Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde kurde kurrde

Mam sie spotkac,za kilka godzin z wirtualnym PRZYJACIELEM-BOJE SIE i..

Polecane posty

Gość kurde kurde kurrde
jejku dzieki HAKUNA mam pigi.. wiecie i to jest moj BOL :( co ja abym dala zeby ich nie bylo!!

Gość piegusek też
oj piegi sa takie słodkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! piegusek jesteś, zakocha sie w nich:)

Gość kurde kurde kurrde
hehe ale sie zrobilo chetnych do zobaczenia fotek :D a moze chcecie se podbudowac moim kosztem? Nigdy nie mialam sie za ladna wiec... bede zaskoczona jesli sie mu spodobam :D ide do lodowki moze jakies piwo znajde;)hihi

Gość OOLCIAAAA
ale wyślij no please daraa29@wp.pl

o bosheeeeeeeeeeeeeee,wiedzialam od samego poczatku Naszej konwersacji,ze to z tym PASZTETEM to jedna wielka bzdura!!!!! Serio....zajmij sie innymi problemami !!! Masz troche cialka ale podobno to facetow kreci!! Nie jestes brzydka a normalna laska jestes!!!! ech....szkoda,ze sie z Toba nie zalozylam o miliony bo bym wygrala je :P:D ps,.ja tez mam Ci moja fote przeslac bo nie wiem:P:P

Gość emilly21
jakbym była facetem to wolalabym żeby kobita nie przyszła na spotkanie ze mną po paru głębszych:p

Gość kurde kurde kurrde
BIBLIOTECZKA ZAPODAJ SWOJW FOTKE bo wlasnym uzom nie wierze!

Gość kurde kurde kurrde
HAKUNA poprosze i twoja tez :D a to nie jest tak ze wypilam cale wino i piwem sie dopycham! no co wy:D

Gość kurde kurde kurrde
Byla lampka winka a piwo.. zobacze czy jest :) i nie bedzie ode mnie dawalo jak z browaru :D

Gość kurde kurde kurrde
KURDE NIE UWIERZYCIE!! znalazlam wino w lodowce :D heheheheeeee a to sie dopukam teraz.. ( zartuje ;) )

Gość emilly21
skonczy się na tym ze się schlasz , zaśniesz przed kompem i odzyskasz świadomość po fakcie:)

Gość kurde kurde kurrde
DO KAMILKI ;dziewczyno jestes sliczna!! bardzo wdzieczna i delikatna i chetnie bym sie z Toba zamienila uroda!!! napewno nie narzekasz na brak adoratorow!! :)

Gość kurde kurde kurrde
Wychodze z domu za1,5 godziny!! :O

Gość kurde kurde kurrde
dziewczyny a spotykalyscie sie z kims z neta juz?? macie jakies rady ,wskazowki,co robic;) lub czego nie?;)

:D Niestety, jak na złość nikt dotąd tej mojej \"śliczności\" nie zauważył...Cóż, mówi się trudno i płynie się dalej ;) Ale dziękuję za miłe słowa :)

Gość kurde kurde kurrde
bleeeee... to wino jest ochydne ;P wytrawce-a ja niecierpie wytrawnego:D tylko slodkie,ale z braku laku ZADOWOLE SIE TY :Dheheh

nie pij juz, daj sobie troche czasu zeby ochlonac ;) jakby mi facet na pierwsze spotkanie pijany przyszedl to bym sie wkurzyla, oj bardzo! ;) na pewno bedze ok, nie martw sie. a co do wygladu to ja bym sie raczej stresowala jak on bedzie wygladal :P

Kurde Jak już wspominałam, mam za sobą takie spotkanie. Przede wszystkim ładnie się ubierz i umaluj, faceci są niestety wzrokowcami. Ja się nie malowałam jeszcze wtedy i dziś sama przyznaję, że to był błąd. Bądź sobą. Nikogo nie graj, bo on to wyczuje. Jeśli mu się spodobasz taka jaka jesteś, to możesz się oficjalnie uznać za szczęściarę ;) Bibelotka --> to może my też się wymienimy? :D

Gość emilly21
i koniecznie napisz jak było bo my tu będziemy czekać:)

ja bardzo dawno temu spotkalam sie z kolesiem poznanym na necie...ot tak sobie umowilam sie bo nie mialam co robic....znalismy sie chyba AZ 1 dzien :P no i masakiejra!!! Wysoki jak topola;/ musialam ciagle pa3ec do gory jak mowilam do Niego...no i pod nogi,zeby nie upasc:) Do tego ja CIAGLE mowilam...On tylko od czasu do czasu cos powiedzial..wypilam male piwko (specjalne wzielam male) i po kumplla zadzwonilam ... pozniej ten koles ciagle dzownil i smsy pisal boposhe co za \"parapet\":P i jeszcze z 2 kolesiami spotkalam sie pzrez net i do dzis u3ymyjemu kontakt, sa supcio kumplami i mamy wspolnych znajomych co sie pozniej okazalo:) Nawet z 2 laskami sie spotkalam bo nie mialysmy coi robic to razem poszlysmy na imprezke:):) i tez mamy wpsolnych znajomkow:D

kurdeeeeeeeeee poszly foty a macie www.22edytka1.fotka.pl ale one sa stare ale chyba a ztak sie nie zmienilam zbytnio...a kurde ma najnowsze foty:P:P tzn.ze swiat wielkanocnych tego roku a najswierzze mam w tel.:P Hakuna_matata - to daj meila:P

Gość kurde kurde kurrde
Dziewczyny ale ja nie pojde zababiona w czteru ..d...pupy !! Moja mama mi powiedzial ze strasznie w siebie nie wierze i wlasnie jak wypije powo czy drinka odrazu sie rozluzniam i jestem bardziej dostepna(nie mysli z latwa;D ) .To nie znaczy ze mam pic przed kazdym wyjsciem z domu.. NIE !! moze jeszcze nie znalazl sie nikt kto by mi uswiadomil ze nie jestem taka zla za jak sie mam.A tak w ogole to..po tym winku czuje sie rozluzniona :) pewniejsza siebie,bede bardziej rozmowna i jesli nawet on na moj widok zrobi oczy|(bo jestem pasztetem)to i tak nie zauwaze.. hehe!!!