Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona jego zachowaniem

kto tu mial racje???

Polecane posty

sluchajcie,jestem za granica od miesiaca,wracam 30 do Polski. Mowilam swojemu facetowi,zeby weekend zarezerwowal sobie dla mnie kiedy wroce. I dziisaj mu o tym przypominam a on mi pisze ze w weekend jedze do domu,pomalowac siostrze pokoj!!! On wynajmuje mieszkanie w innym miescie i do domu dojezdza na weekend.Naisal mi ze,poza tym 9 sa imieniny babci. Ciekawe bo o moich imieninach w ogole nie pamieta!!!!!! Nie zrobilam awantury,ale napisalam ze dziekuje za wspolny weekend.. Czy waszym zdaniem mogl przelozyc to malowanie? kto tu ma racje??

To takie pytanie erotyczne? Jakiś podtekst był, którego nie zrozumiałam?

On wiedzial,ze wyjezdzam 28,a wracam 30,bo mialam zamowione bilety lotnicze 2 miesiace przed.

Gość tak być nie może
on powinien ze stojącym na baczność penisem na Ciebie czekać a nie babcią się wykręcać!!!

nie pozostaje Ci nic innego jak milo spedzic czas w Polsce a Jemu kup farbe ( tak na wszelki wypadek , zeby mu jej nie zabraklo ) a i prezent dla babci podaj ( zeby z pustymi rekoma do nie nie poszedl) :D

haha:D spedze czas z moim psem przy winie:D

Gość ojej ojej
Dobrze facet robi. Stawiając swoją rodzinę na pierwszym miejscu okazuje dojrzałość, przecież dziewczyna jest "obcą" osobą. Nie oczekuj, że będziesz dla niego numerem jeden, bo raczej nie będziesz :)

Gość ** ** ** ** ** ** ** ** **
dobrze rozumiem ze będziesz tylko na weekend?? szok uważam ze powinien czekać na Twój przyjazd i być pewnym ze będzie wolny gdy ty przyjedziesz..na babci imieniny nic się nie poradzi, ale przecież mogliście zaplanować ze odwiedziecie babcię razem....nie wiem czemu kojarzysz mi się z dziewczyną od muszelki ;)

Gość to jak to jest
jestes tylko na weekend w polsce czy wyjezdzasz na 2 dni?? bo nie rozumiem. jak jestes tylko na weekend to powinnien zostac z toba jak wracasz 30 i zostajesz na dluzej to powiniem jechac do domu

nie,ja wyjechalam 28 lipca ,a wracam 30 sierpnia i zostaje w Polsce. jestem zawiedziona bo mowilam o tym od miesiaca,na moje uimieniny nie przylazl azni razu. chodzi o to,ze ja sie stesknilam,a pomalowac pokoj siostrze,mozna bylo duzo wczesniej.ot co.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxx
ale palant.....

Gość ginol
a moze ma tam po prostu kochanke? i do niej jedzie na weekend?

Gość ostry man
Są dwa podejścia albo traktuje się połówke jako osobę najważniejszą albo rodzine. Ja prezentuje to pierwsze a z tym drugim już się spotkałem..ogólnie z tego powodu często są rozwody itp. sprawy możesz to zaakceptować, on może się zmienić ale ja bym nie chciał znowu w taki związek wejść. beznadziejnie się człowiek czuje kiedy osoba która jest dla ciebie najważniejsza bardziej przejmuje się pierdołami swojej rodzinki a twoje prawdziwe, życiowe sukcesy są dla niej niczym. To ta jego siostra nie ma faceta który by jej to zrobił tylko musi robić to brat. Dla mnie żenua. Oby mi się taka kobieta znowu nie trafiła:O

Gość ostry man
To jest dla mnie oznaka sługosostwa. Swoje życie traktuje niżej i siebie niż swoją siostre i rodzine.Pogadaj z nim o tym szczerze kto jest dla niego najważniejszy. Może później się zmieni ale jakby to miało się ciągnąć to latami że byłby na każde wezwanie to straszna męczarnia by to była.

Gość PannaRosse
zostaw go ,cos kreci i ukrywa:( pewnie ma kogos na boku:(

Gość oo patrzcie
chce sie odgryzc za to ze zostawilas go samego przez dlugi okres czasu i chce pokazac ze sa rowniez inne wazne osoby w jego zyciu pewno sie sam nacierpial , badz dla niego milusia to wszystko wroci do normy i w krotkim czasie znowu bedziesz jego krolowa ;-) zrozum ze facet tez ma swoja dume i nie jest na pstrykniecie.

nie wie juz sama,kochnka raczej nie lezy w jego stylu..

Gość yaro
oo patrzcie strzał w dziesiątke!!!!

jak to miał przeoczyć imieniny babci?? :) miał nie pomalować pokoju siostry bo jego kobieta przyjezdza?:) tylko miesiąc Cię nie było - nie przeżywaj :P każdy następny spędzicie razem a imieniny babci mogą być ostatnie :P