Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marceliona

PORADŹCIE JAKI PUDER MI POMOZE

Polecane posty

Gość marceliona

dziewczynki,poradzcie mi. na brodzie mam wloski,na poczatku byly jasne,teraz robia sie ciemne.niektore juz wyrywam bo ile mozna patrzec na nie skoro widac je juz bardzo.poradzcie mi jaki puder,fluid,podklad,puder sypki albo cos w tym stylu beda skutecznie zakrywac te wloski.wiecie pewnie o co chodzi.....ale nie jakies za drogie tylko w miare z tanszych....prosze , a najlepiej puder jakis sypku bądź w kamieniu bo ja nie znosze fluidow... na forum zakupy tez napislaam o pudrze to mi odp jakas laska to se wyrwij penseta....ci ktorzy nie maja tego problemu to nie zrozumieja jak to jest z wyrywaniem i wogole.....te wrastajace wloski sa straszne.siedze teraz i ranki na brodzie od wydlubywania mam zasmarowane penatenem....a znacie sposob zeby tak nie wrastaly? no i ten puder...i jaki odcien?powinien byc ciut ciemniejszy niz zwykle?

Gość Tez mam problem
z wloskami na brodzie, ale zaden puder tego nie zatuszuje. Bylas u dermatologa? Bo to jest problem hormonalny.

Gość marceliona
WIEEEEM,BYLAM U LEKARZA I WOGOLE WIEM ZE PO PROSTU JUZ TAK MAM I PRUBUJE JAKOS TO ZATUSZOWAC W MIARE JAK SIE DA,DLATEGO PYTAM O JAKIS PUDER

Gość kl
Jeeeeeeeee dziewczyno , po co podnosisz głos ? Radza jak potrafią . Tez mam takie pojedyncze wloski i lepszego sposobu niz penseta nie odkryłam . Raz w tygodniu solidny peeling i jakos nie wrastają . A na bank w nich nie dłubie , czy cos w tym stylu , zreszta nie ma takiej potrzeby - nie chce miec brody w bliznach. Puder tego nie zatuszuje , ani sypki ani fluid - obydwa co najwyżej podkresla , bo oblepia włoski i jeszcze bardziej beda widoczne .

Gość marceliona
ups,sorki,nie zauwazylam ze mi sie caps lock wlaczyl jak pisalam.dzieki za rady :) kl a ty jaki piling stosujesz?o nazwe mi chodzi?

Gość kl
marceliona , mysle ,ze to nie ma znaczenia jaki . Wazne zeby regularnie . Aktualnie mam St.ives odblokowujacy pory - ale to dlatego ,ze taki sie kupił ;) I nie grzeb przy tych włoskach , po samym wyrwaniu pensetą nie zostaja ranki , tylko musisz pamietać o dezynfekowaniu po , pensete tez warto od czasu do czasu wyparzyc .

Gość marceliona
aha.bo zostaly mi wlasnie ranki jak ostatnio wrosly mi tam 2 wloski i nie wiedzialam jak je wydlubac i sie zaczelo....co wtedy robic jak wrosnie i jest gleboko?czekac,czyms smarowac?

Gość kl
Szczerze , to nic z wrosniętymi nie robie bo nie mam tego problemu . Wyrastają , jak je widzę , usuwam . Peeling rozwiązuje resztę :) Ściera wierzchnia warstwe naskórka . To nie chodzi o jakies straszne tarcie - tylko jak wspomniałam regularne . Dasz rade :) Mozna przywyknac i problem opanować.

Gość marceliona
dzieki kl, i buzka dla ciebie

Gość marceliona
kl, i jeszcze jedno,raz w tygodniu czy czesciej ten piling robic?

Gość kl
Nie wiem jaka masz skóre , peelingi sa rózne , są ostrzejsze , sa delikatniejsze , ja robie raz w tygodniu i wystarcza . Jesli bedziesz uzywała jakiegos delikatniejszego , mysle ,ze 2 razy tygodniowo to nie przesada . O własnie , ja tez słuszałam o stosowaniu wody utlenionej , choc sama nie próbowałam . Te moje włoski gdyby je tak zostawic , to byłyby chyba za długie i nawet jasne byłyby widoczne :( Chyba bardziej by sie sprawdziła w przypadku "wasika " - na całe szcescie to mnie nie dopadło :D

Gość marceliona
dzieki :) pa