Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thira

Nowa praca, nowi ludzie, nowy kolega...

Polecane posty

Gość hahaha...
ten moj chlopak ktorego jestem pierwsza dziewczyną ma 26 lat...

Gość piwo karmi
taka sytuacja moze sie zdarzyc w kazdym zwiazku, i tym pierwszym i tym 10tym z kolei

thira bo nie mam ochoty Tobie dokuczac:) najchetniej przedstawilabym jakis schemat ktory zwiazek lepszy, ale sie nie da ja rzucilam 5letni, i od 14lat jestem szczesliwa mezatka moja przyjaciolka idac moim sladem cierpi bo nie bylo warto wiem, ze czasami potrzebujemy /i nie mowie tu my kobiety, bo i faceci tak samo/ znowu tych motyli... a wieloletni zwiazek motyle zabija przyzwyczajeniem i rutyna nowego kolege to wciagnelabym w uklady kolezenskie,ale nigdy sam na sam, zeby sie przekonac jaki jest a swoja droga wiem ze nikt nie wygra z motylami:P czasami tylko mozna uznac ze nie sa warte zeby sie im poswiecac to jest troche tak ze chcesz od nas rady, ale jakiej bysmy ci nie udzielili nie bedzie dobra... niestety..

piwo karmi - ale przy któryms z kolei partnerze umiesz dokonac bilansu zysków i strat.... wiesz juz czego mozna sie spodziewac, jak jest z innymi... w tym pierwszym zawsze wydaje Ci sie, ze moze byc lepiej... zreszta niewazne, wystarczy poptrzec na statystyke rozwodow...

Gość piwo karmi
pudelko cz.... = > zgadzam sie z Toba. ja tez rzucilam 4-letni zwiazek dla innego i nie zaluje bo z tamtym juz sie kompletnie wszystko wypalilo, poza tym tez zaczelam na zycie patrzec przyszlosciowo, nie tylko jak zakochana malolata, a moj byly nadal zyl z glowa w chmurach

Gość hahaha...
komiczne a wierzysz w prawdziwą miłość? co myslisz na ten temat?

Gość piwo karmi
to prawda ze pierwsze zwiazki sie czesciej rozpadaja ale sa i takie dinozaury ktore przetrwaly ;)

musze isc do sklepu, jesli bedzie wam sie chcialo dalej ze mna podagad za jakies pol godziny to chetnie .

Gość zakochana bardzo
jesli twój zwiazk jest taki cudowny to nie warto dla kilku motylków przekreslac czegos takiego - zawsze bedziesz załować...ja tez w nowej pracy poznałam nowych ludzi, nowych facetów, tez było miło bo brakowało mi motyków, ale zadałam sobie pytanie co jest dla mnie nawjazniejsze i odpowiedz było prosta - mój facet. jestesmy 3 lata, juz moze nie ma motylków ale jest cos trwalszego i pieknijszego i warto to chronić. rozumem gdybys nie była w zwiazku szczesliwa, ale piszesz ze byłas..jestes. wiec tego sie trzymaj, a nie złudnych motyli, które moga równie szybko odlecieć....

pudelko czekoladek - doskonale mnie rozumiesz i ja doskonale rozumiem Ciebie. i masz racje. znajomosc luzna. trzeba sie poznac. bo \'komiczne\' tez ma racje. moze on chcialby jednego a ja skreslilabym wszystko. wracam niedlugo

miłość - a co to jest miłość? to stan egoistycznego pragnienia zarezerwowania dla siebie jednej osoby, gdyż fizyczną i psychiczną przyjemnośćsprawia nam właśnie ta rezerwacja ;) czy wierze? a wierze, ale to nie jest stan permanentny... teraz sie kocha a za 5 lat nie mozna na daną osobe patrzec... co moze byc spowodowane wieloma czynikami.... bardzo ciekaawe drogie Panie, że tak obstajecie przy powodzeniu tcy pierwszych związkow, same będąc juz w kolejnym... Ps thira - co kupujesz? ;)

zakochana bardzo - ale jesli te motyle niosa ze soba cos wiecej? jesli, jesli, jesli! nigdy nie wiesz, czy to w czym jestes teraz to to PRAWDZIWE. czy jeszcze nie. czy moze JUZ nie?

komiczne - piers z kurczaka :) lece juz naprawde, niedlugo wracam

to w takim razie dziekuje wam wszystkim, szczegolnie tym, ktorzy rozumieja, lub starali sie zrozumiec ten z pozoru blachy problem. aczkolwiek naswietliliscie mi, ze motyle znikaja. tylko ze wlasnie one tak zawrocily mi w glowie, bo ich po tylu latach brakuje. chyba nie bede mogla dlugo zasnac. 🌼

Gość fgddsd
dobranoc thira 🖐️