj ktoś sie za mnie podszył w wypowiedz przed ,,o to może być ta cena,,to jakiś paskudny żarcik!

no już zarezerwowałam swój nick,wiec jest ktoś chetny do kupna sukieneczki?

Gość OBOGYRENKA
pRZEPRASZAM, ALE PISZAC TA MIALAM NA MYSLI ZE NAPRAWDE MASZ DOBRA CENE! SZKODA ZE NIKT NIE CHCE JEJ KUPIC . sAMA BYM JA KUPILA ZA TYLE Z WIELKA CHCECIA. dLACZEGO JESTES TAKA NIE MILA I TE PRZEKLENSTWA. PRZYKRO MI ZE TAK OD RAZU WYJECHALAS. pISZAC SMIASZNA CENA MIALAM NA MYSLI ZE NAPRAWDE DOBRZE ROBISZ.

Gość OBOGYRENKA
A TY ZARAZ LAFIRYNDA WIESZ CO! NIESPODZIEWALAM SIE TAKIEJ REAKCJI

Oborygenko,przecież napisałam,ze ktoś sie podemnie podszył,i taką głupotę napisał.przepraszam Cie w imieniu jakiegoś idioty:)

Gość aaasiek prawdziwy
To ja jestem prawdziwym aaaskiem i to wszyscy się pode mnie podszywają!! Chwilę mnie tutaj nie było i proszę... To nie ja pisałam, że sprzedam tą suknię za 650,00 zł. W życiu za taki bezcen bym jej nie sprzedała!! Za sukienkę zapłaciłam prawie 3000! Byłam w niej jeden raz, sukienka jest w stanie idealnym. Jak już pisałam mam również do niej dodatki. Ciekawe jak się podszywaczko wykręcisz, jeśli ktoś będzie chciał sukienkę przymierzyć lub kupić??? Twój poziom intelektualny jest na niskim poziomie skoro bawią Cię takie rzeczy i jeszcze w dodatku wulgarnie ludzi obrażasz! brak mi słów...