Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde kurde kurrde

Mam sie spotkac,za kilka godzin z wirtualnym PRZYJACIELEM-BOJE SIE i..

Polecane posty

Gość kurde kurde kurrde
BIBLOTECZKA jejku ale ty jestes ladna:) z twoim wygladem smialo poszlabym na kazda radke w ciemno:) SZCZESCIARA!!:P

Gość stokri
no ladna jestes bibelotka:P

Gość tez poznalam faceta w necie
daj mi też fotkę :) proszę :) przeczytałam cały topik,bo miałam takie same obawy przed spokaniem z NIM... a teraz jesteśmy jużpiaty miesiąc razem :D mam 20 lat - jkby to coś zmieniło ;) marykey@o2.pl

Gość stokri
bibelotka kazdy ma kompleksy ja tez mam a ostatnio mi sie przytylo i mam jeszcze wieksze kompleksy;)

Gość kurde kurde kurrde
tez jestescie ciekawe jak mi sie uda spotkanie? Ja sie trzese :P hihi ale to chyba po ty winie:D

kurde kurde kurrde !!!!!! przślij mi tę fotkę,no!! :)

Gość stokri
no wieczorem koniecznie napisz jak tam spotkanie sie udalo:)

Gość kurde kurde kurrde
ALE JESTESCIE CUDNE naprawde!! :) Nie przypuszczalam ze znajde wsparcie w necie:) bo jakby nie patrzec tylko to mi zostalo-przyjaciol w realu brak :P suprer! zarza zapodam fote tej niecierpliwej kolezance(mam nadzieje ze to nie poszyw jakiegos mezczyzny:O )

Gość Metaluszek666
Kurde kurde Kurde - ja też jestem przy kości i to sporo, mam też spore doświadczenie w spotkaniach z facetami z netu. Uważam też że nie jestem ładna. Jeśli jednak już się umówię z facetem z netu, to obowiązkowo wymieniamy się zdjęciami, jak najwięcej. Ostatnio nawet znajomy którego znałam jedendizeń przywiózl mi róze na urodziny - poznałam go w necie, jechał tak daleko :), teraz się kumplujemy i mamy zamiar się jeszcze raz spotkać. Mam bardzo dużo znaojmych z internetu i jestem z tego naprawdę bardzo zadowolona. Nie bój się i baź pewna siebie, patrz mu glęboko w oczy i słuchaj co mówi, bądź te tajemnicza. Wszystkvobędzie dobrze!

spoko,nie podszywam się :) czekam na fotkę i trzymam kciuki za CIebie :) 👄

Gość kurde kurde kurrde
marykey POSZLA FOTA!!! potem bedziesz miec koszmary;)

Gość kurde kurde kurrde
Metaluszek a moglabys przeslac fotki? Jakos nie wierze ze mozesz byc wieksza odemnie:) napewno masz sliczna buzie i nie masz piegow:O kto to wiszial 25 lat i piegi? :Otosz to nie wypada...

Gość malwinka33
Dziewczyny wyslijcie mi tez zdjecie Autorki, ocenie Zreszta tez porownam, bo ja tez w niedziele mam spotkanie z zajebistym facetem, a ja ciezko przecietna jestem i do tego chorobliwie niesmiala szok! ocochodzi2@go2.pl

Gość Metaluszek666
Kurde - moje fotki są na igunieczka.fotka.pl poprosze o Twoje :) A piegi zawsze chiałam mieć i zawsze chciałam być ruda.

już CI napisałam parę słów "do mikrofonu" :D sprawdź skrzynkę

Metaluszek o mamooo jaka Ty śliczna jesteś! Masz cudne oczy i w ogóle wyglądasz jak taka słodka, mała dziewczynka :) Bibelotka --> nie doszły :/

PRZYSYŁAJCIE MI FOTKI KOBIETY :) chcę się porównać do Was....bo jak mi sie udało,to Wam tym bardziej :)