Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde kurde kurrde

Mam sie spotkac,za kilka godzin z wirtualnym PRZYJACIELEM-BOJE SIE i..

Polecane posty

Gość _bliska_
żebyście nie myslały, ze to niemożliwe, to powiem wam, że moja koleżanka 3 lata temu poleciała do kogoś poznanego w necie...poleciała na miesiąc i to nie 1000 km, a znacznie więcej..poleciała i po miesiącu juz byli po slubie..mijają własnie te 3 lata i kilka dni. a oni są dalej szczęśliwi :) to dla tych, co myślą, że takie rzeczy sie nie zdarzają :)

Zdarzają się, ale nielicznym. Mnie się nie zdarzy, to wiem na pewno, rezygnuję, bo nie chcę znowu cierpieć. Pa.

Hakuna, czemu Ci smutno, proszę mi to się zaraz uśmiechnąć i życie dalej idzie, niezależnie co się wydarzy, tylko że bez miłości.

no witam :D Przepraszam ze sie nie odzywalam,mialam wazne rzeczy na glowie.Mam urodzinki we wtorek ale wczoraj zrobilam imprezke urodzinowa i jeszcze kaca nie wyleczylam:D Najwazniejsze ze imprezka sie udala.Natomist co do mojego wirtualnego przyjaciela to jestesmy w kontakcie ALE.. czasami mam wrazenie ze jest cos o czym nie wiem,cos co przedemna ukrywa.. :O Mam nadzieje ze niedlugo sie z Nim spotkam mimo ze to nie takie proste:) Pozdrawiam goraco i postaram sie czesciej odzywac:)

HAKUNA MATATA znaczy -nie mart sie? :) WLASNIE sam twoj nick ci nasuwa zebys sie nie marwila:)Wszystko znacznie lepiej wyglada jak sie czlowiek wyspi wiec smigaj do lozeczka,przytul do podusi a jutro bedzie lepiej :) Ja tez ide spac musze odespac wczorajsza zarwana nocke :)

Witaycie🌼 Kurde kurde kurde hehe witay:P Widze,ze ostro pobalowalas i dobrze:D Z okazji Twojego swieta zycze Ci duzo szczescia.....pomyslnosci...aby Twoja znajomosc z tym tajemniczym dla Nas facetem przerodzila sie w cos wiecej i aby przetrwala do konca swiata i o jeden dzien dluzej:) Zycze Ci rowniez duuuzo zdrowka.....MIŁOŚCI.......slodyczy tak na oslode zycia.......pieniedzy heheh:P Wszystkiego NAJlepszego Nasza kafeterianQo:):)😘 🌼 😘 Skladam Ci dzis zyczonka bo jutro o tej godz.bede w robocie:P Buzka for @ll 😘

Gość kurde kurde kurrde
Zle wiesci.. :( albi ich brak.. Moj przyjaciel zamilkl.. :O juz 5 dzien milczy.. to chyba jest bardzo wymowne milczenie prawda?? OLAL mnie cieplym moczem.. JA WIEDZIALAM ZE TAK BEDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszyscy faceci sa tacy sami!!!!!!! Widocznie nie jestem zbyt atrakcyjna na PRZYJACIOLKE!! Czas sobie odpuscic.. :( nie dzwonilam do Niego,nie pisalam smsow,raz odezwalam sie na gg ale on nic.. nie wiem czy jest w ogole .. :( widocznie tak milo byc!

Współczuję szczerze, ale nie martw się, bo mnie to także czeka, albo juz nie czeka, bo sobie postanowilam darować, po co mam potem cierpieć? Uszka do góry, następnym razem będzie lepiej, Kurrde, ja Ci to mówię. 🌼

Gość kurde DZIEKI
:)

Ajaj dziewczyny, ale się wkopałam :) Wzięło mnie...naiwna jestem...Wiem, że wszystko pryśnie po spotkaniu :( Domyślam się, co czujecie... Kurde - przytulam 🌼. Może ma dużo pracy? Faceci inaczej do tego podchodzą...Trzeba być dobrej myśli!

