Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszony....

pomocy. chyba sie zaraziłem...

Polecane posty

Gość wystraszony....

witam! kilka dni temu odbyłem stosunek z nowo poznaną dziewczyna. bierze ona tabletki anty więc nie założełem gumki od wczoraj na moim członku pojawiły sie takie małe krostki (jakby syfki) wystraszyłem sie szybko do niej zadzwoniłem i okazało sie ze ta pi**a choruje na grzybice pochwy. teraz i ja prawdopodobnie mam to świństwo. ludzie pomocy! co ja mam robic? jak to wyleczyc bez wizyty u lekarza? jakie masci polecacie?

Do dermatologa-wenerologa, ale już! Będziesz mi tu roznosił.

Gość aniuszka.....
clotrimazolum-metoda berza ;)

Gość aniuszka.....
bez lekarza*

Gość wystraszony....
thanks!! a jakby to nie pomogło to moze jest jeszcze cos? długo sie takie cos leczy?

Radzę jednak do lekarza iść, bo nie wiadomo czym jeszcze cię zaraziła a sama o tym nie wie że ma

Gość aniuszka.....
test np na wirus hiv to sobie dopiero po 3 miesiacach wystraszony moze zrobic wiec na dzien dzisiejszy nic nie poradzimy, jezeli masz objawy grzybicy a laska sie do tego przyznala, to smaruj sobie czlonka clotrimazolem i myj go czesto, jak nie zacznie Ci to pomagac przez okolo tydzien to wtedy nie ma rady-do lekarza :(

Hej Skun ma racje od zapalenia grzybicznego pochwy raczej nie powinny Ci się zrobić krostki, Lepiej idź jak najszybciej do lekarza, i następnym razem pamiętej o tym (w sensie że o gumce) , Pozdrawiam.

Gość aniuszka.....
dziewczyny na ten problem tez stosuja czosnem a nastepnie oklady z kefiru, z masci to clotrimazolum jest dobra na to.

Gość soma
Do lekarza, jeśli to tylko grzybica to się u chłopów dobrze leczy. Ja mojego też raz zaraziłam, bo nie wiedziałam, że to mam. Kobitki często moją w pochwie jakieś świństwo.

Gość aniuszka.....
Swędząca, łuszcząca się, czerwona plamista wysypka pojawiająca się w określonym miejscu (np. na stopach, genitaliach lub na skórze głowy)- przyczyna - grzybica skóry (infekcja zakaźna do której dochodzi przez kontakt z zakażoną osobą ) u mezczyzn moze wystepowac taka wysypka wiec tonormalne przy grzybicy. Bez paniki, ja bym na miejscu autora zastosowala masc clotrimazolum a gdy to nie pomoze to lekarz-pamietajmy ze nasza sluzba zdrowia jest taka a nie inna i ciezko sie dostac do lekarza, wiec b. mozliwe, ze sie predzej wystraszony sam wyleczy ta mascia niz ma wizyte u lekarza.

Gość wystraszony....
dzieuje Wam wszytskim za odpowiedz. a Tobie Aniuszka w szczególności :) zaraz biegne do apteki po w/w maśc

Gość aniuszka.....
nie ma za co, zycze powrotu do zdrowia :)