Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werwerwr

nie mogę wywołac okresu!

Polecane posty

Gość werwerwr

Od 15 lat mam okres co miesiąc, jak w zegarku, równo co 28 dni. A teraz spóźnia mi się już drugi tydzień. Miałam pechowy stosunek, z pękniętą prezerwatywą, ale zażyłam Postinor, po paru dniach miałam plamienia. Okresu ani widu ani słychu. Zrobiłam dwa razy testy ciążowe - oba negatywne. Dzwoniłam do swojej ginekolog - powiedziałą że to calkiem mozliwe po Postinorze, mam się do niej zgłosić, da mi leki na wywołanie okresu. Próbowałam domowymi sposobami o których słyszałam oraz czytałam także tu, na kafe. W przeciągu ostatniego tygodnia: - wypiłam 2 polopiryny i wzięłam gorącą kąpiel - biorę codziennie długie gorące kąpiele! - masuję brzuch i wygrzewam go domową sauną-pasem - wypiłam czerwone winko i wzięłam gorącą kąpiel - piję codziennie ocet jabłkowy - wzięłam dużo środków przeczyszczających i nic...

Gość nie chudnie
a może postinor nie zadziała i jest ciąża?

Probuj dalej z tymi zlotymi srodkami a wyladujesz na tamtym swiecie!!! Zmin ginekologa. Takie lekarki, ktore mowia, ze tak musi myc to konowaly.

Gość werwerwr
nie rozumiem a co złego w tym że tak powiedziała? Nawet na opakowaniu jest napisane że okres może spóźnić się więcej niż 7 dni. Ale wkurza mnie że nie mogę go wywołać. 😠 Jak czytałam - innym to pomagało! Ciąża nie, dwa testy różnych firm, między jednym a drugim 3 dni przerwy, raczej się nie mylą. Poza tym piersi mnie bolą, jestem zła i smutna, mam wahania nastroju. Wciąż się czuję jak tuż przed okresem, a ten nic! Nie chce się pojawić

Gość werwerwr
nie rozumiem a co złego w tym że tak powiedziała? Nawet na opakowaniu jest napisane że okres może spóźnić się więcej niż 7 dni. Ale wkurza mnie że nie mogę go wywołać. 😠 Jak czytałam - innym to pomagało! Ciąża nie, dwa testy różnych firm, między jednym a drugim 3 dni przerwy, raczej się nie mylą. Poza tym piersi mnie bolą, jestem zła i smutna, mam wahania nastroju. Wciąż się czuję jak tuż przed okresem, a ten nic! Nie chce się pojawić

Gość madzia100022
Oj piersi mogą boleć bo jeśli jest się w ciązy to sie powikszaja i bola ...zmiany nastroju tez sa...no ale moze to rzeczywiscie objawy przedmiesiaczkowe...;)

Gość kl
Postinor rozwala równowage hormonalna na jakis czas , nie pozostaje Ci nic poza czekaniem . 2 tyg to jeszcze nie tragedia , ale ograniczyłabym te srodki goracokapielowe masaze , nagrzewania itp . Jesli do mieiaca nie dostaniesz , idź do gina , moze próbowac wywoływac , ale nie tymi sredniowiecznymi metodami . Wypadnie Ci jeden cykl , ale po postinorze , nie byłoby dziwne , gdyby nawet wiecej niz jeden.