Gość fajnyzakochany
kurde kurde kurde... Miałem to samo tydzień temu. Pojechałem po 2 latach, aby ją spotkać. Miała zadzwonić. Nie dzwoniła, nie pisała, nic ją nie obchodziłem!!! Potraktowała mnie jak śmiecia, mówiąc, że nie ma obowiązku spotykać się z ludźmi poznanymi w sieci!!! Przez dwa lata byłem jej najlepszym przyjacielem. Tak strasznie mi jest przykro. Płakać mi się chce jak sobie przypomnę....

heeej wam 🖐️ czytalam wasz caly topik i sie wkrecilam w to co piszecie. chce wam opowiedziec dlatego moja historie:) moj pierwszy facet(z ktorym jestem juz 2,5 roku i zamierzamy wziac slub) spotkal sie ze mna w ciemno:) ja wiedzialam jak wygladal i w sumie to przyznam sie ze dflatego do niego napisalam maila, bo byl taaaak przystojny - moje marzenie. ale gdzie ja????????? gruba, brzydka, ruda, piegowata itp...a on po pierwszym mailu od razu chcial sie spotkac. ja wpadlam w panike ale zaryzykowalam. powiedzial mi jedno i do tej pory to powtarza: ujrzalem aniola jak do mnie podeszlas:) i kocham go do tej pory za to:) dlatego nie rezygnujcie z takich znajomosci! zawsze warto sie spotkac. dodam, ze wczesniejsze takie spotkanie w ciemno nie wypalilo, po prostu mu sie nie spodobalam. mimo to zaryzykoiwalam drugi raz i do tej pory jest cudownie, czego wam zycze:) WIARY W SIEBIE DZIEWUCHY!:)

AAAAA, POPROSZE O WASZE ZDJECIA...kurde kurde kurde i hakuna-> wasze w szczegolnosci, bo napewno fajne z was dziewuchy a brakuje wam wiary w siebie. ja na jej braku sie przejechalam, a gdy ja odzyskalam...wszystko pieknie sie ulozylo, wam tez tego zycze:) i poprosze jeszcze raz zdjecia na maila (jest w moim nicku)

Czesc kobietki..............ja na chwilke bo zaraz do roboty ide......kurde ajc..widocznie tak mialo byc z tym facetem..jak sie nie odzywa tzn,ze uja byl wart i to pseudo przyjaciel byl !!! Poza tym moze cos sie stalo??? nie wiem....nie daj sie i nie pisz smsow i nie dzown.....no chyba,ze 1 eska wyslesz z zapytaniem czy wszystko jest ok ...:):) Buziaki 😘

Gość uuuuuuuuupppppppuuuuuuuuuppppp

witam :) Ja juz postawilam krzyzyk na ta znajomosc z moim pseudo przyjacielem.. Trudno... moze tak mialo byc? :( na takie rzeczy trudno miec wplyw.. i nie mam zamiaru zebrac o jego czas,uwage i przyjazn!!!! Takie znajomosci netowe.. to chyba nie dla mnie :( Nie umiem byc taka jak inniby chcieli,jak oczekuja.. Pomimo mojejgo niepowodzenia zycze wam zeby wasze wirtualne zanjomosci byly udane :)

Gość czerwona pelargonia
ojej...moża za atrakcyjna jesteś dla niego? i chłopak okazał się tchórzem?:) poszukaj kogoś realnego, kto naprawdę Ciebie doceni...powodzenia!

heyeczka ludziska 🌼 Jak weekend rozpoczal sie? Moj sie zaczal w czwartkowy wieczor i dzis peka mi glowa hehe ;) kurde kurde kurrde -- witay laska 🌼 Wiesz co Ci napisze..z tego co mi pisza znajomi to wiekszosc znajomosci przez net nie u3ymuje sie dlugo i tu nie chodzi czy ktos jest atrakcyjny czy nie.....nie wiem dokladnie o co kama ale tak to juz bywa z tym netem :O:O Dobrze,ze postawilas krzyzyk na tego ujka...... Sam nalegal na spotkanie a teraz ciiiiiisza w eterze :P Widac na gole oko,ze facetowi brak jaj :O Buzka i milego weekendu zycze :D

Gość tylko ze ta prawdziwa to
jest kurde kurde kuRRde