Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozdwojona21

znajomosc z czata

Polecane posty

Gość rozdwojona21

tydzien temu poznałam na czacie super faceta, od tamtego czasu spedzamy ze sobą na gg kazdą wolną chwilę, potrafimy przegadac całą noc, jest super! tylko jest jeden problem, boję się ze spotkanie w realu bedzie naszym pierwszym i ostatnim spotkaniem a bardzo bym tego nie chciała obawiam sie ze mój wyglad nie bedzie mu odpowiadał-mam trochę problemow z nadwaga:( tzn nie ukrywam tego przed nim, powiedziałam mu o tym, wymienilismy się zdjeciami itp ale jednak się obawiam tego spotkania w realu. nie wiem co robic. z drugiej strony on daje mi do zrozumienia ze mu się podobam i chyba tych kilka moich zbędnych kg nie jest dla niego tragedią no ale jednak obawiam sie ze jak sie spotkamy w realu to czar prysnie a bardzo bym tego nie chciała bo ostatni tydzien byl naprawdę super! nie wiem co robic...

Uwierz w siebie :) Bądź piękna i bądź soba :) Nie przejmuj sie kilogramami i tym nie zamartwiaj :) Ja też się tak martwiłam ale powiedziałam sobie że raz się żyje i ... Jestem już z moim ukochanym 1,5 roku :)

Gość nadzieję mam
że nie gadasz z moim mężem ! damnn! on też od tygodnia podejrzanie intenswnie czatuje, a lekka nadwaga to jest to co lubi :(

Gość ot naiwna baba
co robic? jesli dobrze zabawisz przy rozporku napewno bedzie chcial kolejne spotkanie ;)

raz kozie smierć - nie da się przecież tego ciągnąc w nieskończonosc przez net, i tak prędzej czy później się dowie, jak dokładnie wyglądasz, czym szybciej tym lepiej. Jesli szczerze mu powiedziałaś o sobie, pokazałaś prawdziwe nie jakies magiczne, retuszowane itp. zdjęcia to nie masz sie czego obawiać. No w koncu powiedział, że mu sie podobasz. Aale wiesz, skoro masz takie dylematy to coś mi sie wydaje, że rozmawiając z nim podkoloryzowałaś sprawę ;) Głowa do góry, będzie dobrze - co nas nie zabije, to nas wzmocni ;)

Gość ani-ani
Też miałam kiedyś takie obawy, a potem stwierdziłam koniec, teraz wchodzę tylko na gochat.in gdzie od razu przy nicku jest moje zdjęcie więc każdy widzi jak wyglądam, ja też widzę jak wyglądają inni więc nie ma rozczarowań:)

Gość ani-ani
Też miałam kiedyś takie obawy, a potem stwierdziłam koniec, teraz wchodzę tylko na gochat.in gdzie od razu przy nicku jest moje zdjęcie więc każdy widzi jak wyglądam, ja też widzę jak wyglądają inni więc nie ma rozczarowań:)

Gość Pogląd faceta
Teraz Ci opowiem jak to u mnie bylo. Poznalem dziewczyne na sympatii. Takze od razu wiedzielismy jak wygladamy. Pisalismy codziennie przez dwa miesiace. W koncu postatnowilsmy sie spotkac. Ale odciagalem to balem sie ze jej sie nie spodobam. Wlasnie przez kg. Ale okazalo sie ze podstawnie. Juz dwa miesiace jestesmy razem i pod kazdym wzgledem jest dobrze. A wiec glowa do góry. Jak nie sprobujesz mozesz zalowac.

Gość Pogląd faceta
haha to stary temat, szkoda ze tak pozno zobaczylem